World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Első videó ami készült rólam és egy bajnokságon való részvételemről. Tudnátok adni valami tippet a videóhoz (zene hangereje, vágás, feliratok, bármi)

Olyasmi....

lagg fest van nálatok is?
joe662
Azta Q<#eplus2> a böfögős wotmester beszabadult a teszt szerverre<#hehe>
Az első 10 percen sírtam a röhögéstől,Löve elemzést tart<#zavart2>
A birodalmi kereszt a tornyán,az célkereszt,azért van ott mert az a gyenge pontja<#beka3> oda kell löni<#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ne feledd Wg-sek.
Nem úszod meg. Ne álmodozz.
Nemhiába orosz/fehérorosz cég.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.24. 21:33:59

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Szakaszokat miért szivatja ilyen dúrván a game? Mindig +2 tier kb.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sajnos képet nem lőttem akkoriban, de a legdurvább esetem egy VK4502A-val szemben volt. Én nem tudom mivel voltam. Nem voltam tőle messze. Az oldalára láttam rá, a célkör nem szűkült be teljesen, de mindössze a kör bal felső szeletében volt egy kis hely, amiben nem volt benne a VK. Na ott ment mellé a skuló. Én is a replayen néztem meg.
Kösz a tippet! Nem akarom elkiabálni, de én mégis megpróbáltam a tegnap letöltött hang drivert felrakni. Mégis újabb, mint a CD-n lévő, mert pl. a fájlok összmérete nem stimmelt. Azóta letoltam 17 csatát és nem fagytam. Remélem így marad.
megoldva.
Szeretnék aranyat venni. Nem először. Amikor begépelem az adatokat, ezt a hibát írja ki a kártyaszám mezőnél:

Kérjük, adja meg az érvényes, és megerősítette, hitelkártya száma

MI lehet a gond?
joe662
#380831-re ment volna:-(

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
De hát leirtad a megoldást is,miért nem cseszel ki a renccerrel?
Mindig csak egyik nap kell jatszani:-D:-D:-D:-D

Lunki88
Ez is idegesítő, de a legrosszabb amikor tényleg átmegy a tankon a lövés mintha egy szellemre lőttél volna. Ezt a jelenséget először a 9.0 környékén vettem észre, azóta sem képesek javítani.
Sherman0070
Nállam pár napja nagyon erősen érződött.
Nyugottan hoztam a 3000wn8 átlagot E75-el, erre akkora szivatásokat művelt le velem a játék....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Milyen rejtett paraméterek kérem? Egyedül az MM-ről beszél, de ezt időtlen idők óta tudjuk.
Ez igaz lehet, bár szerintem nem csatánként, hanem inkább naponta változtatnak.
Nálam pl egyik nap jól megy (nálam ez 1000körüli w8), másnap meg szarul. Nem mindig, de kurva sokszor.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

joe662
Ház az a szegény kacsa nem nagyon rugdosott<#hehe>

Csata közben úgy tűnt, hogy csak úgy eltűnt a lövedék, de a replayből kiderült, hogy a kibaszott undorító RNG megint alkotott:

Nem számít, hogy a célzőkör háromnegyedét kitölti a tank, akkor is megtalálja a módját, hogy kikerülje a tankot, vicc az egész. Nem az első eset, de ezt már tényleg meg kellett néznem, hogy hová repült. Annyira közel ment el a lövedék a torony mellett, hogy a replayen úgy látszik, mintha keresztül menne az oldalán. Persze 0 sebzés.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ROMOTO
Belefutottam egy vidibe ahol vlmi 1 ráérő fickó vette a fáradtságot és elolvasta a wg évek óta bejegyzett patentjét ahol állítólag le van írva az amiről évekig konteozott a játékostársadalom, többek között hogy a prémium járgányok kedvezőbb feltételekkel mennek csatába, minden játékosnak van egy 0-2 ig terjedő paramétere amivel manipulálják hogy ha sorozatban nyer az MM lerakja (amit tudtunk) és szarabb (rejtett) paraméterekkel (páncél, löveg, sebzés) megy csatába szar csapattagokat dob és viszont.

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.24. 16:18:50
Ismered azt a viccet , mikor a kacsarugást hárítja , és kiüti a seggbelórugás :-D
Nokapkillall ez jó XD . Kistársai hogy ugathattak neki 😄
joe662
Ez már elfogadható távolság??<#hehe><#banplz>
Szegény még nem tanulta meg,hogy Nocapkillall<#eplus2>

Volna 1 ötletem a wg felé:
Lehetne olyat csinálni, hogy a kilőtt játékosok közül a játék felajánlaná a legjobbnak (vagy a legjobbak közül 2-3 -nak , amennyiben az első nem fogadja) , hogy vezesse a többieket. Mondjuk úgy, hogy amikor már csak öt vagy kevesebb játékos van a csapatban instrukciókkal látná el a maradék csapatot, és ezért xp és vagy kredit járna.

Igen igen.
Odaállni eléje, aztán megkérdezni: Jó napot kívánok, beléd lőhetek? Különben nem fair.

Eléggé illetlenség ebben a játékban 360 m ről SEG BEK URNI valakit . <#wilting> Legközelebb tessék elé cammogni , és megkérdezni ( a nevéből is ez jön le ) , hogy esetleg lenne e kedve " kacsavadászathoz " ? <#hehe>
😊
rhm és más papír tankok első vonalban . Jó vicc. Bár láttam már ilyet, de gyors elhalálozás volt szinte mindig.
Mellesleg szeretem a papír tankokat, mert normális ember nem várja el hogy előremenjek, hátulról meg lehet csipegetni.

joe662
Csata után elbeszélgettem vele<#hehe>
Javasolta,hogy menjek előre,és akkor legyen nagy a szám.
Mondtam neki hogy ott voltam mögötted,de miután kaptál egy 380as teniszt egy Rhm-töl,miért fordítasz hátat??
Mert láthatatlanul lövöldöztem.
Elnézést kértem,tőle amiért a tankomnak van némi álcája,ami a páncél teljes hiányát kompenzálja<#ravasz1>
Majd,elköszöntem tőle<#law>.

Sunsetjoy
Ma délelőtt egy lorr 155 50-ben (aminek papíron 40 mm az eleje) ülve pattant rólam két tier 8-as (jt, meg is3, vagy caern).
Szerintem a legtetejét találhatták el a kaszninak, mert kb. annyi látszódhatott ki 😊
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.09.24. 14:46:48

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csapaton belül maradni fog, ott mondjuk haszna is lehetne, ha nem egymás baszogatása, hanem segítése menne.
De ne már hogy a másiknak jó legyen,inkább tegyünk alá, sértegessük, meg jelentgessük a pozícióját, sérüléseit, és egyebeket.
Olyat miért nem látni, hogy figyelj most hogy egyedül maradtál 3 ellen, a másik 3 mind 1 lövéses, és itt és itt voltak utoljára, így és így tudnád egyenként kilőni őket?

Nem kapok több "get cancer"-t. <#banplz>
Kevesebb "siemka kt pl", "van magyar?" .... mi lesz így?<#rinya>

angelus1991ster.blogspot.hu

Majd a 9.16-ban.
Sherman0070
Azt sem tudja, hogy mit beszél, csak közös chat-ben látta ezeket a szavakat. Ezért kéne az egész chat-et úgy, ahogy van kidobni a játékból.

Ne foglalkozz vele. Megsértődött.
Számomra a kemper az aki az indulási hely közelében keres egy bokrot, sziklát, és el nem mozdulna onnan semmi pénzért.

joe662
Valaki mondja már meg,milyen távolságból illik leadni egy lövést,hogy ne legyek camperg..i <#hehe><#banplz>
A kolléga sérelmezte,hogy meg,majd kilőttem,úgy hogy nem spotolödtam fel..
Igaz a fogalmakkal sincsen tisztában,de ugat<#beka3>
Mikor nem válaszoltam,mert éppen egy Convay-el lövettem szét magam,akkor átváltott angolra<#idiota>

Sherman0070
3 betű: RNG
Anno még 8.4 körül Hellcattel volt, hogy KV-1S-et is pattintottam frontból (122mm-es löveg, régi 6-os HT)

Lehet hogy pont a lövegpajzsot találtad el.

Valakinek van rá ötlete, hogy lehetet, hogy az ellenséges Hellcat patintotta a KV2 lövésemet? Szemből lőttem rá, közép távolságról és lepattantót lőt??? Másodjára persze már talált és elszáltt, de ilyet még nem láttam. Csata után megnéztem a jelentést, csak azt a 2 lövést kapta amit én lőttem, 1 átütő, 1 nem...
A T44 nekem sem jött be, mondjuk a t54 sem. Az az alap ágyú egy szenvedés.

Lunki88
Bár nem néztem utána hogy miben tér el a T44-100 a sima T44-től, de ha nem sok mindenben, akkor tartsák meg maguknak. Most nyomom a T44 grindet, és azt a tankot én egy hányadéknak tartom, alig várom hogy eljussak a T54-hez és végre eladhassam.
Nekem 2 garázshelyem van, meg néhány kidobandó tankom. Meg van 1 rakat ami csak rozsdásodik.

ROMOTO
Objektív ok az új fizika, ami jócskán betett ennek is, a lightok mellett, sokkal könnyebb fejreállni vele mint bármi mással, ha mondjuk egy nagyobb gép seggébe kerül simán felpréselik egy tereptárgyra és felfordítják, stb.
Így is van 10 fölösleges garázshelyem,és úgy hogy a garázsban van vagy 5-6 kidobható tank,mert csak legénység tartásra van bent.
Az előbb sigfried line pályán padló gázzal robogtam T49-el,de nem figyeltem előre,csak az ellenséget céloztam,és ráfutottam vagy 60-al a tankcsapdákra,aszittem meghalok,de lazán repültem vagy 30 métert és a tankcsapda túloldalán lazán padlót fogtam.
Fogadok szándékosan próbáltam volna meg összetörik a tankom.

Hétvégi ajánlat: Nyerj meg 30 csatát úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban
Jutalom:1 db garázshely
Jó játékosoknak ingyen, rosszabbaknak (mint pl én) némi küzdelem árán. Kb 40% wr az 75-80 csata, 25-27 per nap. 18:00-ig dolgozom mind három nap, +útidő +kajaidő +család. És másnap 06:00 kezdődik a meló ismét. Hát ha meg lesz, akkor is szorosan.
És ha felforr az agyvizem, úgyis kilépek, és megyek röpködni a wt-vel. Az megnyugtat. 2 napja reggeltem be, mert majd megütött a guta (lövések mellé, rikosé, engem meg beüt mindenki Austráliából, 5 tank csak rám vadászik stb)

T44 legyen meg annak aki akarja,előre grat hozzá. Én nem hajtok rá, mert iszonyat időbe kerülne. És nincs elég nyugtató itthon.

Értem. Köszi.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Bétások kapták még anno a játék megjelenésekor.
Ez az M4A2E4, a teszt szerveren a tech tree alján van, valami új prémium tank lesz?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sunsetjoy
A 41-es kernel power amúgy nem a hiba oka, hanem a következménye. Vagyis a 41-es power kernel hiba csak arról regél, hogy nem megfelelő volt a rendszer leállítása. Én azt mondom, hogy kérdezz rá itt sg-n más technikai fórumban is, hogy minden fontos infót röviden leírsz.
A driverek nagyon trükkös dolgok: volt problémám anno egy jó minőségű tuningalaplap alaplapi hálókártya (realtek) lemezre rakott driverével, mert pl. nem a megfelelő volt ahhoz a rendszerhez. Fagyott tőle a gép - egy másik verzióval tökély volt.
A memóriatesztek (ha azt végeztek) jók, de egyszerre futó, komplexebb folyamatok tesztelését nem hiszem hogy hosszabb ideig tesztelgették (játék közben proci,ram,videókártya, hangkártya, hálókártya is használatban van).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Am biztos van valami a háttérben, mert tényleg alig látni E25-öt.

ROMOTO
A event azért lett így-úgy megcsinálva mert elsősorban tesztelnek vele, volt róla szó csak elfelejtődik ugye, a kerekes felfüggesztés, a több tornyos-löveges megoldás, a pályákra lepakolt füstjelzéseknél lévő boostok mind játéktechnikai elemek tesztje is egyben...
ROMOTO
nekem 1000 körül jár, de talán még 400 meccs után lehet hogy több lenne (a svédeket pl talán könnyebb lenne vele lövöldözni, majd akkor sűrűbben előveszem), egyébként elhiszem hogy régen játszottál vele, akkortájt talán több volt a sima bokros pálya ha jól emlékszem, azóta volt némi tereprendezés, stb. (sőt van egy konteom is hogy direkt városi pályákra rak hogy szivasson vele) tény hogy sokaknak elment a kedve mert nem sokat látni belőle, csak tudnám miért...