A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SzocsA #386683 Meg még tönkre vágják a német tdt, a grillét. amióta lecserélték nem mentem vele, nicns is felszerelve.
E5tel se játszottam olyan sokat.
A TVPt is ki kéne húzni mire meglesz szétnerfelik. teszten próbáltam ki, akkor láttam hogy 1.5 s alatt tölt be az a kranvagen svéd heavy 3s szóval eléggé rossz az. meg olyan pontos az a meed mint a leopard ha nem pontosabb.
Mire kihúzom lenerfelik... 7nél vagyok most....
ELég kevés tankot látok belőle a TVPből és nem olyan kiugró sebzéssel játszanak vele, teszten mentem és mindjárt volt egy 5000 dmg :Dnem hittem a szememnek, :D
Simán belehet lőni az E5 kupoláját gold nélkül vagy csak nincs olyan sebzés indikátorom ami kiírja, hogy mivel lövik :D nem hallom hogy beégetne, néha igen de nem mindig.
Az a baj, hogy ez nem meglepő, kijön egy jó tank, op tank, kihúzzák sokan, fél év után szétnerfelik....
Azon se csodálkozok, hogy a gép dönti el neked, hogy most beadja a sebzéseket vagy nem. azon kívül, hogy nyomod az egéren a bal gombot, meg a w-t, semmit nem kell csinálni. LE van szarva, hogy forgatod a tankot. simán kimész és keresztbe állsz sokan pattanni fognak rólad....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.01.26. 18:49:54