World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.12. 16:31:37
Kedvencem.Elbattyogok a HT helyre odaérek és nézek már 5-en meghaltak a csapatból.
A másik hogy ez a zászló rossz hatással van a játékosokra,mint valami mágnes vonza őket mennek árkon-bokron keresztül.Nem néznek semmit és senkit.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az viszont simán belefér, hogy rossz napod van, amikor egyszerűen senni nem jön össze. Máskor meg szinte bármi. Csak azt hiszi az ember, hogy neki a bármi az minden nap jár. Viszont akkor hogy is van a random?
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Csak ezeket hajlamosak vagyunk elfelejteni<#circling>#circling>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Sőt van , hogy elméletileg nincsenek is szakaszban, de összerakja őket az mm, és akár hányan lehetnek együtt ts-en.
Van lehetőség rá. Mi is kísérleteztünk vele, és néha tényleg bejön. De csak néha. Van hogy egymás ellen rak.
Erődözni az OI is jó néha. És ha fullosan ad majd annyi örömöt, mint az EX, lehet hogy azt eladom. Lehet hogy még sem.
Persze ez sem biztos, de ez az érzésem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mámorító volt, ahogy top tankként egyik sebzést a másik után bevittem.
Azt gondoltam hihetetlen jó vásárt csináltam.
Azóta persze nem 1 hideg zuhany is volt, de a tankot szeretem.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.12. 15:29:02
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ez így van, de ez már megint.....<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Az utolsó esély, ami többször súlyt mint kedvez, a hihetetlen lepattanók amiket lövök, ezek szerint én unikum vagyok, csak nem folyékony.
A véletlen (?) ellenem legalább annyira van, mint velem. Érdekes viszont ha megveszek 1 tankot, az első kör szinte biztos fasza.
Oké, most már tényleg leállok <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.12. 15:13:21
Ha kizártál minden lehetségest, bármennyire valószínűtlen, ami maradt az az igazság.
😄
Biztosan jobb lenne, ha én is át tudnám venni ezt a fatalista hozzáállást, miszerint minden előre el van rendelve, ellene semmit nem tehetünk, (mint ahogy nem is), de nem megy.
Mi ketten azért nem tudjuk egymást még csak egy kicsit sem meggyőzni, mert túlságosan ellentétes a dolgokhoz való hozzáállásunk. Én inkább filozofikusabb alkat vagyok, te pedig a kristálytiszta logika, és racionalitás híve vagy.
Na ez a baromi nagy tévedés, ugyanis véletlenül bármibe kerülhet rendszer, legalábbis olyasmi, ami neked rendszernek tűnik. Matematikailag az 1-2-3-4-5 lehet totálisan véletlenszerűen összedobált számkupac, neked mégis egyből az fog lejönni, hogy puff, ez már rendszer. Csak azért, mert öt olyan szám van egymás után, amit te anno egymás után tanultál meg az általános iskolában. Pedig a matematikát pont nem érdeklik a te általános iskolai tanulmányaid, ő összedobált randomra 5 számot, és ez jött ki.
.
"Innentől meg bármi lehet és milyen érdekes, hogy az üzleti érdek is megkívánja például a noob protection-t. Csökkentve a lemorzsolódást, mert a köcs.g ellenfél nem tudott kiszedni, akkor király vagyok! "
adott egy vérpiros szintű játékos, mondjuk Fiery Sailenten, a pálya közepén, aki úgy gondolja, hogy neki fel kell mennie Tigerrel a kis dombra középen, mert a Tigris a 2.VH legerősebb tankja volt és azt lehetetlen kilőni.
Persze azonnal leláncolják, én meg lövöm, mondjuk SU 100 al, két találat, aztán, már csak egy kellene a kivégzéshez, de a következő lepattan, sebaj, mert egy arty sszplesss (😄) továbbra is láncon tartja. Betöltök, án a következő lövés, a tank hasa, és a talaj között átrepül a túlsó térfélre, ami -ilyen szóráskép mellett- valljuk be, szinte lehetetlen. Ekkor lemegy róla a spot és az utolsó ismert pozíciójára küldök egy vaklövést, és voila: "Az ellenséges tank megsemmisült". Ez, sokszor irreális -400-500-méter távolságból is működik.
Hogy miért van ez? Mert spot híján, a noobot védő algoritmus nem tud bekapcsolni, mivel nincs meg hozzá az hozzá kapcsolható alany, ezért a kilőtt lövedék, kénytelen, az eredeti-ballisztikailag logikus-röppályályát követni, és mivel az éppen metszi az ott elhelyezkedő objektum térbeli pozícióját, beleakad, és az átlagos átütési erővel fossá robbantja a Tigert.
Ki lehet próbálni.
Az RNG-vel, pedig az a bajom, hogy miféle "véletlen generátor" az, amiben jól megfigyelhető rendszer van?! Ha valamiben rendszer van, az már nem véletlen.
Én soha nem állítottam , hogy lenne személyre szabott szop-o-méter, legfeljebb poénból, de meggyőződésem, hogy csapatra szabott, előre meghatározott véletlen balansz (mínusz tíz az egyiknek, plusz tíz a másiknak) létezik. Ez teljesen tetten érhető volt az egyik patch után, amikor ugrásszerűen megnőttek a 15:5 és 5:15 arányú csaták. Előtte még hasonlóval is ritkán találkoztunk. És ezeknek a számoknak olyan szép közös nevezője van, hogy az egyszerűen nem lehet véletlen.
Ok, következő héten megint kijön az 1-2-3-4-5, mert ilyen a véletlen. Aha, meg a nagy id.óta fejetek ilyen, az ilyen az RNG.
Na a WG féle RNG kb így működik és a sok tudatlannak, letolják a torkán, hogy ilyen a véletlen. Ja, persze, a mesében."
Ezzel a példával pont magadat oltottad le, mert annak, hogy a lottón egymás után 26-szor jön ki az 1-2-3-4-5 kombináció, matematikailag ugyanakkora az esélye, mint annak, hogy tök más, látszólag random számsorok. Valószínűségszámítás, középiskolás matematika.
A gond az, hogy a legtöbb ember hétköznapi fejjel nézi a dolgot, és azt veszi véletlennek, mikor a számoknak látszólag semmi közük nincs egymáshoz. Pedig a véletlen nem ez, legalábbis matematikai értelemben véve, márpedig a játék matematikai algoritmusok alapján számol, nem az alapján, hogy "ha háromszor egymás után jön ki ugyanaz a szám, az már nem lehet véletlen, mercsak nem és kész".
Ebben csak az az aranyos, hogy egyesek ezt kész tényként kezelik, és kvázi lehülyézik azokat, akik nem hisznek a hókuszpókuszban. Mindezt úgy, hogy - és ez a legviccesebb az egészben - még egyszer nem sikerült értelmesen megmagyaráznia senkinek, hogy miért lenne érdeke a WG-nek a játékba való belenyúlás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.12. 14:55:30
Az biztos, hogy belepiszkálnak a véletlenbe, ezen keresztül mindenbe. Lövések szórása, pontossága, átütése, sebzés (utolsó esély pl) meg az MM.
A mikéntjét meg azért nem lehet egészen pontosan megmondani, mert véletlenszám generátorról van szó és pontosan ezért kellene nekik nyilvánosságra hozni, hogy milyen algoritmusokkal módosítják. Ezt nem teszik meg, csak leoltanak mindenkit, aki a megfigyeléseit szembesíti velük.
Erre volt a példám, hogy kijön a lottón az 1-2-3-4-5, azt mondaná mindenki, hogy furcsa, hm, de hát bármilyen 5 szám kijöhet, ilyen a véletlen, ezzel küldenék el a csába az összes kétkedőt.
Ok, következő héten megint kijön az 1-2-3-4-5, mert ilyen a véletlen. Aha, meg a nagy id.óta fejetek ilyen, az ilyen az RNG.
Na a WG féle RNG kb így működik és a sok tudatlannak, letolják a torkán, hogy ilyen a véletlen. Ja, persze, a mesében.
Az viszont igaz, hogy túlzásokba nem kell esni. Nincs személyre szabott RNG stb, de hogy futnak algoritmusok, amik "szabályoznak" azt a csak nagyon hülye nem látja (be). Innentől meg bármi lehet és milyen érdekes, hogy az üzleti érdek is megkívánja például a noob protection-t. Csökkentve a lemorzsolódást, mert a köcs.g ellenfél nem tudott kiszedni, akkor király vagyok. Előtte minden lövése sebzés, de az utolsó, az pattan.
Aki nem tapasztalja ezt gyakran a játékban, az nem tudom, mivel játszik... Teljesen egyértelmű helyzetek, mozdulatlan moron játékosok, én sem mozdulok, nehogy amiatt legyen pattanó és mégis. A legritkább esetben sikerül sorozatban sebző lövésekkel kiszedni akár egy seggét mutató játékost.
Most is pl, egy lövéses AT7, előtte 2x meglövöm a gyenge pontját. Ok, ez tényleg kicsi célpont, de közelről lövök és van hp-m, tehát kivárom a becélzást. Nem lehetett egyszerűen egy mozdulatlan ellenfelet kiszedni. Nem adta be az utolsó lövést, sőt ő szedett ki közben, mert 3x-ra sem sikerült eltalálnom. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire félre mennek ilyenkor a lövések. Maximum full hp-val sikerült volna, 4-5 kísérletre eltalálni, talán, de az sem biztos.
Ennek a véletlenhez csak valami nagyon távoli köze van...
Ilyenkor azért valahol megértem az aranyozókat, mert néha bennem van, hogy bmeg wg, te így játszol, akkor töltöm az aranyat, ami nem fog lepattani. Lehet ez is egy burkolt cél, de ez tényleg csak találgatás.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.12. 14:19:21
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.12. 14:03:55