banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Én tegnap megcsömörlöttem. Jellemformáló. Leszedtem a 10 százalékos optikát, és ráraktam a vizes lőszerrekeszt. Nem annyira vicces a 90 másodperces töltés. Az a baj, hogy néha már idegből akarsz sebezni, és ha lepattan, vagy mellémegy, kicsit jobban utána mész, kimész a dob mögül, és BÜNTETNEK. Track, modul, legénység, fele HP off, lőszerrekesz minden. Utálom a tankot, de az UDES-t is, igaz az is stock. Nincsenek olyan mapok, ahol ezeket a klasszik TD-ket lehetne használni. Mondjuk a 9-es 10es még valamennyire használható lesz, mert a 120-as lövegek nem ütik szemből őket, és ha felspotolnak még van egy kis esélyed, ha nem valami böszme lő rád. UDES-t felspotolják, akkor annak annyi.