World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az első 10 percen sírtam a röhögéstől,Löve elemzést tart<#zavart2>#zavart2>
A birodalmi kereszt a tornyán,az célkereszt,azért van ott mert az a gyenge pontja<#beka3>#beka3> oda kell löni<#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem úszod meg. Ne álmodozz.
Nemhiába orosz/fehérorosz cég.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.24. 21:33:59
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kérjük, adja meg az érvényes, és megerősítette, hitelkártya száma
MI lehet a gond?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mindig csak egyik nap kell jatszani:-D:-D:-D:-D
Nyugottan hoztam a 3000wn8 átlagot E75-el, erre akkora szivatásokat művelt le velem a játék....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nálam pl egyik nap jól megy (nálam ez 1000körüli w8), másnap meg szarul. Nem mindig, de kurva sokszor.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nem számít, hogy a célzőkör háromnegyedét kitölti a tank, akkor is megtalálja a módját, hogy kikerülje a tankot, vicc az egész. Nem az első eset, de ezt már tényleg meg kellett néznem, hogy hová repült. Annyira közel ment el a lövedék a torony mellett, hogy a replayen úgy látszik, mintha keresztül menne az oldalán. Persze 0 sebzés.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.24. 16:18:50
Szegény még nem tanulta meg,hogy Nocapkillall<#eplus2>#eplus2>
Lehetne olyat csinálni, hogy a kilőtt játékosok közül a játék felajánlaná a legjobbnak (vagy a legjobbak közül 2-3 -nak , amennyiben az első nem fogadja) , hogy vezesse a többieket. Mondjuk úgy, hogy amikor már csak öt vagy kevesebb játékos van a csapatban instrukciókkal látná el a maradék csapatot, és ezért xp és vagy kredit járna.
Odaállni eléje, aztán megkérdezni: Jó napot kívánok, beléd lőhetek? Különben nem fair.
rhm és más papír tankok első vonalban . Jó vicc. Bár láttam már ilyet, de gyors elhalálozás volt szinte mindig.
Mellesleg szeretem a papír tankokat, mert normális ember nem várja el hogy előremenjek, hátulról meg lehet csipegetni.
Javasolta,hogy menjek előre,és akkor legyen nagy a szám.
Mondtam neki hogy ott voltam mögötted,de miután kaptál egy 380as teniszt egy Rhm-töl,miért fordítasz hátat??
Mert láthatatlanul lövöldöztem.
Elnézést kértem,tőle amiért a tankomnak van némi álcája,ami a páncél teljes hiányát kompenzálja<#ravasz1>#ravasz1>
Majd,elköszöntem tőle<#law>#law>.
Szerintem a legtetejét találhatták el a kaszninak, mert kb. annyi látszódhatott ki 😊
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.09.24. 14:46:48
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
De ne már hogy a másiknak jó legyen,inkább tegyünk alá, sértegessük, meg jelentgessük a pozícióját, sérüléseit, és egyebeket.
Olyat miért nem látni, hogy figyelj most hogy egyedül maradtál 3 ellen, a másik 3 mind 1 lövéses, és itt és itt voltak utoljára, így és így tudnád egyenként kilőni őket?
Kevesebb "siemka kt pl", "van magyar?" .... mi lesz így?<#rinya>#rinya>
angelus1991ster.blogspot.hu
Számomra a kemper az aki az indulási hely közelében keres egy bokrot, sziklát, és el nem mozdulna onnan semmi pénzért.
A kolléga sérelmezte,hogy meg,majd kilőttem,úgy hogy nem spotolödtam fel..
Igaz a fogalmakkal sincsen tisztában,de ugat<#beka3>#beka3>
Mikor nem válaszoltam,mert éppen egy Convay-el lövettem szét magam,akkor átváltott angolra<#idiota>#idiota>
Anno még 8.4 körül Hellcattel volt, hogy KV-1S-et is pattintottam frontból (122mm-es löveg, régi 6-os HT)
Az előbb sigfried line pályán padló gázzal robogtam T49-el,de nem figyeltem előre,csak az ellenséget céloztam,és ráfutottam vagy 60-al a tankcsapdákra,aszittem meghalok,de lazán repültem vagy 30 métert és a tankcsapda túloldalán lazán padlót fogtam.
Fogadok szándékosan próbáltam volna meg összetörik a tankom.
Jutalom:1 db garázshely
Jó játékosoknak ingyen, rosszabbaknak (mint pl én) némi küzdelem árán. Kb 40% wr az 75-80 csata, 25-27 per nap. 18:00-ig dolgozom mind három nap, +útidő +kajaidő +család. És másnap 06:00 kezdődik a meló ismét. Hát ha meg lesz, akkor is szorosan.
És ha felforr az agyvizem, úgyis kilépek, és megyek röpködni a wt-vel. Az megnyugtat. 2 napja reggeltem be, mert majd megütött a guta (lövések mellé, rikosé, engem meg beüt mindenki Austráliából, 5 tank csak rám vadászik stb)
T44 legyen meg annak aki akarja,előre grat hozzá. Én nem hajtok rá, mert iszonyat időbe kerülne. És nincs elég nyugtató itthon.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A driverek nagyon trükkös dolgok: volt problémám anno egy jó minőségű tuningalaplap alaplapi hálókártya (realtek) lemezre rakott driverével, mert pl. nem a megfelelő volt ahhoz a rendszerhez. Fagyott tőle a gép - egy másik verzióval tökély volt.
A memóriatesztek (ha azt végeztek) jók, de egyszerre futó, komplexebb folyamatok tesztelését nem hiszem hogy hosszabb ideig tesztelgették (játék közben proci,ram,videókártya, hangkártya, hálókártya is használatban van).
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...