World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom eldönteni, de szerintem kamuzik a srác és vett pár tokent vagy akkor tényleg éjjel nappal tolta, szinte megállás nélkül. Ha azt mondta volna, hogy 3-4 tokennel megcsinálta, azt még talán elhinném.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.21. 20:58:11
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Az Obejct 770 illetve az Object 277/278 pont a löveg miatt nem lehetne tier 10. Páncélzatban kicsit az IS-7 alatt vannak, mozgékonyságban egy kicsit jobbak voltak, tűzvezetésben szintén jobbak voltak mint az IS-7. De ez a 130 mm M-65 löveg ez túl erős. (Amúgy ha az IS-7-et rendszeresítették volna simán tudták volna modernizálni a fegyverzetét erre a 130 mm M-65-re, elfért volna az IS-7-ben is.)
Amúgy a WoT-ban tulajdonképpen benne van már a 130 mm M-65 csak épp más néven. Az Object 263 lövege a 130 mm S-70A gyakorlatilag az M-65. Mivel a játékban az S-70A 1000 m/s csőtorkolati sebességet kapott a valódi 900 m/s helyett. Azért egy nehéz harckocsi 290 mm-es átütés mellett majd IS-7 szintű páncélzattal, jobb mozgékonysággal és tűzvezetéssel OP lenne.
A belinkelt táblázatot ismerem, megvan pdf-ben a származási helye is. Az orosz átütési táblázatokhoz képest nem rossz, de a minőségitől azért messze van. 😞
Az átütési adatokat fel kell szorozni körülbelül 1.15-el ha össze akarod hasonlítani a nyugati adatokkal. Azért mert az orosz átütési kritérium szigorúbb volt mint a nyugati, ezért kb 15%-al magasabb értékeket értek volna el az orosz lövegek a nyugati teszteken. Meg lehet nézni milyen átütést produkált a 122 mm D-25T + BR 471 az amerikaiaknál és visszafelé, hogy mit produkált a 75 mm M3 vagy a német lövegek az orosz teszteken.
Mellesleg 1959-ben gondolkoztak azon is, hogy a 130 mm M-65 löveggel szerelt harckocsikat nem fegyverzik át (merthogy ezeknek a nehéz harckocsiknak voltak terveik 85 mm-es huzagolt és 140 mm-es simacsövő lövegekke) hanem a 130 mm M-65-höz csinálnának egy 1700 m/s csőtorkolati sebességgel rendelkező APDS-t a Taran lövedékek alapján. Soha nem készült el, de született kalkuláció az átütésére kb 20 mm-el maradt volna el a 130 mm Taran 2-től. Ami szerintem kicsit optimista...
A 100 mm D-54TS szépen le van nerfelve a WoT-ban. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem a teljes kaliberű 1015 m/s-os APCBC lövedéket kapta meg ami kb 245-250 mm-es átütést tudott volna a WoT-ban. Mindegy WG.
Igen láttam, fenn volt angolul az Archive Awareness blogon is. Van benne pár szép vas.
A kedvencem a 152 mm M48 löveg, ami a legelső képen van. Van róla egy kevés adat. A képen nem látszik, hogy ez egy 9400 mm hosszú löveg + 770 mm még a závárzat vége, szóval összesen több mint 10 méter hosszú. Illetve a löveg teljes lengő tömege 10 tonna és a hátrasiklása 860 mm. Szóval iszonyatosan nagy és nehéz. Ehhez már új 152 mm-es teljes kaliberű lövedékeket terveztek, nem azt a régi kacatot használta volna mint a 152 mm BL-10. 1947. júniusában jóváhagyták a terveit majd 1948. júniusáig 3 darabot gyártott a 172-es számú gyár, amiből kettőt elkezdtek tesztelni. Az hogy mibe építették volna be nincs adat. Ehhez legalább 60 tonnás gép kell, szóval valószínűleg IS-7 alvázas gép, sok helyen az Object 262-t említik.
A 130 mm M-65 átütési adati (amit 1030 m/s és 30,7 kg-al ért el) után el lehet képzelni, hogy az 1000 m/s-os 152 mm M48 milyen átütést produkált volna az új 49 kg-os APCBC lövedékével.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.09.21. 17:11:33
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.21. 07:32:22

Ott a D54TS, figyeljétek mennyire történelmi átütése van a játékban 264 es átötéssel. 😄
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.21. 07:23:52
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
- Turán tierlimitet kaphatna (persze a pszichogecik ezt az egy jó dolgot is eltörölték (te jó ég mi lenne, ha most kerülnének be a régi tierlimites prémium tankok, azt a lidérces álmot...) és a max. 32 lőszert növelnék 50-60-ra.
Bár a Turánnál nincs az a durva dolog, mint a Toldi esetében. A tierlimit itt másodlagos , a szar lőszerkiszabat az elsődleges. Oké, hogy történelmi adat meg kisfaszom, de ez árkád játék.
-Toldi tierlimitet kurvára kaphatna (sok neki a csomó t5-ös) és normális töltésidőt, pont olyant mint ami az angol 40 mm-s lövegeknek van, ha az LTP-nek van tierlimit és normális dpm, ez kijár Toldinak is, ahogy a többi t3-asnak is.
angelus1991ster.blogspot.hu
A Turán meg jó így is, legfeljebb jó lenne 1 tierlimit, vagy legalább annyi, hogy kevesebbszer kerüljön t7-be.
Esetleg a gold átütést növelhetnék, a Churchill 3 (limitelt) és a Crusader (t5 könnyű) is 180mm, annyi lehetne. De legalább 170mm.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a lövedék szempontjából ez ideális eset volt. Például a frontot oldalszög nélkül lőtték, ez a legideálisabb a lövedéknek. De például a torony bal oldalát amit kevesebb mint 60°-os oldalszöggel lötték egyszer se ütötte át a 85 mm-es HEAT. Ettől még volt esélye a rendszeresítésre és folytatták az legyártását, összeszerelését és tesztjeit, nem ezen bukott el.
Az amerikaiak is szemrebbenés nélkül rendszeresítették a homogén páncélzatú M60-ast, vagy a britek a szintén homogén páncélzatú Chieftaint, a 400 mm átütésű HEAT-ek korában. Ugyanis a nagy átütő képesség ellenére a HEAT nem volt nagy aduász. Relatíve magas volt a röppályája és nem volt gyors se. Mozgó célpont ellen gyengébb volt a találati aránya mint az űrméret alattiaknak, de akár még a kaliberes lövedékeknél is gyengébben muzsikálhatott. A harci körülmények közt gyakoribb a szög alatti találat, amiben a Piezo-elektoromos gyújtóval ellátott HEAT lövedékek (1950-60-as évekbeliek) szintén nem túl jók. A túl hegyes szögek esetén (típustól függően ~25-30° alatt) egyszerűen nem biztos hogy elműködött a gyújtás. Jellemzően olyan harcjárművekben alkalmazták elsődleges lövedéknek amelyek a kinetikus energiával átütő lövedékekkel már esélytelenek voltak.
Mellesleg szép harckocsi ez az Object 770. A prototípus gépek közül ott van a három kedvencem közt.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.09.20. 21:10:03
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.20. 21:06:00
angelus1991ster.blogspot.hu
Mellesleg csapaton belül is szoktak anyázni, mert vki nem azt csinálja , amit ő gondolt. Persze ő már halott, így könnyen ugat.
Miért nem akkor szólt, amikor még élt?
A másik : szól a gyerek, hogy kövessem. Két teljesen eltérő karakterű tank.(ő oi-ex,én turán) Mindegy megyek utána. Nagyszerű csapatunknak hála könnyen a hátunkba kerülnek, megfordulok és lövök amíg tehetem. Aztán meghal, én meg ott maradok ollóban. Nem sokáig. A vicc hogy nem is ő írt a csata után, hanem az egyik ellen. Mondjuk megtépáztam kissé. Meg a barátját is, akivel felváltva jöttek ki 1-1 pofonért.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ledupláztam az fv402-t és prokhorovkát kaptam, beálltam szépen a vasúti kocsi mögé, ahova nagy látótávú tank bemehet. Csak várok és jön a spot sebzés gyönyörűen. 3,7e spotig jutottam, pedig az úton a töltésen ott volt egy obj268, a hegyen meg egy kazal tank és mégis nekem számolta. Meg se mozdultam, amíg jött az ellen a hegyre. Egy szerencsétlen ru meg kifutotta a belét az egész csatában középen és kapott 4,7e spotot. Egyik szegény csapattársamat a hegyen riportolták, mert csíter, mert megint úgy lőttek ki ellent, hogy a 6. nem jelzett be neki.
Őszintén szólva még ezek a csíterezések érdekesek kicsit, mulatni rajtuk, de máskülönben tényleg értelmes beszélgetés az ellenféllel nem nagyon van.
Vagy adnának azonos szintű prémtankokat (választhatóan néhány felkínált közül)
Vagy mindkettő.
Ez jó. 😊
Sajnos igaz. Őfelségét a wot királyát el merte találni 1 köcsög senki. Ha meg ki is lőtte, jön a fenyegetés a feljelentéssel.
Hiszen csak csaló lehet, másként lehetetlen.
Én is kaptam már ilyesmiket. Ha jó kadvem van röhögök rajtuk, válaszolni igen ritkán, akkor is kulturáltan, mintha a saját lányomhoz beszélnék.
Ha az artykat kivennék, mondjuk a ráköltött exp-et visszaadhatnák vagy valami, bár kompenzációt a WG-től ne várjak... + ezt úgysem lépnék meg, szal valahogy át fogják tervezni az artykat... kérdés, hogy hogy...
"Who the fuck had the idea to disable chat?
S: Me. We’ll see. We might rollback after much criticism, but I don’t think it’s likely.
– In which year will the project (WoT) be closed?
S: No such plans.
– Will Strongholds be developed further?
S: We’ll put it through the designer meatgrinder. I personally don’t like them at all.
– Isn’t the chat disabling very European? The causes are always because of the people, not the instruments.
S: The discussions of each other’s mother is not a necessary functionality.
– How do you know about that? There are also hearty discussions.
S: We have chatlogs. Mothers are dominating.
– What are the plans for tank development? I’m not talking about smaller fixes or new tanks/maps/modes. Is there anything more than extensive development, maybe WoT 2.0?
S: Yes, it’s planned.
– I don’t want to ask anything. Planes are dead, ships are dead, tanks are in near-death convulsions.
S: Everything is dead (no, not really)."
Mondjuk azért a kérdező is tett fel köcsög kérdéseket. 😄DDD
De pl. a felderítő repcsis sem lehet rossz... vagy a tűzérségi támogatás hívása kiválthatná az egész arty class-t, és ezt már be is építették SH-ba kvázi... csak randomba át kell ültetni, sztem nem nagy kunszt így ezek után...
1 goldammo : minden tank a vihető készlet 10%-t vihetné goldban, a gold lőszer árát megemelném 10-20%-al, a sebzését ugyan így csökkenteném.
2 arty: oldalanként 1 arty lenne minden csatában, a 6.érzék jelezné, ha az arty rád céloz (nem a lövést, hanem ahogy rád vitte a célzást), az arty füst,vagy vakítógránátot lőne, a goldja lenne a jelenlegi alaplőszer, de a gold áráért
3 új fogyóeszközök: pl extra lőszerrekesz, +10% lőszer cipeléséhez, füstgránát 3-5 másodpercig erős füstöt eresztene, ami hátrálás közben elrejtené a tankot , önrobbantó ami megsemmisítené a tankot és megrongálná a közvetlen mellette állókat, felderítő aktíválva egy lassú repülő végigmenne a pályán, és 1 szűk sávban felvillantaná a mozgó vagy fedezetlen célokat
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2016.09.20. 19:25:38
30 tankból 1-et tudok fullosan kezdeni mert csak addigra lesz komolyabb mennyiségű free xp-m.Sok járművemen nincs felszerelés mivel nincs miből venni.Még soha nem kezdtem tankot 100%-os legénységgel max. 90% kredittel átképezve.De sok tankot 75%-ös legénységgel kezdek.
Ha sikerül összeszednem egy kis aranyat,akkor akciókor tudok 100%-os parancsnokot átképezni másik járműre,de már az is jó dolog mert emeli a többi tag képzettségét és nem kell alacsony látótávolsággal játszanom.
Így is hozok 1200 feletti wn8-at úgy hogy nem hajtok rá,mert nem azért játszom.Próbálok kreditet termelni alacsony tierben.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
----- (18:52:48) your account gets banned for using illegal mod and bots like auto aim and wallhack
mrkts (18:52:59) hahaha
mrkts (18:53:01) what an idiot
mrkts (18:53:10) pls go ahead
mrkts (18:53:16) I use aslain modpack
mrkts (18:53:24) and don't remember any of these
----- (18:53:26) and i am lotti hellr mr Idiot
mrkts (18:53:43) who?
mrkts (18:53:57) who da fak are you?
Ha tényleg a kempelést és a statikus játékot szeretnék megszüntetni, akkor minden artyt át kéne alakítani úgy, mint az FV-t. Csak HE lőszer, kis alfával, lassú beérkezés, esetleg emelhetnek a röppályán, hogy több helyre be tudjon lőni. Csak ugye az FV sem a klasszikus kempelés ellen van, hanem ha beássa magát egy nehéz tank valahova, akkor onnan ki tudja piszkálni vagy legalábbis idegesíti, hátha hibázik.
A kempelés ellen csak úgy léphetnének fel az artyk, ha mondjuk lenne légi felderítés a játékban. Ha nem mozdulsz el legalább x métert (hogy kizárjuk az előre, hátra hintázást), akkor egy figyelmeztetés és ha még akkor sem, akkor felspotolódna a tankod az ellenség számára.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.20. 17:30:45
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mivel hát HEAT lőszer nincs az "olcsó" lőszer kategóriában.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És tényleg bocs hogy itt sírom el ezzel kapcsolatban a bánatom. Sajnos a szomszédasszonynak fogalma sincs a wot-ról. A pillanatnyi feszkót egy-egy ilyen csata után pedig inkább itt vezetem le azzal hogy kiírom magamból, minthogy lemenjek a kocsmába megvárni míg betalál valaki 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.20. 16:51:42
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú