A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #387252 Most voltam egy eszetlenül elbaszott csatában,elbaszott volt,mert visszaszámláláskor jött a postás.
Kimentem mire visszajöttem már ment a csata bőven,erre csörög a telefonom.
Így félkézzel játszva elindultam,közben telefonáltam.
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 242 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 13 390 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 10)
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Eszement,de nulla szűküléssel vaktában meglőttem 453 méterről cromwellt mikor padlógázzal repesztett.
Ezután még szintén telefonálva középütt elindultam kamikaze menetbe,gondoltam legyen vége ennek a hülye csatának,úgysem tudok játszani teló miatt.Ott volt tigris meg object 430 II meg még a franc tudja hány nehéz fiú,mivel félkézzel vezettem elbasztam és nem száltam bele objectbe ahogy akartam hanem előtte ráfutottam sziklára,a szikla feldobott és az object tetejére estem rá.
Az object kicsit meglepődött meg én is,ahogy forogtam a tetején sebződőtt végig és bele is halt.
A tiger p meg oneshot volt.Közben a többiek kétoldalt odaértek és jól kinyírtak mindenkit,így én túléltem.
Fogadok ha nem telefonálok közben nem lett volna ilyen hülye csatám,objectre tuti nem tudtam volna szándékosan felugrani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 12:50:56