World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rajtam múlna a Tigrist töltésidő és hp (1500-ról 920/1000-re) nerfel lebasznám t6-ba , mert egy lassú med és egy t7-es heavy lenne a Tiger P, aminek jobb mobilitást íratnék.(vagy még mellé az ótvarnak számító VK4502A-t is le lehetne tolni t7-be, ha T29-nek van 320-as sebzésű ágyúja, IS-nek meg 390 .) . VK3601H-ból meg egy 630-680 hp-s t5-s tankot csinálnék, lassab töltéssel.
Egy tesztszerveren való tesztet megérne...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.14. 14:32:26
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.14. 13:13:53
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A sandboxon kiderült hogy a tervezett módosítások alapvetően meghosszabbítják a játékidőt...értékes szerveridő ide vagy oda a legfontosabb hogy a többség elégedett legyen a játékélménnyel mert akkor lesz nyereséges az üzlet...A sandbox is azért lett kitalálva hogy a módosításokat kipróbálhassák a játékosok, mert ha a visszajelzések negatívak, akkor nem vezetik be, azt lehetett látni a sok faxság mellett hogy a heavyket már nem hugyozza szét szemből a med goldspam, ami nem látszott akkor ott és emiatt (is) ment az anyázás, hogy az arty stunnos nerf nem magában jön, a stunban állás ellen lehet majd legénységi skillt-perket képezni ami gondolom lerövidíti az idejét, egyébként attól még az arty buzzancs haditechnika marad...
Próbáld fellökni a wotreplay-re,hátha megmutatja az értékeket(7.2-es verziót is enged a keresője).
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Azóta már két accounton van túl,bőven 3000 wn8-felett.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Sajnos azt nem tudom volt-e prémiumom vagy sem, az biztos, hogy kurva jó kör volt. <#violent>#violent>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez kicsit mellékszál most, de sokáig a T28-t használtam farmolni, meg a stug küldetéseket csináltam meg vele és kb 600 átlag sebzés mellett jobban hozta a nettó kreditet, mint a churchill. Igaz tény, hogy nem spóroltam az arannyal a churchill-ben, mert a legénység fejlesztés volt a fő cél, kredit jól jött az IM-ből is.
Már nem keresem vissza, hogy ki volt, de valaki linkelte az ismerőse accját, aki lilára húzta ki. Belenéztem és ő 800-as átlagot tud menni a T28-al, ami szerintem nagyon komoly teljesítmény, akár kis tier akár nem. A legtöbb fikázó szerintem a közelébe nem jutna ennek az eredménynek. A dyaebl-nek van 700 átlaga a T28-al, pedig őt nyugodtan lehet etalonnak tekinteni, hogy mi a nagyon jó teljesítmény egy tankkal.
Visszakanyarodva a DMax-ra, elsőre toltam vele egy 2900 sebzéses csatát, de csak azért sikerült mert nem volt arty. Az arty valóban megöli a taktikát, mert pl a DMax gun dep-jét és a gyorsan célzó ágyúját lehetetlenség lett volna kihasználni arty mellett. Gyakran spot alatt mentem ki lőni, de annyira csak a tetejét kellett mutatnom, hogy nem találtak el. Egy arty viszont kiszedett volna, mert nagyon beszorultam egy dombhoz, minden irányból ellenség. Persze az is egy érdekes kérdés, hogy miért jönnek teljesen nyílt terepen cikkázás nélkül egy TD felé a tankok. Régen ha belelőttem valakibe, akkor volt rá reakció. Vagy fedezéket keresett, vagy tekerte a tankot. Most semmi, kapja a lövést és ugyanúgy jön tovább. Persze ha pro játékos lenne, akkor mondhatnánk, hogy tudja a Dmax viszonylag lassan tölt és kiszámolta, hogy még hány lövést kaphat be tőle, mire fedezékbe ér, de biztos, hogy nincs mögött ilyen megfontolás <#crazya>#crazya>
Szóval igen, ha van arty, akkor oda a dombharcnak. Mivel kb 30m sáv állt rendelkezésre a biztonságos mozgáshoz, kiszedett volna. Tényleg nem nagyon lehet olyan harci helyzetet mondani, amikor az arty nélkül nem lehetne megoldani. Innentől meg tényleg csak annyi a szerepe, hogy lerövidíti a csaták idejét, amit a WG szeret, mert nem foglalja kevés játékos a hosszúra nyúlt végjátékkal az értékes szerver időt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.14. 11:16:32
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.13. 23:47:30
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nekem valami szíp angol vagy amerikai kellene,arról nincs hír?
Lehet hogy nagyon hasonló a KV-4hez, de mégiscsak kuriózum, mégis mennyi játékosnak lehet meg? 4-5ezernek? Szerintem még annyinak sem. Mindenesetre az IS-5 mellett maradtam, nem tetszik annyira de az sh-ban farmolni jó lesz.
Csata: Westfield
Járművek: KV-4 by Kreslavskiy
Szerzett tapasztalat: 2 833 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 82 103
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály
Első benyomás milyen? Hogy szuperál?

viszont ha nem gyakorlott az ellenfél,néha elfelejtheti és csak csodálkozik miért sebez olyan keveset (ilyen is volt amikor 1-2k csatás tomato voltam)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mondom ha sikerul megcisnálnom akkor mindenképpen feltoltom had szórakozzatok ti is rajta.
hellcat 15/8
meg is vagyunk,amúgy nekem volt már rosszabb,amikor egy pz1c akart szemből megsorozni és csak a t3 amx38-al voltam:

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Megamax: old wot prgs
Egyszer telepítettem egy régi WoT-ot, mert meg akartam nézni a pinkman t67 körét (aki EJ után az egyik t67 grandmaster volt) de elég macerás. Ha jól emlékszem direktben kellet kimásolnom a tömörített állományból a file-okat, meg amikor futtattam replay-t, akkor wot kliens név + replay -el kell
A legtöbb prém tanknál azt kell megtanulni, hogyan kompenzáld ki a lerontott tulajdonságát. Én azt tapasztalom, hogy bármit ki lehet kompenzálni gyakorlattal annyira, hogy már élvezetes legyen a tankkal egy idő után, de egyetlen dolgot nem lehet. Ha sz.r, hígf.s az ágyúja. Csinálhatsz bármit, lehet bármekkora tapasztalatod az adott tankkal, de egy sz.r ágyú megkeseríti a játékot annyira, hogy egy idő után már semmi kedved kigurulni a tankkal.
Valahogy úgy közelíteném meg, hogy 3 pontot ér a pontosság, célzásidő és az átütés, 2 pontot a gun dep, alfa sebzés. RoF/DPM és a lőszer sebesség és 1-1-1 pontot a lőszerár (lőszer típusonként külön nézve, normál lőszer 0-1 pont, arany 0 pont, he 1 pont, mert általában olcsó).
Talán minden eszembe jutott, de ha kihagytam valami paramétert, akkor értelemszerűen hozzá kell adni csak. Lehet rész pontokat is adni, tehát mondjuk DPM-re 1 pontot, mondjuk ha tier pontonként x200 felett van, vagy ilyesmi.
Ez a lista nagyjából azt az elvet követi, hogy mennyire nehéz kikompenzálni egy-egy tulajdonságát az adott ágyúnak.
Tier8-t nézve, van 3 prém tankom, SP, WZ111 meg FV. Ebből a 3-ból, a WZ egyértelműen a legsz.rabb ágyúval rendelkezik, egyedül az alfa sebzés meg a DPM, ahol jobb, mint a többi kettő, de a pontosság-célzásidő-átütés mind 0, maximum 1 pont, gun dep 0 egyértelmű (kell is küzdeni vele, hogy kikompenzáljam) stb.
A gyakorlatban ez úgy jelenik meg, hogy a WZ-vel nagyon sz.r érzés kigurulni, de ha ilyen x3-x5 akció van, akkor kredit gyűjtés + legénység fejlesztés miatt muszájból kimegyek vele, de sz.r érzéssel, mert a 113 viszont nagy kedvencem, oda kell a legénység és a kredit hozam is elfogadhatóan jó.
Az SP-nek elég pontos (2 pont) és jó célzásidejű (3pont), de gyenge átütésű (0-1 pont) ágyúja van, gyenge alfával (0-1 pont), de jó gundep (2 pont) és elfogadható DPM (1 pont) átlagos lőszer sebesség (1pont). Az SP ágyúján nagyon sokat javít a nagy átütésű arany lőszer, ami viszont drága, úgyhogy az összkép nem sokat változik, de mivel az ágyú így használható lesz, hiszen pontos és jó a célzás idő és most már átütés is van, ezért összeségében így már az elmegy jelző ráillik. Értelmes mennyiségű arany lőszer mellett persze, tehát ha ki kell szedni egy ellenfelet, mert ott van mögötte még mondjuk 1e hp, amit tudok sebezni, akkor kiszedem arannyal és lesebzem a pluszt is, de ha 1:1 és ennyi, akkor próbálkozom alap lőszerrel meg ilyesmi az elképzelés, tehát nem full arany, de az SP elbír pár arany lövést, okosan használva.
Az FV viszont a legjobb ágyúval rendelkezik, talán az összes tier8 prém tank közül. 3-3-3 pont, 2 pont gun dep, 1 pont alfa, de 2 pont lőszer sebesség. 0 pont a lőszer ár, mert sajnos drága az alap lőszer. Az FV egyéb negatív tulajdonságát viszont ki lehet kompenzálni. Lassú? Ok, akkor taktikusan játszok vele. Nincs páncél? Van domb és gun dep és kiváló látótáv is. stb.
Az FV-vel kifejezetten szeretek kigurulni, mert annyira jó az ágyúja, hogy tudom, hogy nem lesz vele kínszenvedés a sebzés.
Ennyi. Lehet vele vitatkozni, de én nagyon sok csatát beleraktam mindegyikben, nem a levegőből sz.ptam ki, amit gondolok. Egy idő után kifejezetten rühellek sz.r ágyús tankokkal kimenni, nem érdekel, hogy milyen módon lehetne kompenzálni, mert nem akarom a sz.r ágyút kompnezálni, mert idegállapotba kerülök miatta, mindig a legrosszabkor hagy cserben. Egyetlen 122mm-es 175 pen ágyús tankot nem tartottam meg, pedig talán az összeset kifejlesztettem, csak a wz maradt meg, ami prém tank.
Még egyszerűbben, szerintem bármit meg lehet tanulni kikompenzálni, de a sz.r ágyút ha meg is lehet tanulni kezelni, attól még utálatos egy tank marad az összes és egy idő után szerintem mindenki rühell velük csatába menni és szenvedni a sz.r ágyúval.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.13. 15:28:07
Bár nem biztos hogy 2-3 menet elég egy vélemény kialakításához.
pl az első 3 meccs után eladtam volna a SPIC-et, mai fejjel meg eszembe sem jut.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.13. 13:59:26
Amúgy ott sem valami egyértelmű, hogy jó-e vagy nem.