banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SzocsA
    Milyen durva ma az RNG miket bead :D De imádom a t49et.
    Legalább 400 méteres mákolás volt. Sigfrid line pályán, kint a mezőn mentem középtájt felderíteni, második köröm volt. G vagy H4 környékéről lőttem C vagy D3 ba...
    Nem onnan lőttem ahol most vagyok, meg utána ráfagyott ez a kiírás... :D

Hát ez meg az arctic regio pályán volt vizes oldalon kezdtünk, elmegyek a hegy lábánál felderíteni, oda középre nézni a másik oldalon fent a térkép tetején az átmenőket. ketten már elmentek, még nem szűkült úgy össze, jött a tvp 8as egy tanknyi távolsággal elé lőttem, picit megmozdultam mielőtt ellőttem és bumm 990 DMG :D
    Másik két tank egy 9 bc és egy francia prémtank is full sebzés de azok közelről voltak.. A WZnek meg már 300 hpja maradt.

Az artyk sebzését meg nem értem, most elég sokmindent bead.
    Megse mozdítottam a célkeresztet lövés után, megvártam míg összemegy, Igazából semmit nem kell csinálni artyval ha lősz, lehet kapáslövés is. simán beadja, ha olyan az RNG.....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez már tegnap volt....