banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Szerintem eltúlozzátok a Type 5 témát. Játékosbarát tank lesz, garantálja a biztos sebzést, de 20 másodpercenként 500-akat sebezni szerintem nem nagy fegyvertény tier 10-ben. Tény, hogy mindig sebez ha eltalál valamit, de ezzel szerintem együtt lehet élni, mint pl. azzal is, hogy hulldown T32-vel nem baszakodok, vagy JpE100 elé nem megyek ki... ez egy játékelem, amit szerintem könnyen ki lehet játszani, lévén egy tohonya lassan mozgó tankról van szó, amit amúgy a legtöbb tier 10 dpm-ből is képes kivégezni.
    Másfelől az egész ág tier 8-ig a troll lövegről szólt, és nem látnám hogy pl. az O-NI tankok miatt játszhatatlan lenne a Tier 7. Pedig egy Tigris hp-jának 2/3-át simán képes levenni egy jól célzott lövéssel.
    Persze lehet hogy nem lesz igazam, de úgy látom, hogy akik itt méltatlankodtak/nak, azok bőven tudják majd kezelni a szitut skillből.