A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #387210 Mert a heavyk nem a 900-at sebző light, meg az 1500-at sebző arty elleni közelharccal töltik az idejük 90 százalékát.
Azért baj ha ilyen lesz, mert te, a te T9-10 nehéztankoddal, ami nagy és lassú, az erős páncélzatodra hagyatkozol, az egész játékstílusodat erre építed fel. Azaz mit csinálsz a gyakorlatban? Közelharcban próbálsz minél több sebzést kitolni, illetve közben a páncélzatoddal elhárítani a bejövő sebzést. Ez, ha jól játszol, tudsz forgatni, riszálni, hulldownzni, ergo van tapasztalatod és ügyességed, jól megy, azaz sok sebzést osztasz ki, sokat hárítasz. Ekkor jön egy ilyen batár, és akárhogy forgatod, akárhogy riszálod, akárhogy hulldownozol, juszt is beléd veri a 400 sebzését. Ergo gyakorlatilag negligálja a te tapasztalatodat/ügyességedet/skilledet, ráadásul úgy, hogy neki totál nem kell skillesnek lennie, mivel még céloznia se kell.
De hogy gyakorlatibb példát mondjak, megint azt tudom csak mondani, amit tegnap: Állsz a mittudomén E-100-addal egy chokepointon, és tartod az ellenséges túlerőt. Baromi jó vagy, baromi szép játék, remekül forgatsz, a tornyod is mindig ügyesen beforgatod lövés után, riszálod a tankot, hogy a torony tetejét se tudják belőni, és úgy általában zseniálisan tartod meg az túlerőben lévő ellenséget. Ekkor megjön Lajcsika a hajóágyús Type-jával, és célzás nélkül, kapáslövésekkel úgy szétfarag a 400-akat sebző HE-jével, hogy öröm nézni. Na ezért mondjuk, hogy ez baromira nem lesz kedvező fícsör a jó játékosok számára. A paradicsomokéra persze igen, de az engem nem vigasztal. Nem azért töltöttem több száz órát tapasztalatszerzéssel, weak spotok tanulásával, manőverezés és helyzetfelismerés csiszolásával, hogy aztán jöjjön Lajcsika, és célzás nélkül ugyanakkorát csapjon belém (lehetőleg szétcsapva pár modult is), mint amekkorát én gondos célzással belé.
Ha ezek után se világos, feladom. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 21:03:29