World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más. Egy csatában fejeztem be a német küldetést meg a ToT-ot is. Szép kis felsorolás. Adott vagy 30 személyes tartalékot <#crazya>#crazya>
Victory
Mines
Grille 15
Experience received:693 Credits earned 15 000 (compensation for damage caused by allies: 449)
Battle achievements Mastery Badge: "III Class"
Mission completed! Reward: Personal Reserves: Additional Crew Experience per Battle, Additional Experience per Battle, Additional Crew Experience per Battle, Additional Free Experience per Battle, Additional Experience per Battle
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 23:36:43
De ezt sem árulom el soha senkinek :-D
pedal to the metal...
Mar alig varom, hogy menjen a garazsombol...
pedal to the metal...
De lehetne tényleg több lehetőség amiket feldobna a program.
1. tierlimit
2. legénység fejlesztő
3. több bevétel
4. több xp
Ezek közül választhatna a vásárló.
Árak:
T3-as 500-750 Gold
T4-es 1.000 Gold
T5-ös 1.250-1.500 Gold között
T6-os 2.000 Gold
T7-es 3.000 Gold
T8-as 4.000-5.000 Gold
T9-es 6.000 Gold ( egy t9-es prémium ára 17500 gold körül van), 1. opció nem lenne elérhető
T10-es 7.000 Gold, 1. opció nem lenne elérhető
És csak reguláris tankoknál, kivétel a t5 vagy az alatti prémium tankok.
Persze a wg előbb fogja klóntankok ezreit kifosni magából, és csak ha már elfogyott a pénz az Escobár bácsi féle finomlisztre akkor fognak ehhez lépéshez folyamodni.
Olyan nincs, hogy csak te úgy szeresd a játékot. Ezek kelet-európaiak...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.26. 19:17:16
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.26. 19:12:42
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.09.26. 19:07:39
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Matilda II. világháborús APCR-je valóságban is kb. azon a szinten volt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A játékosok jogos nyivákolása az arany lőszer miatt szétb.szott játék egyensúly miatt meg nagyon nem jön jól nekik.
A WG sem -teljesen- hülyékből áll, értik, hogy lehetetlen kiegyensúlyozni az arany lőszert, pláne a mostanra tömeges méreteket öltött használat mellett, de akkor mi a phaszt csináljanak, mert üzletileg meg biztosan, hogy nagyon jól jön nekik a csaták megnövekedett kredit igénye, ami mindenféle járulékos hasznot termel nekik?
Szerintem miután kiszórakozzák magukat a homokozóban, rájönnek, hogy más megoldás nincs, nerfelni kell az arany lőszer átütését és a jelenlegivel szemben csak minimális átütés többletet kell neki adni. Azt talán be lehet úgy lőni, hogy nem lenne durva előny, de mégis megérné megvenni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.26. 17:56:44
A kv220 arany lőszere kb azt az átütést tudja, mint a kv1 alap lőszere és 21 pennel magasabb, mint az alap lőszer. Szóval nem igazán egy átütős valami, mert amit egy célzott alap lőszer sem visz át, az az arany sem igazán.
Tényleg nem értem, hogy miért nem ezzel az egyszerű megoldással élnek. A fő probléma a nagy átütés és ennyi a megoldás, akkor ne legyen nagy átütés csak valamennyivel magasabb és aki akarja, használja. Én még egy minimálisan hosszabb töltés időt is raknék az arany lőszerre.
A lényeg, hogy kreditért cserébe adna előnyt, de lényegesen kevesebbet, mint most.
De ezek nem egyéni/személyes missziók.
Ezek MM függő missziók. Amelyiket aktiválód furcsa mód szar mm-t kapsz. Aztán imádkozhatsz az MM-hez, hát ha sikerül az a szar...
angelus1991ster.blogspot.hu
Engem szinte mindig. Igaz manapság megyek papírral is, arra nem kell, De lövik. 😊
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha normásan működne, alig látnánk 15:3-as csatákat, 15:0-t meg tán sose.
A baj , hogy annyi módosítót raktak már bele, hogy tán ők sem értik hogyan működik.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.09.26. 16:41:58
Trance&Friends nothing more..
Ezt mondjuk betehetnék alapból. A játék összes tankját meg lehetne nézni, fogatni, hol milyen az eff vastagság.
A reward stug 4 tényleg szar, és még kreditszorzója sincs.
Leginkább saját magamban csalódtam. Ez van. Sebaj , több lesz a szabadidőm. 😊
A disconnect okát én szolgáltatói oldalon keresném. Voltak gondjaim a játékkal, de 6 év alatt sosem volt megszakadási és/vagy lagproblémám, leszámítva azt az egy-két alkalmat, amikor valami WG-s balfaszkodás miatt összefosták magukat a szerverek.
Ami meg végképp elkeserít, hogy elindítom a csatát, és kapcsolat megszakadt hibával kidob. Soha semmilyen mod nem volt fönt.
A wt pl tökéletesen fut. Sajnos senki nem tudott segíteni benne. Érdekes, hogy első körben szokott előjönni, meg ha sokáig (10-15perc) nem foglalkozom vele. Egyébként ritkán. Csak szar úgy belépni a csatába, hogy vagy halott vagyok, vagy már minden eldőlt anélkül hogy 1-t lőhettem volna. Arra kaptam rá, hogy konvojozok. ott hiába csinálja.
Igen, az unikum jobban játszik nálad, és jobban játszik nálam. Mi a kérdés?