418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #388509 Az tény. 
De egyébként nektek is két patch volt ma?
Wargaming.net game updater kétszer is töltött le frissítést a játékhoz,nekem mindig be van kapcsolva. -
yossarianHUN #388508 Hàt igen, nem egy T49... :( -
Plata #388507 Nekem akkora mellé lövéseket csinált néha hogy csak na.Képes volt totál beszűkülve e100 alá lőni mikor az e100 nagyobb volt mint a célkör.
-
suba53 #388506 Nekem azon az ágon a Charioteer volt a legjobb. Az ágyúja nagyon jó, én elég pontosnak éreztem.
Gyors, lehet vele helyezkedni.
Hozzá képest a Conway egy borzalom. -
Plata #388505 Nono a sheridan lesz warship,mivel lesz rajta fürdőkád tud úszni a vízen.
-
opati #388504 Azért mondtam, hogy ne magából induljon ki...
-
Ó a mi Chuck Norris-unk,T49el a warsipben is ki tudja löni a hajókat:-DDD -
Plata #388502 Ms1 nekem nincs már meg vagy 5-6 éve. 
De azt megértem hogy a liberté jó meg a defender,de a patriot azt én nem érzem egyenlőnek ezekkel.
Tudod te milyen pocsék ágyúja van Süketperzsának?Nekem csak alap lőszer van benne.Goldot tegyen bele a halál.De még azzal a süketperzsával is tudom sebezni.
A WoT ma már kétszer frissítette magát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.09. 10:44:33 -
Plata #388501 Azt is tedd hozzá hogy páncél is nuku.
-
Hàt akkor készülj fel,mert a Conway se lesz jobb:-/Úgy kezdódik,hogy egy 10el kebesebb az alap penje minr a 8as nak:-(
Àlca nuku,olyan helyeken felspotolodok lövés nélkül,ahol a skorpioG vel végig gépészkedem a csatàt zavartalanul:-( -
opati #388499 Ne magadból indulj ki! Mindenki tudja, hogy te még MS-1-gyel is szarrá lövöd az IS-7-et is... 
Utoljára szerkesztette: opati, 2017.03.09. 10:29:47 -
Plata #388498 Bocsi,de mondjátok már meg nekem a patriot mitől olyan nagy szám? 
T8 tankkal is át lehet lőni ótvar ágyúval,de T8 Td már nagyon jól viszi.
Tegnap párizs pályán amit rühellek,a híd alatt jöttek,T28-al voltam úgy rommá lőttük őket mint a fene.jött emil Patriot T32 Sp meg a rosseb tudja mi. -
opati #388497 A 112 tényleg bekerült újra a tech tree-re? Mennyibe kerül? És egyáltalán a régi fénye meg van még ennek a tanknak? A Defender-Liberté-Patriot trió mellet van még létjogosultsága? -
bekescsaba #388496 Mondjuk az is tény, hogy ennél retkebb tankot még nem húztam. Azt sem értem, hogy a papíron szereplő ágyú értékek miért nincsenek köszönő viszonyban sem a valósággal....0,35 pontosság, na aki játszott vele, meg tud erősíteni, hogy ez nem annyinak érződik. Összevissza lő, de olyan szinten, hogy wz111 egy mesterlövész hozzá képest. -
bekescsaba #388495 Valaki magyarázza már meg ezt a HESH lőszert...
Húzom a Chariotert.....Tűzpárbajba keveredtem egy Grillével..Hesht töltöttem, és tudtam lőni a toronypáncélját...Folyamatosan 350-és 400 között sebzett, de ezt általánosságban is elmondhatom.....Sosem sebzett 480 felett, pedig csak papír tankok ellen használom. El lenne írva a sebzési érték?
-
mordawn #388494 wot-micropatch-for-0-9-17-1-2 -
Sir Charles #388493 Tudja valaki mik ezek a mikro peccsek? a héten már ez a második -
Lokker #388492 nekem is csak 1-re mert náb vagyok de prémium lőszert nem használok mellé
-
Bazz én meg fosom a goldot,de még igy is csak 1re futja:-/
Tegnap valszeg levették a (pàncéltalanîtóscriptet) a 252u rol,ugyanis kigurult elém egy T57ht,belémtàrazott 0 sebzéssel:-DD Biztos örült,mert utàna egy tortoàval megöltük.
Azóta egyre több lepattanót produkàlok,de még igy se eleget:-) -
Lokker #388490 Azt a WG árulja álnév alatt mert már kezdenek csődbe menni..
-
Akkor a többire a szél fújta fel a 3csillagot?Vagy Ebay acc:-DDD -
3 gunmarkhoz még tanulnom kell ezt a tankot... :D
4k kombinált sebzés kéne hozzá kb, hogy azt megszerezzem. -
De azért felrakhatja rà ugye,ha màr ugyis megvete?:-)) -
Én màr abban sem hiszek,mióta làtom a fiamat amikor bohockodnak a gyakorlóban.Ott làttam màr 907,Kv2,Obj260at is 3 mark-al,meg még sok màst is.
Ugyhogy sohasem lehet tudni mikor jàtszik éppen a gyerek. -
Jah de a 3 gunmark nem prémtankspecifikus, ingyenes tankokkal is meg lehet szerezni és szerzik is, a gunmarkozás miatt prémtankot venni nem hogy nem éri meg, hanem tiszta pénzkidobás
-
suba53 #388484 Hja, az emberi hiúság!
3 gunmarkos ágyúra a játékosok zöme áhítattal néz, és azt várják hogy majd egyedül lehozza a meccset.
Aztán meg nem.
-
Gondolom a 3.gunmark-ra hajt.Azt meg nem he-vel szoktàk összehozni:-))) -
Grat, tier 8 ban 2700 sebzéssel -14k-t "farmolsz" 100k bevétel mellett, biztos megérte az árát
credit boost nem volt benne?
-
yossarianHUN #388481 Nem mondtak időpontokat, de úgy veszem ki, hogy már most is működik a dolog. Írj a supportnak, és elméletileg pár napon belül megtörténik a csere. -
Jó, hogy linkeltél képeket, milyen addonokat érdemes felrakni? Én eddig csak érzésből játszottam pl. nem ismerem minden tank gyenge pontját így lövök arra mire úgy gondolom jó lesz. -
múlt héten 2 poénos találatom is volt,az elsőn az amx kijött spottolni,kb fél perce tűnt el de kijött a vk100,rng elvitte jobbra alá a lövést,a végeredmény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a másik meg dicker max-szal,kv2ről eltűnt a spot de meglőttem a helyét csak ő épp visszatolatott...de így is elfogadtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Óóó amikor becélzol valakit szépen összeszűkült célzókörrel és totál mellémegy annál jobb nincs is. Az meg csak hab a tortán, hogy tegnap láttam egy hetzert szépen masírozott előre Arty-val éppen eltűnése előtt vettem észre előre húztam a célzót meg sem vártam, hogy célozzon csak ellőttem. Hát nem összelapult a szerencsétlen? Az, hogy neki derült égből villámcsapás szerű volt a dolog azon nem csodálkozok, de én jobban meglepődtem mit adott be már megint.... Avagy a múltkor 5-600m-re nézem tartálykocsi hát unatkozok VK30-al rálövök. Nem sikerült, mellélőttem egyszer csak kiírja, hogy megsemmisült egy tank..... óóóó. Na ott biztosan volt cheaterezés nekem meg a pofám égett mit makkoltam már be megint. -
JanKo72 #388477 Engem ez a festéscsere a T26E5P-n nagyon érdekelne. Van valami konkrét időpont, vagy csak majd valamikor?? -
suba53 #388476 Viccelsz? Ilyen RNG, meg szórás mellett célozni annyi mint lottót kitölteni.
Max, ha közvetlen közelről lövöd a gyenge pontot, úgy hogy a célkör egésze a gyenge ponton van, akkor lehetsz többé kevésbé biztos hogy oda megy a skuló, ahova célzol.
Távolabbról már az úr kegyelmére vagy bízva. -
-
Uj kacat megvéve 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gyuszopapa #388473 Ezek közül melyik nem volt lőhető alaplőszerrel?Szerintem egyik sem. -
nemnem
-
McLarenpowa #388471 célozni kellene megtanulni, nem fújolni...
-