418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• McLarenpowa
    hát T8-ak ellen goldot tölteni....
  • Sherman0070
    Sok szerencsét ahhoz a tankhoz! Megérte az árát! :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sry a goldspam miatt (megszokhatnátok )

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.07. 21:22:48
  • Angelus1991ster
    Nagyon várom azt a pillanatot, amikor a Wg és a teleshop intézménye összebútorozik, és horstfuksz "absolute gratis"-ozva 10 percig reklámoz egy prémium tankot.
  • R3nton
    Másik helyzet jelentés, STRV-t továbbra is nagyon szeretem. Idáig kedvenc TD-im ezek a kis genyó siege módos TD-k, csak az e-25-t szeretem jobban.
  • R3nton
    Na, lehet azért ezzel az emillel jó köröket menni. A végére még talán meg is szeretem. Bár az 1450es sebzés igen siralmas az amx50-100-as 1800hoz képest. Remélem 1600-ra fel tudom azért tornázni az utsó 50k xp alatt. Megtartani nem fogom viszont, nekem a speed többet ér, mint a toronypáncél, 50-100ra szavazok.
  • ROMOTO
    A wg már a spájzban van és itt reklámozza az aktuális prémet...
  • Angelus1991ster
    Jóvan nah. Tudom-tudom tűzgyújtási tilalom van.
    Na meg én pofázok, amikor Red Alert 2-ben rahedliszer a bolsikkal meg Yuri frakcióval játszottam.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.07. 20:26:50
  • joe662
    Igen,az vagyok,mert fogalmam sincs mi az a pîszi?:-/
    Ha pösze vagy akkor talàn tudom:-DD
  • Angelus1991ster
    Hülye vagy? Sérülne akkor a píszi, ha ezegyszer fasiszta népelnyomó paleo-szíriuszi tank kerülne fel a banner-ba. YD
  • joe662
    Szerintem is:-) Le kellene cseréltetni,de mire is?
    Màr tudom egy Turàn3-ra,amire még kîvülre is extra lőszerek vannak aggatva:-DDD
  • Angelus1991ster
    Pfejj. Pont a borzalmas bolsevik festésű Obj 252U-t kellett betenni banner-nak.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.07. 19:58:27
  • datango

szerk: mivel megtetszett ez a gyönyörü tank, igy szert tettem egyre de amire figyelmes lettem hogy van valami irva a gyönyörü csövére amit sajnos en nem tudtam elolvasni de megkerdeztem egy kollegamat hogy mit jelent.

"Vrag ne Prorvat'" -> "Ellenség nem tör át" (nyersforditas) :)

Köszönöm, Kérem.
  • datango
    nagyon tetszik a topic kep! (banner) :)
  • Zegi Norbi HUN
    Olvastam az összefoglalót, úgy tűnik ennyi év után el tudtunk jutni idáig is :D Az artyk számának korlátozása meg átdolgozása egyenesen mámor :D (reméljük, hogy csak jó sül ki belőle)
    De most komolyan, tényleg ennyi év kellett mindehhez? Elképesztőek :)

Sunsetjoy #388455 : Ezt jó tudni :) Fura is volt először, hiszen ez nem valami kártékony oldal.

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.07. 19:32:43
  • Sunsetjoy
    Ezt a topikot sok vírusírtó false pozitívozza.
  • Sherman0070
    Következő peccsben jön az új mm. Ami nagyon is jó. :D
  • Zegi Norbi HUN
    Nem tudjátok esetleg, hogy vannak-e jelentősebb eventek betervezve erre az évre(pl. mint az is6, SP megszerzése annó) Most tértem vissza egy elég hosszú kihagyás után és szeretném tudni, mire számíthatok :D

Egyébként a játék most sokkal jobban tetszik, mint régebben. Igaz az RNG-t újra szoknom kell a War Thunder után, hihetetlen hogy néha miket tud művelni :D

Szerintem a vírusirtóm(Nod) meghülyült. Ha frissítem a fórumot, akkor állandóan trójait jelez.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.07. 17:56:59
  • bekescsaba
    Ez a kikúrt Defender..Rámegyek egy Bulldoggal, van 478 Hp-ja, nekem teli tár, és 2 lövést ad be, a többi lepattan az oldaláról, seggéről, torony hátuljáról.....

Nem lesz jó ez az irány, nagyon nem.
  • endrodiz
    Mondjuk ez is igaz, ez a negy rossz kozul a legkevesbe rossz....
  • Sherman0070
    Én azért örülnék ha a játékban vehető camokat is rá lehetne tenni.
  • Maceehun13
    Nem tudom,szerintem a Scorpion G-n szép a festés és így, hogy nincs rajta festés így ronda szerintem
  • ROMOTO
    Nem mert akkor esik le ha nem lát célt, nem tudod magyarán előre ráirányozni egy pontra mert állandóan leesik a célzókör, egyébként ráugrik a célkereszt ugyanannál a távolságnál ha már látja a célt.
  • Sherman0070
    Igen
  • yossarianHUN
    Abból volt valaha normál festésű variáns?
  • Sherman0070
    Skorpion G-re ez mikor jön?
  • joe662
    Remélem a Libertével is megcsinálják majd.
  • yossarianHUN
    Hopp.

Akinek van Patriotja, ingyé' lecserélheti majd a sima, bohócfestés nélküli verzióra.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.07. 16:30:46
  • besti
    A többi választ most már megnéztem: belső dekoráció, gyártás éve, sebességváltó - melyik lenne jobb ? Az is lehet, hogy a Porsche vállalatra gondoltak, mint designer és nem a konkrét emberre :)
  • endrodiz
    Ez igaz, de akkor is rossz a kerdes-valasz ebben a formaban. Mi a kozos bennuk? A designer. Nem! A nevuk a kozos, nem a designer. Szerintem.
  • voivod32
    Ilyenkor örülök, hogy már nem játszom ezzel a rakás szarral. És 5 évet elvesztegettem vele!
  • besti
    Porsche nevű ember tervezte mind a kettőt, nem írja, hogy Butzi vagy Ferry. De a többi válasz még nagyobb batarság volt, ha jól rémlik.
  • endrodiz
    Hat ez az! Hogy tervezhet valaki egy 1963-ban megjeleno autot, ha 1951-ben meghal?
  • joe662
    Könyörögtem az 5 retardáltnak,hogy ne menjenek rá a 3 td re,mert védekezünk,persze én voltam a noob
    Cserébe bujkálhattam 1,5 percig
  • Angelus1991ster
    Designer
  • endrodiz
    A Porsches Ferdinandos kerdesnel mi a jo valasz?
  • endrodiz
    Az rendben van, csak kivancsi lennek hol rontottamEloszor 2 hibam volt, abbol javitottam 1-re, de jo lenne tudni mi az az egy...
  • yossarianHUN
    Igazából mindegy, mert csak egyszer csinálhatod meg. Vagyis fizikailag gondolom megcsinálhatod többször is, de valószínűleg csak az első alkalomkor adott válaszaidat veszik figyelembe.
  • besti
    Most hogy írtad mecsináltam én is, azt írta ki, hogy minden kérdés jó volt és részt veszek a sorsoláson. Valamit elképzelhető, hogy elronthatsz mégiscsak.
  • endrodiz
    Van ez a WoT Quiz, ami a WoT Magazinban talalhato es amin Type 62-t lehet nyerni. Gondoltam, szerencset probalok, letotltottem. Csakhogy nem tudom helyesen megvalaszolni a kerdeseket*. Szokott ezzel foglalkozni valaki? Van helyes megoldas, vagy hibas a quiz es egy rossz megoldas a jo?!

*mindig marad 1 hibas valaszom...
    Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.03.07. 13:56:59
  • Sir Charles
    Reggel mentem egy olyan meccset, visszatért a WOT játékosokba vettett hitem.
    Himmelsdorf map Encounter mód:
    Tier 8 csata, én Tiger P-vel. Elindulunk a hegyre, az összes(5-6) heavy meg még egy páran, a csapat harmada elment a bázishoz(velük nem is foglalkozok többet).
    A hegyen szerencsénk volt, mert az ellen nehéz tankjai megálltak, nem jöttek fel a tetőre. A csapattársak nem tétlenkedtek, azonnal elfoglalták az egész hegytetőt. Kb egy fél perc múlva láttam, hogy az ellen csapat harmada megkerülte alul a hegyet és elindultak felfelé, hogy hátba támadjanak minket(ha jól emlékszem egy Defender, egy IS, egy M26 ,meg valami tier 6 medek még)
    Jelzek a mapon,hogy vigyázzunk, de már látom, hogy egy T29, meg egy Emil I fordul visszafele, hárman simán visszatartjuk a hátba támadókat. Majd a csapatom másik része elintézte a túloldali ellenséget, és visszajöttek segíteni nekünk és együtt már simán legépeltük az ellen maradékát. Annyira jó volt a csata ritmusa és jó volt látni, hogy a játékosok figyelnek az eseményekre és nem csak nyomják a W-t meg kattintanak. A csata végén meg is dicsértem mindenkit.
    Az a baj, hogy 200-ból egy csata ilyen sajnos.