banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Ezzel maximálisan egyetértek (mármint hogy lövésenként 3-400-at simán belever egyfolytában mindenkibe és ehhez nem kell skill), viszont azt nem értem, hogy ez mitől lesz annyira katartikus, hogy tönkreteszi a játékot. "Egy olyan tömegbirkózásban, ahol olyan nagy, lassú, nehéz heavyk a birkózók, akik a páncéljukból élnek" belelő percenként 1000-1200-at a többi tankba, ezzel szemben, ha éppen úgy adja, akkor egy T110E5 340 mm átütésű prém lövedékkel, amiből kilő jobb esetben 7-et ugyanannyi idő alatt, sebez 2800-at.
    Bocs, hogy értetlenkedek, de tényleg nem jön át, hogy ez ( mármint a Type5 derp gunja) miért hozna akkora változást a játékba, ami indokolja ezt a fokú sírás-rívást ami itt megy.
    Ráadásul én igazán sírhatnék, aki tier X-be csak light és med tankokkal megy és engem fognak ezek kilőni egy lövésből, nem a heavykt.(arra esély nincs a 75 mm pennel)