418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #387985 Miért lennél béna? Van helyzet amikor egyszerűan nincs más lehetőség, ha sebezni akarsz, vagy nem nem engedhetsz meg pattanót. Pl. a KV-5 167-es penje még T8-ban is rohadt nevetséges, nem is beszélve a T9-ről. -
Plata #387984 Mennyit kapsz ezért a fizetett reklámért? 
Ez kb olyan volt most mintha a magyarország jól teljesít reklámot láttam volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 17:17:42 -
nazzario #387983 MrScheff ..hm..a legtöbbünket kenterbe veri gyerekek...mindegy mennyit játszik és hogy használ goldot...jobb nálunk fényévekkel ennyi..inkább legyünk rá büszkék mert közülünk való és nemzetközi viszonylatban is az ACE k közt van! -
Plata #387982 Hát én nem használom,mert azt már cikinek érzem ha ahhoz kell nyúlni sima csatában.
Mikor csináltam heavy küldit akkor raktam t14-be gold ammót,meg T54-ben van asszem 10 darab,de sosem kell használnom,mert nem látok Td-t.
Vagy ha látok,az lófing kis hp-s taliga amibe fölösleges.
de azokat a tankokat amiket rendszeresen használok,azokba nekem sosincs gold ammo.
Mert igenis cikinek érzem,ha gold ammo kell azt jelenti béna vagyok. -
asolyom #387981 "Gold ammot stat buzi vagy béna lúzer használ meglátásom szerint."
Én kicsit azért árnyalnám a képet. Én is szeretem élvezni a játékot, és ha csak pattogok az ellenről össze vissza az bizony kevés élvezettel tölt el. Ha már a gold lőszert "beépítették" akkor bizony szükség esetén használom is, és nem a statom miatt, hanem hogy tudjak sebezni és valamelyest a csaapt hasznára lenni. -
Plata #387980 Építő?
Mit a hülyeséget?
Bocs de mobilról nem tudok szerkeszteni. -
Plata #387979 Nem vagyok statbuzi.Sosem érdekelt a statom.Max az izgaz hogy jót ökörködjek és ékvezzem a játékot.
Na meg olyan barom sem vagyok hogy gold ammoval játszam az agyam.
Gold ammot stat buzi vagy béna lúzer használ meglátásom szerint. -
Hát építőbb jellege van,a műsorainak,mint az itt elhangzó csoda49tankos meséknek 
-
Lokker #387977 Jaj már. Falra tudok mászni ettől a "csináld utána" meg "csinálj jobbat" megmondó emberektől. Engedtessék már meg hogy legyen véleménye, ha meg annyira pro amennyire állítják akkor feleslegesen használ prémium lőszert mert anélkül is belövi a tankokat.
Aki meg nem bírja a kritikát..
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.27. 15:52:25 -
asolyom #387976 Ezt tegnap sikerült "elkövetni". Kár, hogy csak 1. osztály lett. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Máskülönben nálam is simán gurultak 2-9-es heavy leosztások, és persze úgy, hogy az a szerencsétlen kettő is nálunk bottom tier volt.
-
Hát én sem tudom de szerintem van benne valami, hogy újra kell tanulnia mindig. Ez az újratanulás pár nap szokott lenni.
Most is patch után hihetetlenül szar meccseket hozott le és ez már kezd javulni így pár nap után. -
Egy jó ideje minden interjúban elhangzik hogy az MM rendbetétele a fő prioritás, arányos tankleosztás oldalanként, arányos tier besorolás, a top tier max 3 db. tank hogy ne szedjék szét a meccset, max. 3 db. arty és hasonlókat emlegetnek, ennek ellenére jó wg szokás szerint nem sietnek a megoldással... -
suba53 #387973 Kb 6 év tapasztalata van MM-ben a WG-nek. Miért kellene neki verzióról verzióra újra taníttatni az algoritmusát?
Az aránytalanul súlyozott felállásokat néhány ökölszabállyal minimalizálhatnák, sokunk megnyugvására. De valószínű, hogy nem ez a cél.
Tegnap párszor részem volt olyan meccsekben, ami egyenesen röhejes felállással indult. Nyolc heavy, vs kettő. Az ellenfélnél kilenc nyolcas, a többi hetes. Nálunk nyolc nyolcas, öt hetes, két hatos. ( Ja, az ellenfélnél volt a nyolc heavy. ) Ritka gyors menet volt, 15-1 végeredménnyel.
Az ilyen MM-nek mi értelme van?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.02.27. 12:02:27 -
realcsabi #387972 Hát annyi energiabefektetéssel szerintem azért nem olyan lehetetlen dolog. Kb. A játéktól szól az élete. :)
Legalább annyira sajnálom mint amennyire irigylem. Mondjuk felmerül a kérdés hogy kell-e sajnálni azt, aki azt csinálhatja amit szeret. :) -
Lehet utàna csinàlni,csak majd szólj,ha elérted a 4k+wnnyócat:-/ -
Plata #387970 Szerintem sima lőszer nincs is a tankjában.
-
Érthetetlen módon még mindig nem kapott
Churchill 3 HD modellre is már 2 éve várok. -
sherman e8 kapott már hd modellt?
simára gondolok, nem a fury-ra -
Angelus1991ster #387967 Azt várom, hogy mikor fognak a szinkronizáló színészek (fiatal generációra értve) stream-elni valamilyen játékot.
A Vlog-ozást már megkezdték, ideje lenne ezen "műfaj"-t is elkezdniük.
-
Lokker #387966 Mikor a skorpiót "tesztelte" akkor néztem bele először és utoljára a streamjébe. 
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.26. 22:27:09 -
yossarianHUN #387965 Az artynoob felirat lemaradt
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #387963 Há ingyen nézed nem? Ha nem tetszik el lehet kapcsolni.
-
Lokker #387962 Én csak a streamjét szoktam "fikázni". Telenyomja a felületet minden sz@rral. Meg a facecam-je is kitakart egy jó nagy részt a játékból. Többi sima csipkelődés részemről, sose gondoltam komolyan. -
Már láttam korábban is a Scheff fikázásokat, amiket nem értek... -
Lokker #387960 Jaj, csak nem magadra vetted? Vajon miért?
-
Nem tehetek róla. Pár oldallal ezelőtt is ment mindenért a sírás normális utánanézés nélkül. Nem bírom a hülyeséget. -
yossarianHUN #387958 Stílus. -
Ajándékba kapta. Esküszöm basszátok már meg magatokat. Mindent fikáztok utánanézés nélkül. -
Gyuszopapa #387956 Még jó hogy azt mondtad hogy nem veszed meg mert OP és ez nem tetszik.
-
-
seggfej vagy
-
Lokker #387953 Prémiumlőszer nélkül?
-
Scheff #387952 Ma 20 órától élő adást tartok a Scheff TV youtube csatornán! Terv: Emil II kifejlesztése, T20 exp grind, Obj. 252U kreditfarm és 2500 gold sorsolás! :)
-
Sokaknak ezzel sem megy
-
Igen,valami ilyesmi emlékeim vannak nekem is 
-
yossarianHUN #387949 Lemaradtam valamiről, az utóbbi időben menő lett goldammós arty körökkel villogni? Régen ezért minimum testületi leköpködés járt 
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.26. 15:58:48 -
Gyuszopapa #387948 Ha már tankkal nem megy.
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tökjó, hogy a garázsban minden lőszernek csak az átlag penje van megadva...
Sok tomato szar nem értette mi az a pl. 193mm-273mm érték...