banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Nem. Jelenleg is több van a kelleténél, már most sem tudom kihasználni mindet. Az illúzióromboló rész pedig az, hogy sosem létezett koncepció és klón prémiumtankok nyüzsögnek a játékban, amik újabban kellemesebb tulajdonságokkal rendelkeznek a valóságban rendszeresített társaktól. Nem tudom érződik-e az ellentmondásosság. :)
    Nem vagyok új játékos tudom hogy nem mostanában kezdődött el, de mostmár olyan mértéket öltött a dolog, hogy engem zavar. A tarkára festett tankokról nem is beszélve. :)
    Cseppet sem vagyok irigy a skorpion g, illetve liberty tulajdonsosokra, de csökkenti az élvezetet, hogy ilyen tarka szörnyeket kell lövöldözni mondjuk egy jólszituált Tigris II vagy Pershing helyett.
    Mert akárhogyis nézem, nekem szempont volt amikor el kezdtem játszani, hogy történelmi tankokba ülhetek és olyanok ellen harcolhatok. Persze, régebben is voltak csak papiron létező tankok és sok más szempontból sem hiteles a játék, de az illúzió legalább megvolt... Remélem érthetően kifejtettem. :)
    Persze most is elvagyok, csini a statom is, de ez önmagában engem nem szórakoztat, mégkevésvé motivál.