A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #386812 Én a kiságyúval használtam, nagyon hasonló érzést adott a comethez, és én azt is szerettem. Nekem nem tűnt fel a modulérzékenység. Viszont az Emilnél nagyon durva. Lehet, hogy a kicsi mérete miatt van, vagy nem tudom. Szemből nem rossz a páncélja, de ha valami átmegy, akkor modul vagy legénység. Botrány, és a 170es átütésű ágyúval élvezet 10esek ellen menni. Igazából már a 8asok ellen is kevés. Full golddal lehet tolni, de lassú szűkülés, pontatlan löveg, miatt nagyon frusztráló, pláne, hogy annak is csak olyan 220 körül van az átütése. Szóval inkább AP-val használom, és csak duplázom a tankot. Ugye a autolaoder miatt nem is lehet csak úgy goldot tölteni. Lehet majd a fullos löveggel jó lesz, de nekem idáig nagy csalódás.