418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #388431 Van ez a WoT Quiz, ami a WoT Magazinban talalhato es amin Type 62-t lehet nyerni. Gondoltam, szerencset probalok, letotltottem. Csakhogy nem tudom helyesen megvalaszolni a kerdeseket*. Szokott ezzel foglalkozni valaki? Van helyes megoldas, vagy hibas a quiz es egy rossz megoldas a jo?! 
*mindig marad 1 hibas valaszom...
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.03.07. 13:56:59 -
Sir Charles #388430 Reggel mentem egy olyan meccset, visszatért a WOT játékosokba vettett hitem.
Himmelsdorf map Encounter mód:
Tier 8 csata, én Tiger P-vel. Elindulunk a hegyre, az összes(5-6) heavy meg még egy páran, a csapat harmada elment a bázishoz(velük nem is foglalkozok többet).
A hegyen szerencsénk volt, mert az ellen nehéz tankjai megálltak, nem jöttek fel a tetőre. A csapattársak nem tétlenkedtek, azonnal elfoglalták az egész hegytetőt. Kb egy fél perc múlva láttam, hogy az ellen csapat harmada megkerülte alul a hegyet és elindultak felfelé, hogy hátba támadjanak minket(ha jól emlékszem egy Defender, egy IS, egy M26 ,meg valami tier 6 medek még)
Jelzek a mapon,hogy vigyázzunk, de már látom, hogy egy T29, meg egy Emil I fordul visszafele, hárman simán visszatartjuk a hátba támadókat. Majd a csapatom másik része elintézte a túloldali ellenséget, és visszajöttek segíteni nekünk és együtt már simán legépeltük az ellen maradékát. Annyira jó volt a csata ritmusa és jó volt látni, hogy a játékosok figyelnek az eseményekre és nem csak nyomják a W-t meg kattintanak. A csata végén meg is dicsértem mindenkit.
Az a baj, hogy 200-ból egy csata ilyen sajnos. -
replicabuk #388429 Az új 10 es light tankoknál ha kiveszem a pipát az elit t54 ltvl mnél, akkor amit gyűjtök rajta még xpt azt ak tovább viszi 9eskén, és annyival közelebb leszek a 10esemhez? -
besti #388428 Az nem feature véletlenül (és nem bug)? Az okozza, hogy a WoT célzó mechanizmusa automatikusan kompenzálja a lövedék íves pályája miatt esését (ellentétben a WT-vel, ahol neked kell és fölé kell lőni a távolság függvényében - legalább is így volt 2-3 éve mikor utoljára játszottam vele:). Ha nincs ott célpont, akkor nem változik a célkereszt, de attól még annál alacsonyabbra érkezne a lövedék, ha lőnél. Ha van ott célpont, akkor automatikusan oda áll át a célkereszt, ahová a lövedék ténylegesen érkezni fog. De lehet nem erre gondoltál...
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.03.07. 12:56:28 -
A mai napig nem oldották meg hogy ne essen le a célkeresz a távoli céloknál, az egyik legidegesítőbb bug. -
endrodiz #388426 Nekem inkabb sniper nezetben csinalja. Nem tudok neha loni, ugy beremeg a celkereszt, mikor snipeolni probalok. Szerencsere csak neha csinalja... -
hát mert az nem másolat,hanem ugyanaz a tank. 
-
WG logic
wotinforól hírmorzsa: "A WG nem akar több olyan tankot berakni ami egy már meglévő tank másolata."
Mindeközben: festés nélküli patriot a prémium shopban :D -
asolyom #388423 Akkor még várok egy kicsirt, köszi. -
yossarianHUN #388422 Lehet, hogy jövő hónapban, a kínai után. -
asolyom #388421 Várható vmikor japó akció? A Chi-to-t már kifejlesztettem, de nem vettem még meg, hátha olcsóbban hozzá lehet jutni.
-
Szerver oldali célkereszt mod? -
bekescsaba #388419 vagyis inkább elkezd remegni a célkereszt, és a tank körül köröz -
bekescsaba #388418 még egy kérdés...
Ha a tankom majdnem összeér az ellenféllel, keringőzünk, rá teszem az autófókuszt, egyszerűen túl lő a tankom, meg összevissza....Nektek ilyen probléma? -
yossarianHUN #388417 Nem, úgy rémlik valamelyik patchben erősítettek rajta, de már vagy egy éve.
Jéé, egyébként új bannerünk lett? Jó tudni
-
bekescsaba #388416 az is4 tetejét már nem lehet owermatchelni?
-
Userx2 #388415 Remélem nem goldoztál, mert az olyan péjtuwin. :) -
bekescsaba #388414 2200-at sebeztem az F30-al tier 6 ban..minden bejött..... -
Gyuszopapa #388413 Szép de ehhez kellett az ellenség balfaszsága is.Tipikusan rossz helyre mentek,ez a pozíció felvétel ha kicsit jobb az ellenség közel 100%-os bukta a kereszttűz miatt.Ha meg sokkal jobb akkor van ilyen 15-1-2-3 kill arányú csata. -
SzocsA #388412 Ha nincs arty egyből így megy :D
A WZ111 1 hpra lőtt le :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.03.06. 20:42:12 -
Nem vágom mi benne a logika, ha van már elérhető nehéz, közepes és light tank ág... -
yossarianHUN #388410 "The Chinese TDs will be released as a whole EXCLUSIVELY to the Chinese server, not for the other regions.” – Anton Pankov.
Valszleg totál fake az összes, úgyhogy lehet, hogy jobb is így. -
liberty2 #388409 Fogadjátok szeretettel. :) Kis KV2 videó
-
Angelus1991ster #388408 Első kétezer-háromezer csatában én sem használtam ezeket a funkciókat (más lőszer, fogyóeszközök, legénységi skillek). Jó sokáig még felszerelést sem raktam a tankokra, "még jó lesz az úgy" alapon :D .
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.06. 19:12:41 -
mondjuk az,hogy fogalma sincs mikor milyen lőszert használ vagy hogy egyáltalán fel lehet rakni felszerelést a tankra...az a csoda,hogy a fogyó cuccokat valaki megsúgta neki. -
Plata #388406 Gondolom 170 ezer szellemi fogyatékos a feliratkozó.
-
Angelus1991ster #388405 Nem hinném, hogy szellemi fogyatékos az illető. 170 ezer követőt/feliratkozót egy szellemi fogyatékos nem tud összekaparni, csak akkor ha pewdiepie-hez hasonló módon tudatosan szégyentelenkedik. -
Csodàlkozunk,hogy ennyi retard van a wotban,mikor ilyen fogyatékosok reklàmozzàk.Elmehet a Wg is a csába.
Legalàbb felkészült volna valamilyen szinten,a sminkelésen kivül,ha màr ràbiznak egy fullos accot.
-
Angelus1991ster #388403 Szerintem nem nekünk, a "tapasztaltaknak" készült ez a videó, az biztos, hogy ezek után ezt a bohócot (annak öltözött) nem nézem. Nálam a játékokat középpontba tevő videós akkor jó, ha felér RPcJS játékpartizán szintjéhez. Ha azt nem éri el, onnantól csak zavar a youtube jobb oldali részén a videóinak bélyegképe.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.06. 17:35:43 -
Plata #388402 Hát ez nem reklám.
Az ilyen hülye inkább elrettentő példa a játéktól
-
Angelus1991ster #388401 Ez csak egy videós/vlogger, aki csak reklámozza a WoT-ot és a WoWs-ot. 170 ezer feliratkozója van, naná, hogy a wg odaad neki egy teszt acc-ot a reklám erejéig.
Erre a célra kapott is egy 249 ezer goldos WoT+WoWs teszt acc-ot : WoT_Wows_0137. Melynek adatai zárolva vannak.
Végülis 48 órán át megmarad a bölcsesség.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.06. 17:22:21 -
Most már tudom, hogyan játszik a sok agyhalott. -
Plata #388399 Ez amúgy alapból hülye vagy csak meg játssza hogy ennyire hülye?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.06. 17:01:53 -
Tipikus csapattàrs,ilyenböl van minimum 10db a csapatomban:-/ -
sempike #388397 Ez volt már?
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.03.06. 15:55:23 -
suba53 #388396 Hmmm. Ez jó. - Megdrágáznak -.
-
Gyuszopapa #388395 Azért a T-150 drága lőszerrel lőtt ami 219 átlagátütésű.Hát igen rosszul esik ha megdrágázzák az embert de ha ő drágáz az természetes.Benne van a játékban. -
Plata #388394 Tök mindegy lett volna,ha velük megyek akkor is kampó. -
én már rájöttem,felesleges olyankor a másik oldalra menni.inkább elmegyek nagyjából a lemming trainnel,és próbálok a saját zászló felé nézni,de közel hozzájuk úgy talán még 1-2 kevésbé agyhalott segít is védeni.
így lett meg a t25/2-re vagy 1 hete az ace,meg egy 80%-os legénységű stock kv2-vel így vágtunk ki a csapattal 2 zöld kv2-t mint a macskát sz@rni
-
Plata #388392 Mert csúnyán néztél rá.