418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Az obj252u páncélja Op azt kivéve ami nekem jutott,azt ilyen 6os fostalicskák,szinte célzás nélkül,hugyozzák keresztül
  • Plata
    Mindkét csatában kb ugyanaz,az összes barom mint a csorda egy oldalon megindult,én meg próbáltam egyedül tartani a másik oldalt.

Köv csatában Conway-el annyit pufogtattam hogy elfogyott a lőszer.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.06. 14:07:55
  • Plata
    Hajaj.
    Mutassak jobbat?
    Az előbb elfogyott a lőszerem conway-ből bazz.
  • asolyom
    Döbbenetes majom bandák megint.
  • Sir Charles
    Ámen kedves testvérem
  • yossarianHUN
    +1

Minden szóval egyetértek.
  • ROMOTO
    Bocs nem neked címeztem csak így jött ki a lépés.
  • ROMOTO
    A wg-nél 2 elv érvényesült, a korábbi arról szólt hogy a prémek kevés kivételtől eltekintve a játszhatóság határáig szétnerfelt állapotban jöttek be pusztán csak azért mert a balansz feje egy faszfej volt, miután ki lett rugva és bekerült ez a Murazor nevű fószer a régi gyakorlatnak vége szakadt, használható prémek ljöttek és a sima játszhatatlan tankokat is módszeresen buffolják. Az új prémek csak a régi gyakorlat fényében OP-k egyébként mindegyik a maga módján elég sok negatív tulajdonsággal bír ahhoz hogy ne legyen OP, csak divat mindig végletekben címkézni ezt-vagy azt ezért a ugyanazok a prémek egyeseknél vagy szarok vagy OP-k ugye....
  • Plata
    Pont hogy hétvégén nem szabad játszani,mert akkor van a legtöbb idióta.
    Amúgy sem túl rózsás a helyzet,de hétvégén azért rosszabb.
  • sempike
    Nézd, csak elmondtam a véleményem arról hogy a prém fiók és prém tank hatással van a WN8-ra.
    De ismered a mondást, "A vélemény olyam mint a segglyuk..."

Amúgy csak hétvégén játszom már és azt is próbálom minimalizálni. Valahogy jobban szeretem már Twitch-en nézni hogy szivatja szét a streamert az RNG meg az artyk. Szóval nem biztos hogy érdemes hallgatni rám.
  • Mor3llo
    Kinézel egy tankot, amivel szeretsz és tudsz játszani, és nyomod vele orrba szájba. Jönni fog a free xp. Ha magas tierű tank, akkor farmolsz alacsonyabb tierben, ha nem, akkor pénzügyileg sincsen baj. Nem tudom érzed-e, hogy ezzel megint visszajutottunk oda, hogy ez csak IDŐBEN jelent többletet.
    Ha tudod, hogy a jelenlegi meta szerint az adott kinézett tankod stockosan szar, és nem vállalod be a prém lőszert, akkor addig nem játszol vele, amíg nincsen meg free XP-ből az ágyú. Ilyen egyszerű. Azt pedig azért ne várjuk el egy kompetitív játékban, hogy MINDEN tank ugyanolyan jó volt, az is, és lesz is. Ez mindig meta-függő marad, és ez így a jó.
    Én pl. prémium ellátmány nélkül tökéletesen elvagyok, egyedül a ConcGC-n használok érthető okokból. CW-n is nagyon tankfüggően.

Inkább az lenne egy érdekesebb vita, hogy a WG miért hoz be érezhetően egyre erősebb prém tankokat, melyek képességei sokszor meghaladják a normál tankokét. Na ez az, ami nem jó irány.
  • ROMOTO
    Minimális intelligencia mellett le lehet nullázni a különbséget a fizető és a nemfizető player között, már tier 2 től is lehet találni olyan OP tankot (pl. M2 light) amivel alázni lehet a többieket és húzhatja a szaros winnyócát ingyen és bérmentve, tier 5-8 ig prémammo használat mellett is lehet nyereséggel zárni középszar játéktudással. Akciósan vesz felszerelést, fogyóeszközt, tankot, így eladáskor gyakorlatilag ingyen jut hozzá, kihasználja a játékban adott lehetőségeket az eventekkor, stb. Aki elvárja hogy mindent tálcán kapjon úgy hogy semmit nem tesz érte, vagy a fizetős tartalmakra ácsingózik, vagy akár a top tierben akar ingyér toronyórát lánccal az vagy korlátolt vagy pofátlan. Tessék grindelni tier 5 ben a prémium fogyócikkekért, prémiumlőszerért, free xp-ért és abból ugyanúgy megvehető, kihúzható minden és tolhatja a top tierben full setuppal, elcseszni az időt (szórakozni) ugyanolyan jól lehet tier 5 ben is mint tier 10 ben.
  • Gyuszopapa
    Ja elég agyhalál volt a grind.Így visszagondolva még egyszer nem csinálnám meg.Mert nem ér annyit,én legalábbis csalódtam a 110-ben.Túl nagy a LFP és minden szir szar belövi nem beszélve az oldala sem olyan jó mint az IS-3.Egy ideje hanyagolom mert nevetséges átütésű tankok belőtték már az UFP-t is kapáslövéssel.
  • sempike
    Persze hogy befolyásolja a prém fiók meg a prém járgány a WN8-at.

Vegyük alapul a 110 grindemet amit ezen a fórmon már elmeséltem:
    - Nagyjából 75k exp kell a nagy ágyúhoz, ezt az IS-2 gunjával kellett összekaparnom t-10-ben prém nélkül. A csatákhoz minimálisat tudtam hozzáadni, ha nem mentem a heavy úton a saját csapatom végzett ki. A WN8-nak biztos nem tett jót.
    - Ugyanez prém tankokkal és prémfiókkal: free XP-ból megveszed a nagy ágyút, ha kevés a free XP tolod a prém lőszert orrba szájba és az eredmény nem marad el. Ez összességében 100 olyan csatának a megúszását jelenti ami amúgy pusztító hatással lenne a wn8-adra.

A WN8-nak nagyon jót tesz még festés és a prémium ellátmány. Biztos te is észrevetted, hogy prém kajával például hajlamos a játék sokkal jobban beadni a snapshotokat. A festést meg ugye nem kell megmagyarázni. Na most prém nélkül t10 heavyk festése, javítása és prém kajával feltöltése egy pénzügyi katasztrófa.

Ha WG féle személyes értékelést nézzük ott méginkább látszik a torzitás. Javítsatok ki ha tévedek, de úgy emlékszem a bruttó XP (prém fiók és prém járgány hozadéka is bele van számítva) a számítás alapja.

Azt egy szóval sem mondom hogy a prém fiókosoknak kedvez az RNG vagy az MM. Csak a kérdésedre válaszolok, igan a prém hatással van egy játékos értékelésére.
  • ROMOTO
    Ez van, azaz nincs jobb..
    https://vk.com/wotclue?w=wall-70226354_578639
  • lammaer
    Azért sikerült egy ratyi elkent VGA felbontású képet csinálni a HD modellről... igy pont a lényeg nem látszik, hogy mégis HD az a modell :D
  • Plata
    Te jó ég az a német tank mellette de randa.
  • ROMOTO
    Ez meg az új CDC hd modellje
  • ROMOTO
    ST-I hd modell

• Megamax
    Ilyet ne nekem írj nem én használok prémium loszert de az én Heavy tankjaimat lovik szarrá prémium loszerrel. Az rajtam nem segítt ha valaki nem tud prémium nélkul játszani. Azért mert felfogok pár lepattanót én még nem kapok extra kreditet míg aki sebzést okoz az kap. Tessék egy kicsit tovább gondolkodni.
  • ROMOTO
    Ez a kettő valszeg prémium, amit az ázsiai régió hamarabb megkap, már áprilisban kinn lesz a supertesztereknél.
  • Plata
    Na bakter,egész aranyosak.
    Új arty ág nem jön?
    És mi van az évfordulós eventtel?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.06. 10:59:00
  • ROMOTO
    Október elején jönnek a kínai TD-k
  • Mor3llo
    Akkor most komolyan, világoskék stattal (ilyenkor már feltételezhető, hogy túl sokszor nem csinálsz hülyeséget, meglövöd a saját hp-dat, a meccsek alakulását befolyásolni tudod) odáig jutottál, hogy a prém fiók meg jármű befolyásolja a WN8-at?
  • sempike
    Nyugi ezt nem veszem magamra. Most csak a kedvedért megnéztem és WN8 alapján "viágoskék" játékos vagyok 54,5 % winrattel (egy pici kellene a sötétkékhez). Bár a winratem az mostanában elég erőteljesen leesett, a 110 grind nem tett jót neki (~200 meccs 99% t10-ben, 40% winrate). Egy jó ideje csak hétvégente játszom prém cucc nélkül.
  • Gyuszopapa
    Nem tudom mi itt a baj ez a játék teljesen jól el van nincs pay-to win.Pedig nincs prémem se normális prém tankom.Kibaszom én is a Defendert ha kell az más kérdés hogy a játékosállomány jó része idióta(fele teljesen alkalmatlan a játékhoz) és a legtöbb 15-1-2-3-4-5-ös vesztésért a játékosok okolhatók.Semmi taktika vagy hasonló mennek mint a csürhe.A játék a csapatmunkára van kiegyensúlyozva csak az a baj hogy talán ezt a 10-15% fogja fel.
    Azt még savallom hogy a játékbeli jelzések nem egyértelmüek,például ha tudom hogy a pálya egy része spot alatt van az ellenség álltal ezt nem tudom egyértelműen jelezni a csapattársaknak hogy ne menjen oda senki mert kiszedik.Vagy hogy hova menjenek hogy tudják lőnni a spottolásomat illetve azt is egyértelműen jelezni hogy ha a Ht dühöngőben vagyok és észreveszem hogy valaki megpróbál hátúlról belőnni arra figyeljenek oda.Nem egyszer volt olyan hogy feltartok 3-4 tankot de 1 a 3 campingező TD előtt szépen elsétálva bejött a seggembe.Mert a TD-k rossz helyen álltak és nem láttak rá.
  • Mor3llo
    Az a baj, hogy amíg a WOT társadalom jelentős része (ha már így lett használva) - köztük te is - meg van győződve arról, hogy a balfaszságukról azok a jobb játékosok tehetnek, akik a WG fizetett emberei, és akiknél érvényesül a jóWn8=fullgoldsetup=prémium fiók (LOL, ez utóbbi epic).

Elárulom neked, hogy amennyiben a gold lőszert ész nélkül használod, akkor több kárt csinálsz, mint hasznot. Mindennek meg van a szituációja. És a jó játékos azért jó játékos, mert felismeri ezeket a szituációkat, és nem vágja be a 2-es gombot és yolozik be mint egy fogyatékos.
  • Sir Charles
    Még egy példa és befejeztem a témát.
    Pont szombat este történt, hogy Tiger P-vel nyomattam tier 8 csatában. Beforgattam, ahogy kell, kidugtam az orrát és csodák csodája, a mindenki szerint nagyon OP Defendert gold ammoval lepattintottam kétszer is. Velem volt az RNG? hát persze, viszont ha kimegyek a sarok mögül mint egy marha, akkor megevett volna reggelire. Ennyit a p2w-ről.
  • Sir Charles
    Abban valóban igazad van, hogy a mai világban az idő-pénz és a pénz-idő, hogy mindenki gyorsabban akar mindent elérni és ezért inkább fizet, és ezért aki többet fizet, gyorsabban halad és jobban fejlődik, de a játék alapját, hogy ki a jobb a csatatéren, azt nem befolyásolja érdemben a pénz.
    Aki béna, az sok pénzzel is béna lesz, aki ügyes, az kis pénzzel is jól boldogul.
    Én nem vagyok egy unikum játékos, mégis az utóbbi 2-3 hónapban vettem csak prém fiókot(mert kicsit jobban lettem anyagilag),
    eddig éveken keresztül alap fiókkal és 2 db prém tankkal, amikért összesen 10000 Ft-ot fizettem, simán kijöttem a kreditből és nem ment csődbe az accom, megvettem minden tankot, amit akartam. Azért 5 év alatt 10000 Ft-ot szerintem mindenki megengedhet magának.
  • sempike
    Ne felejtsük el hogy a WOT társadalom jelentős részének a mindennapjaihoz tartozik a WN8-ra nyálcsorgatás amit a prémium fiók és a prémium tankok jelentősen befolyásolnak.
    (A WG féle személyi értékelés bruttó XP-vel számol, a WN8-ra pedig jótékony hatással van egy full gold setup némi prémium ellátmánnyal meg festéssel).
    Nagyon jól csinálta ezt a WG. Biztos vagyok benne hogy ennek a WN8 mizériának köszönheti a bevételének jelentős részét.

De száz szónak is egy a vége, a WG egy cég aminek el kell tartania magát, fizetni kell a dolgozóit és boldoggá kell tennie a befektetőit.
    Örülhetünk hogy van még ingyen része a játéknak.
    Nem szorosan kapcsolódó példa, de ott volt pl. a QuakeLive. Régen f2p volt mára csak a fizetős része maradt meg.
  • Plata
    Rosszul látod.
    Koto szerint a prém tank tulajoknak Serb rakott fel scriptet amivel célzás nélkül is mindig találsz.
    Ingyenes acc tulajnak meg olyat ami direkt mellé lő.
    Sőt a lövedékeidet is kicsorbítja.
  • Sir Charles
    Nagyon rossz úton jársz szerintem.
    A játékban egyedül az "időt" tudod megvásárolni pénzért.
    Kevesebb idő alatt fejleszted ki a tankokat, gyorsabban fejlődik a legénység, több kreditet kapsz, ez mind mind igaz.
    Viszont amikor a csatában szembekerül két egyforma tank, nagyjából egyforma legénységgel (tudom, hogy ilyen nincs, de elméletben), akkor nem az dönt , hogy kinek mennyi pénze van, mennyi prém tankja, meg 3 évre prém fiókja, hanem az , hogy mennyire ügyes vagy a játékban, mennyire ismered a tankokat stb. és amíg ez a helyzet áll fönn, addig nem lehet rámondani, hogy p2w, mert a csatában konkrét előnyöd nincs abból, hogy pénzért veszel valamit.
    Ha netán egyszer kitalálják, hogy a tankokra a top ágyút csak pénzért lehet megvenni, az p2w lesz, ami most van az még szerintem bőven a jó ízlés határán belül van.
  • Plata
    Nem,máshol is ugyanilyen hülye konteókkal jön.
    Tapasztalatból tudom ahol más vígan boldogul ott Koto vért izzadva sem.
    Ami másnak laza küldetés az neki teljesíthetetlenül nehéz.
    És jön az idióta konteókkal.
  • Metalmilitiakid
    Egy gondolatban foglalnám össze.
    Nem tudod mit jelent az, hogy pay2win.
    Prémiummal semmit nem érsz el azon kívül, hogy időt spórolsz. És tudtommal idővel még nem lehetett nyerni a játékban amikor utoljára csekkoltam.
    Gyorsabban jön az XP és pénz? Igen.
    Gyorsabban fejlődik a legénység? Igen.
    Ugyanúgy megszopatom a normál tankommal a prémiumost ha én vagyok a jobb játékos? Igen.
    Az, hogy neki elég 2 nap egy tank kifarmolására nekem meg 3 hát üsse kő, de ettől ő még nem "nyer" semmit mint amire a Pay2Win utalna.
    A "csődbemenés" ről meg annyit, hogy ha mész időnként 1-2 kört egy Cromwell el, vagy Hellcattel vagy 10 másik tankkal ugyanúgy megvan a pénzed a prémium lőszeredre is, ismét csak az időnél lyukadunk ki, hogy egy kicsit többet kell játszanod.
    De ez miért lenne probléma,ha elviekben élvezed a játékot azért játszol vele ugye ? :D
  • Userx2
    De a wot az egyetlen játék világon, ugye? Utálod, mégis itt fröcsögsz. Nem értelek.
  • Kotomicuki
    Köszönöm, Dr. Plata a szakvéleményt! De, szerintem, te se kerüld el a felülvizsgálatot...
  • Plata
    Koto szerintem te nem vagy épelméjű.
    Vita veled fölösleges.
    Javaslom fordulj elmeorvoshoz sürgősen.
    Bár lehet késő.
  • Kotomicuki
    Csak, tudod, ha pénzügyileg vállalkozok akkor illene kiírni a cégérre, hogy ingyen nem ugyanazt kapod, közel sem ugyan azt..., még ha meg is engedem, hogy megpróbálkozz vele (itt szánalmas céltárgyként funkcionálj a fizetővendég számára)...
    A többit meg már megbeszéltük -> p2w.
  • Userx2
    Így van. Ciff, meg QB többi fizessen unicom statért.
  • Kotomicuki
    De azt ugye megérted, hogy az +50%(+50%)-ba sokkal több nyereség van (ami jóval több, mint 50% - csak hasonlítsd össze a két értéket 1-1 csata után, tudod, ott alul, a 3. lapon), mint amit a nemfizető kap.
    Nem kell, hogy lőszert használj - neked nem - , lehet az nagy fogyócikk is (akár 3db/csata - ami nem akciósan 60k kredit -> ennyi hasznot meg nem fog tudni prémiumtartalmak nélkül kihozni a nem ferengi a T8-as csatáiból...).
    Akkor tudhatnád azt is, hogy mi a különbség az "ingyenesen haladni" és a "prémium dolgokat használok" között...