418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Az tény.
    De egyébként nektek is két patch volt ma?
    Wargaming.net game updater kétszer is töltött le frissítést a játékhoz,nekem mindig be van kapcsolva.
  • yossarianHUN
    Hàt igen, nem egy T49... :(
  • Plata
    Nekem akkora mellé lövéseket csinált néha hogy csak na.Képes volt totál beszűkülve e100 alá lőni mikor az e100 nagyobb volt mint a célkör.
  • suba53
    Nekem azon az ágon a Charioteer volt a legjobb. Az ágyúja nagyon jó, én elég pontosnak éreztem.
    Gyors, lehet vele helyezkedni.

Hozzá képest a Conway egy borzalom.
  • Plata
    Nono a sheridan lesz warship,mivel lesz rajta fürdőkád tud úszni a vízen.
  • opati
    Azért mondtam, hogy ne magából induljon ki...
  • joe662
    Ó a mi Chuck Norris-unk,T49el a warsipben is ki tudja löni a hajókat:-DDD
  • Plata
    Ms1 nekem nincs már meg vagy 5-6 éve.
    De azt megértem hogy a liberté jó meg a defender,de a patriot azt én nem érzem egyenlőnek ezekkel.
    Tudod te milyen pocsék ágyúja van Süketperzsának?Nekem csak alap lőszer van benne.Goldot tegyen bele a halál.De még azzal a süketperzsával is tudom sebezni.
    A WoT ma már kétszer frissítette magát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.09. 10:44:33
  • Plata
    Azt is tedd hozzá hogy páncél is nuku.
  • joe662
    Hàt akkor készülj fel,mert a Conway se lesz jobb:-/Úgy kezdódik,hogy egy 10el kebesebb az alap penje minr a 8as nak:-(
    Àlca nuku,olyan helyeken felspotolodok lövés nélkül,ahol a skorpioG vel végig gépészkedem a csatàt zavartalanul:-(
  • opati
    Ne magadból indulj ki! Mindenki tudja, hogy te még MS-1-gyel is szarrá lövöd az IS-7-et is...
    Utoljára szerkesztette: opati, 2017.03.09. 10:29:47
  • Plata
    Bocsi,de mondjátok már meg nekem a patriot mitől olyan nagy szám?
    T8 tankkal is át lehet lőni ótvar ágyúval,de T8 Td már nagyon jól viszi.
    Tegnap párizs pályán amit rühellek,a híd alatt jöttek,T28-al voltam úgy rommá lőttük őket mint a fene.jött emil Patriot T32 Sp meg a rosseb tudja mi.
  • opati
    A 112 tényleg bekerült újra a tech tree-re? Mennyibe kerül? És egyáltalán a régi fénye meg van még ennek a tanknak? A Defender-Liberté-Patriot trió mellet van még létjogosultsága?
  • bekescsaba
    Mondjuk az is tény, hogy ennél retkebb tankot még nem húztam. Azt sem értem, hogy a papíron szereplő ágyú értékek miért nincsenek köszönő viszonyban sem a valósággal....0,35 pontosság, na aki játszott vele, meg tud erősíteni, hogy ez nem annyinak érződik. Összevissza lő, de olyan szinten, hogy wz111 egy mesterlövész hozzá képest.
  • bekescsaba
    Valaki magyarázza már meg ezt a HESH lőszert...

Húzom a Chariotert.....Tűzpárbajba keveredtem egy Grillével..Hesht töltöttem, és tudtam lőni a toronypáncélját...Folyamatosan 350-és 400 között sebzett, de ezt általánosságban is elmondhatom.....Sosem sebzett 480 felett, pedig csak papír tankok ellen használom. El lenne írva a sebzési érték?
  • mordawn
    wot-micropatch-for-0-9-17-1-2
  • Sir Charles
    Tudja valaki mik ezek a mikro peccsek? a héten már ez a második
  • Lokker
    nekem is csak 1-re mert náb vagyok de prémium lőszert nem használok mellé
  • joe662
    Bazz én meg fosom a goldot,de még igy is csak 1re futja:-/
    Tegnap valszeg levették a (pàncéltalanîtóscriptet) a 252u rol,ugyanis kigurult elém egy T57ht,belémtàrazott 0 sebzéssel:-DD Biztos örült,mert utàna egy tortoàval megöltük.
    Azóta egyre több lepattanót produkàlok,de még igy se eleget:-)
  • Lokker
    Azt a WG árulja álnév alatt mert már kezdenek csődbe menni..
  • joe662
    Akkor a többire a szél fújta fel a 3csillagot?Vagy Ebay acc:-DDD
  • Sherman0070
    3 gunmarkhoz még tanulnom kell ezt a tankot... :D
    4k kombinált sebzés kéne hozzá kb, hogy azt megszerezzem.
  • joe662
    De azért felrakhatja rà ugye,ha màr ugyis megvete?:-))
  • joe662
    Én màr abban sem hiszek,mióta làtom a fiamat amikor bohockodnak a gyakorlóban.Ott làttam màr 907,Kv2,Obj260at is 3 mark-al,meg még sok màst is.
    Ugyhogy sohasem lehet tudni mikor jàtszik éppen a gyerek.
  • ROMOTO
    Jah de a 3 gunmark nem prémtankspecifikus, ingyenes tankokkal is meg lehet szerezni és szerzik is, a gunmarkozás miatt prémtankot venni nem hogy nem éri meg, hanem tiszta pénzkidobás
  • suba53
    Hja, az emberi hiúság!

3 gunmarkos ágyúra a játékosok zöme áhítattal néz, és azt várják hogy majd egyedül lehozza a meccset.

Aztán meg nem.
  • joe662
    Gondolom a 3.gunmark-ra hajt.Azt meg nem he-vel szoktàk összehozni:-)))
  • ROMOTO
    Grat, tier 8 ban 2700 sebzéssel -14k-t "farmolsz" 100k bevétel mellett, biztos megérte az árát credit boost nem volt benne?
  • yossarianHUN
    Nem mondtak időpontokat, de úgy veszem ki, hogy már most is működik a dolog. Írj a supportnak, és elméletileg pár napon belül megtörténik a csere.
  • kigyi
    Jó, hogy linkeltél képeket, milyen addonokat érdemes felrakni? Én eddig csak érzésből játszottam pl. nem ismerem minden tank gyenge pontját így lövök arra mire úgy gondolom jó lesz.
  • HTS s3rg1nh00
    múlt héten 2 poénos találatom is volt,az elsőn az amx kijött spottolni,kb fél perce tűnt el de kijött a vk100,rng elvitte jobbra alá a lövést,a végeredmény:

a másik meg dicker max-szal,kv2ről eltűnt a spot de meglőttem a helyét csak ő épp visszatolatott...de így is elfogadtam
  • kigyi
    Óóó amikor becélzol valakit szépen összeszűkült célzókörrel és totál mellémegy annál jobb nincs is. Az meg csak hab a tortán, hogy tegnap láttam egy hetzert szépen masírozott előre Arty-val éppen eltűnése előtt vettem észre előre húztam a célzót meg sem vártam, hogy célozzon csak ellőttem. Hát nem összelapult a szerencsétlen? Az, hogy neki derült égből villámcsapás szerű volt a dolog azon nem csodálkozok, de én jobban meglepődtem mit adott be már megint.... Avagy a múltkor 5-600m-re nézem tartálykocsi hát unatkozok VK30-al rálövök. Nem sikerült, mellélőttem egyszer csak kiírja, hogy megsemmisült egy tank..... óóóó. Na ott biztosan volt cheaterezés nekem meg a pofám égett mit makkoltam már be megint.
  • JanKo72
    Engem ez a festéscsere a T26E5P-n nagyon érdekelne. Van valami konkrét időpont, vagy csak majd valamikor??
  • suba53
    Viccelsz? Ilyen RNG, meg szórás mellett célozni annyi mint lottót kitölteni.

Max, ha közvetlen közelről lövöd a gyenge pontot, úgy hogy a célkör egésze a gyenge ponton van, akkor lehetsz többé kevésbé biztos hogy oda megy a skuló, ahova célzol.
    Távolabbról már az úr kegyelmére vagy bízva.
  • Sherman0070
  • joe662
    Uj kacat megvéve
  • Gyuszopapa
    Ezek közül melyik nem volt lőhető alaplőszerrel?Szerintem egyik sem.
  • Sherman0070
    nemnem
  • McLarenpowa
    célozni kellene megtanulni, nem fújolni...
  • Sherman0070