418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most hova szarjak? Egyébként 1 szaros prém járgány árának kiköhögése szemszögéböl tök mindegy... -

"Mellesleg aki nem tud játszani egy átlőhetetlen tornyú, 12 fokos gun deppel rendelkező tankkal, az azért szégyellje el magát kicsit, mielőtt a tankot kezdi szapulni :)"
-
yossarianHUN #387863 Hogy jutottunk el az Ojjekt 252 képességeitől a havi paycheck lobogtatásáig? :D -
yossarianHUN #387861 Ez minden tankra igaz. Ennyi erővel nem is érdemes különbséget tenni a tankok között, mert a jó játékos kezében minden jó, a bénáéban minden szar. -
viper07 #387860 Én meg hetente, ha szar a hónapom
-
Nem a szívás az, hogy ezek hárman ott álltak felsorakozva. Persze az se rossz, hogy nálunk papír volt a fél csapat... -
Lokker #387858 Lehet az a tank akármilyen jó, ha egy idióta ül benne úgy lövöd szét ahogy akarod. Tegnap találkoztam velük Löweben, full hp-ról gyorsan lebontottam és csak egyet tudott pattintani. A jó játékos kezében meg a többi tank is jól fog muzsikálni akár csak ez. -
Már nem azért de havi 300.000 viszek haza tisztán...olvasd ahogy akarod
-
Ok, de ugyanakkor egy IS3 még mindig jobb tank mint egy object u, egyszerűen a jobb lövege és soft statjai miatt nincs annyira kiszolgáltatva a pályáknak és az MM nek, az objectel 9-10 ben már izzadni kell az eredményért, 8 tierben meg a topban meg az is3 is ugyanúgy alázza a többit.. -
R3nton #387855 omg egyre jobban az undor kerülget amikor az emillel kell mennem. Nagyon nem fekszik nekem ez a tank... Hát megkockáztatom, hogy nekem talán a második legszarabb tier8-as tankom amivel valaha játszottam. A legszarabb a TVP-volt. Nagyon remélem, hogy a 9-es jobb lesz. -
viper07 #387854 Rendben mindenki érti , hogy Neked nem jön be ez a tank, fikáztad már eleget.
" szvsz kimaradt a felsorolásodból hogy vannak akik azért nem veszik meg az új prémet mert egyszerűen felesleges pénzkidobásnak tűnik a scorp g mellé egy gagyibbat venni, és anyagiaknak ehhez nem sok köze van csak a rációnak."
A felesleges pénzkidobás az azt jelenti, hogy nincs rá pénzed, mert ha lenne rá pénzed akkor ha csak a garázsban is akarnád nézegetni, akkor is megvennéd, és akkor legalább saját tapasztalatokat tudnál megosztani.
Ha valakinek valamire van pénze, az az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem érdekli az ár, csak maga a termék:) . -
opati #387853 Húúú, mekkora szívás! Egy T5 tankkal belefutottál két T6 tankba? Aztabetyárkutyaúrismegnemis! Szemét MM! Report! -
yossarianHUN #387852 Azért az igazság kedvéért szögezzük le, hogy a 252 drabális LFP-je 210-220 mm körül véd, míg az IS-3 csukaorra az illesztéseknél 175-180 pen ellen nyújt védelmet, amit ugye forgatással se lehet növelni (a 252 UFP-je elég erős kis mértékű forgatáshoz). Ez annyit jelent, hogy SP-ben ülve egy IS-3 ellen van esélyed, de ha szembejön egy 252, akkor vetheted a keresztet szorgalmasan. -
Na tegnap megszívatott a játék rendesen. T34 Type-al spurizok a házak között erre egy sarkon befordulva satu fék, mert előttem áll 2db O-I és egy O-I Exp. Volt humora a szervernek ami besorsolt ellenük. Nálunk csak egy db O-I volt a csapatban és egy Exp sem jutott mellé. -
object u páncél tesz cromwellel szépen megmutatja mennyire op az a páncél, 100méterről ap val lövi a kupolát, arannyal meg az lfp-t....oldaláról nem is beszélve...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.24. 11:16:43 -
Az ugye tiszta hogy az objekt oldala papír szemben a rétegelt páncélzatú is3 al ami nyeli a lövedéket? a másik hogy a toronyán az objektnek 2 db kupola van szemben az is3 löveg feletti tetőlemezével amit jóval nehezebben lehet eltalálni, mint ahogy az objekt lfp-je is másfélszer nagyobb az az is3 nál amit már a saját tierje is beüt, az ufp meg toronyfrontra hivatkozni páncél ügyben meg elég noob dolog heavyknél hiszen oda lőnek a legritkább esetben...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.24. 11:05:32 -
Nekem az első prém tankom a MUTZ volt, elsődleges cél a pénzkeresés volt, aztán elkezdtünk haverommal szakaszban játszani és ezért vettem a LÖWE-t hogy amíg az egyik csatában van tudjunk menni a másikkal, ha éppen pénz keresés a cél. Most gondolkdok azon ha bejön még egy OP tank akkor azt megvegyem e. Tegnap első csatában LÖWE vel szépen megszívattam az új orosz csodát, rám jött hogy csak a tornyára tudtam lőni, viszont a kupolákat innen simán be lehetett lőni, ő meg pattogott a tornyomról. -
Amióta megvan a scorp g, sokkal magasabbak az elvárásaim, black mutz-ot pl.6k ért sem vettem meg mert nem láttam értelmét annak hogy ott rohadjon a garázsban, liberté, patriot, object u, közül még mindig talán a patriotot venném ha nem lenne T34 em azon a vonalon, szvsz kimaradt a felsorolásodból hogy vannak akik azért nem veszik meg az új prémet mert egyszerűen felesleges pénzkidobásnak tűnik a scorp g mellé egy gagyibbat venni, és anyagiaknak ehhez nem sok köze van csak a rációnak. -
realcsabi #387846 Az FCM szerintem egyáltalán nem OP, nincs kiemelkedő tulajdonsága. Ami miatt igazán kellemes az a tierlimit. Ettől jó az a tank, hogy elkerüli vele az ember az igazán szopó csatákat. Viszont top tierként egyáltalán nem mondanám rá hogy OP. Kellemes vele játszani, de top tierként egy IS-3-mal, O-HO-val ugyanolyan kellemes, sőt, egyszerűbb. :)
Én értem azt, hogy örülünk annak hogy végre igazán jó prémiumtankok vannak a shopban, és végre nagyobb élvezetfaktora van az elköltött pénznek. Ezt a részét teljesen megértem, nyilván egyénileg ez a legfontosabb szempont. Viszont a játékra gyakorolt hatása szerintem bőven aggasztó, tekintettel arra, aki nem farmolni jár tier 8-ba, hanem tankot grindel, nempláne ha kezdőről van szó. Én emlékszem amikor anno az első 8-as tiger II tankommal szüttyögtem és azért persze voltak bajok, de egy löwe vagy T-34 messze nem volt legyűrhetetlen. Ha most kezdenék játszani, 100biztos hogy nyakon fosnám magam az ilyen defender, liberté, patriot vonaltól, mert ezek a tankok a kicsit ügyetlenebbek kezében is nagyon jól viselkednek, ha pedig ügyes játékos ül benne, akkor esélytelen lennék. És azt is hozzátenném, hogy a tier 8-as prémiumtankokat általában nem 10-20 csatára veszik meg az emberek. Rendszerint inkább több száz csatát mennek ezekkel a jószágokkal, és ez is további előnyt jelent... párszáz csata után sokkal jobban ki lehet tanulni egy tankot, úgy megismeri az ember mint a tenyerét. Szóval eddig is az volt, hogy hiába volt rosszabb a te kis.. mondjuk Superpershinged, mint az ellenfeled xy normál tankja, ha te mentél vele 800 csatát ő meg 30-at, akkor azért van egy kis tapasztalatbéli különbségből adódó helyzeti előny a javadra. A lentiekkel egyetemben ezek azok a dolgok, amik szerintem eddig nagyon jól kompenzálták azt, hogy a prémiumtankok egy kicsit gyengébbek voltak ugyanazon tier-ű normál tankoknál.
Plusz (szóljatok ha rosszul tudom és van erre valami szabályozás) nem beszélve arról hogy simán adhat az mm olyan csatát ahol az egyik oldalon mondjuk egy Skorpion G az egyedüli top tier, a másikon pedig mondjuk egy jt88. Igen mondhatjuk azt hogy a jt88 azért gyengébb mert könnyített mm-mel rendelkezik, de attól még az adott csatában az egyik csapat erősebb tankot kapott mint a másik, hiába megy a következő csatájában a Skorpion G tier 10-be, a jt88 újra tier 8-ba, attól még abban a csatában ahol találkoztak, az a csapat jobb pozícióból indult, ahol a Skorpion G volt. Ez csak egy példa, de szerintem tovább tudjátok gondolni a lényeget, hogy ez a kiegyenlítetlenség is torzítja a tier 8-as csatákat. Remélem érződik hogy nem az irigység beszél belőlem, nem az a bajom hogy hű de nagyon akarok egy libertét, de sajnos csóró vagyok és anyu se veszi meg vagy ilyesmi... :)
És tőletek sem sajnálom, használjátok egészséggel, de attól még a játékra gyakorolt hatásukat illetően bőven vannak aggályaim. :) -
a 9.17.1 egyetlen szempontból igazi megújulást hozott:az fps dropnak vége,ma kb.100x alt+taboltam a játékból és (aslain modpack nélkül) az utolsó körben is hozta a fix 127 fps-t a game
-
R3nton #387844 Kvivi elég objektíven mutatta be. T10-ben pillanatok alatt szétkapják. Szerencsére lassú is, ezért gyorsabb tankokkal könnyedén ki lehet játszani, oldalába kerülni, flankelni. Az oldala már nem túl erős. Meg hát az a durva, hogy most már tier8ban is olyan eszement cuccok vannak. Udessel ma ronggyá lőttem egyet. Ultra high pen 288as ágyú, picit szarul van forgatva, vagy felette vagyok, látom az alját, oldalát aztán szevasz. Egyébként a t8 svéd prém TD nagyon durva lesz. Gyakorlatilag egy UDES klón. Arra lehet be kéne ruháznom. -
viper07 #387843 Szerintem kétféle prémtankos játékos van. Az egyik a piroska fingja nincs semmiről fazon, a másik a már tapasztalt, de farmolni/fejleszteni kívánó játékos. A hülyéje bármilyen tankkal is van, free frag. A másik oldal, és engedjétek meg hogy magamat is ide soroljam, legényeket akar húzni, pénzt akar keresni és erre hajlandó áldozni is, és legalább közepes szinten játszani is tud. Nos, engem például zavart az, hogy megvettem egy tankot pl. 12.000 Ft -ért, és voltak elvárásaim is vele szemben, de mindig volt valami bibi. Most van néhány prém tank amiben nem nagyon van bibi. Mondjam azt, hogy itt az ideje. Egyébként FCM régóta van, és azért az egy eléggé OP járgány, hozzáteszem nekem éppen nem jön be, de csodálom azokat, akik profik vele. -
viper07 #387842 Mint mindig most is megoszlanak a vélemények. Vannak akik megvették, vannak akik megvennék, és vannak akik nem tudják megvenni. Kb, ennek megfelelőek is a vélemények. Én a Defender változatot vettem meg, és ahogy láttam ebből van a több. Egy előnyét látom, van gyári álca, legalábbis álca festést nem lehet rá tenni. A Tank páncélja kiemelkedő. Tény, hogy az LFP 230+ -al átüthető, de az UFP 320+ a toronyról ne is beszéljünk. Az alfa bizony adja, nekem a max. 545 ! volt. Az ágyú pontatlan távolra, de ez tank az arcba mászásról szól. Emil II közelről mind a 4 lövését megszívta. A tank nem mindenható, ebbe a hibába én is beleestem, meg is szívtam. Ha megfontoltan használod akkor viszont egy nagyon ERŐS heavy. Sokkal jobb, mint IS6 - IS3A. Nem kell azt hinni, hogy sebezhetetlen vagy. Kredithozam nagyon jó, 3000 sebzés prémmel 100.000 körüli hozam. Pattintás 2000 mindig meg van, csak LFT -t dugni, és nem kell szögbe állni. Szerintem megéri a pénzét, nem véletlen, hogy első nap van és már tömegével látni. Saját tierjében egyedül az a geci nagy új VK -val gyűlt meg a bajom, de az én roofom jobb volt, átütésem kicsit jobb, alfám ugyanannyi, nyertem. A gondom csak az, hogy minden kib.szott arty engem akar.Az ára pedig pusztán lehetőség kérdése. Aminek nagyon örülök, az pedig az, hogy a mostoha testvér T34-85 M lett az elit fiú. Jobb lett mint a másik kettő testvér, ideje volt . -
realcsabi #387841 Szerintem ez csak abban az esetben gáz, ha ugyanaz az ember sírt akkor, mint most. Én tökéletesen elégedett voltam a régi prémiumtankokkal, amik némely tulajdonságaikban gyengébbek voltak a normál tankoknál. És azért nem volt ez gond, mert ellensúlyozni lehetett a hátrányt a 4-5 skilles legénységgel, és a tudattal, hogy a kreditbónusz miatt büntetlenebbül lehetett a gold lőszerhez nyúlni. Most viszont zavar hogy már gyárilag kellemesebb tulajdonságokkal rendelkeznek az újabb prémiumtankok, és szerintem nem sértek meg senkit ha ennek hangot adok, bár megjegyzem, ha nem ez lenne a téma alapból, akkor én is csendben maradtam volna. :)
Én például épp most húzom a Caernarvont, mivel toggal és excelsiorral nem igazán játszottam főleg az előnytelen legénység leosztás miatt, csak egy gyengécske legénységgel játszok tier 8-ban, a második sor van kb. 80%-on. Nem megy rosszul a játék vele, de tudom hogy ahányszor rányomok a csata gombra, vért fogok pisálni, mert ha szembejön egy liberté, vagy patriot akkor igencsak erőlködnöm kell hogy én jöjjek ki győztesen a szituból, mert alapból kellemesebb körülmények között játszanak mint én, úgy a tank statjai miatt, mint... és most tegyétek a szívetekre a kezeteket, de nekem ne mondjátok hogy nem alsó hangon 3-4, esetleg több skilles legénységekkel szaladgáltok/szaladgálnak a srácok a skorpion g-ben vagy libertében és társaikban. :)
Megvenni egyetlen ok miatt nem fogom ezeket a tankokat: van fcm-em, jt88-am, IS-5-öm. Sajnos számomra pénzherdálás lenne az hogy 12 ezret költsek egy olyan tankra, amire nincs szükségem, mert van egy valamennyivel gyengébb alternatívám legénységhúzásra. Sajnos nekem nem fér bele hogy ezért ilyen pénzeket költsek no nem azért mert nem tudnám összespórolni, de egész egyszerűen nem lenne ésszerű lépés, nem ér annyit... de őszintén, ha bele is férne, engem akkor is zavarna ez az újabb irányvonal, ami a tier 8-as prémiumtankokat illeti. Egy másik szemszögből szintén zavar, de ezt régebben leírtam és nem hiszem hogy sokmindenkit érdekelne az hogy magamat ismételgessem. :)
szerk: yossarianHUN #387834-re lett volna ez a válasz, de valamiért nem jött össze a válasz gomb használata :)
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.02.23. 22:24:04 -
R3nton #387840 Igen csak a gyors tankokkal általában könnyebb nagyobb tierben játszani, pl cromwell, még nichols medálom is van vele. -
Skorpion G sem a legjobb ha nem a tierjében van. Ugyanez igaz a játék összes tankjára kb. -
replay -
R3nton #387837 Én tuti nem venném meg ezt a defendert. Tierjében jó, mint a T-54 proto, de ha feljebb rakja, akkor szívás. T-54 protot már kicsit megbántam. Inkább vettem volna rajta egy skorpiót. Annyi prém tankom van, hogy már sajnálok kidobni rá pénzt. Van 6 8-as prém tankom. Igaz T34-t cserekor kaptam, WZ-111, SP küldis tankok ugye. Panther88-t akciósan vettem, nem is bánom. FCM is jó sztem. T-54protót kicsit megbántam.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.23. 22:03:19 -
Azt sem tudom mi történt...
olyan gyorsan történt minden
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Le kell szarni azt, aki sír érte. Mindig lesz ok sírni valamiért. -
yossarianHUN #387834 Régen amiatt sírtak az emberek, hogy szarok a prém tankok, és nem élvezet velük játszani. Most kijöttek a jó prémtankok, most azért sírnak, mert pay to win. Én már nem mondok semmit
-
R3nton #387833 Igazából a DPM miatt lett nagyon jó. Az armorbuffot annyira nem lehet megérezni szerintem. Ma mentem vele, és találkoztam egy másik maussal, betöltöttük mind a ketten a goldot. És a régi weakspotját a toronyfrontot simán be lehet lőni most is. -
asolyom #387832 Hát mi más a pay to win, ha nem ez? Régebben az volt a szöveg, hogy a prém tank kicsit gyengébb, mint a hasonló tierű normál tank teljesen kifejlesztve. No ennek az Objektnek a lába nyomát nem szagolja az IS-3 ami a páncélt és az alfát illeti. Jó a soft statok vacakabbak, meg a talajellenállás, de egy HT-nál ez nem annyira számottevő tényező. ha 300-400 m-re lövöldöz az ember. -
Rooler #387831 Szevasztok. Eddig még nem írtam a fórumra, de rendszeresen olvasom.
A Maus buffal kapcsolatosan, akinek nincs meg húzza ki mert félelmetesen jó lett!!
Pár kép (nem dicsekvés képpen teszem ki, csak bizonyítéknak)
http://kepkezelo.com/images/2lwzli0kjogsbwsizr3g.jpg
http://kepkezelo.com/images/etfkczeysnj948k4epud.jpg
http://kepkezelo.com/images/4i3mwwd7b7q0puj8sg6z.jpg
http://kepkezelo.com/images/z2cpl3tcqxcd1chdr43e.jpg
-
tothgyorgy #387830 :) -
ilovearty #387829 Annyira kellett egy újabb fasszopó szarrá döntött mesepáncélos köcsög orosz tank lóbaszó ágyúval. Tényleg óriási szükség volt rá.
Legközelebb mi jön ? Egy darab kazánlemez rajta egy ágyúval ? A tank leírása pedig.
2014-ben Putyin parancsot adott egy......
-
Voltmár? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tothgyorgy #387827 Plata szövegét én is fenntartásokkal olvasom, de azért ha meglátok 1 t49-et, azonnal megcélzom, és eddig pozitív a sebzésrátám ellenük.
Múltkor a spic-cel szétszedtem 1-t. :) A pálya szélén volt 1 ház, ami mögé bebújt. Nem vette észre, hogy a segge kilógott a pályán kívülre. No nem sokat, csak annyira, hogy beletárazhattam. Nem élte túl. :D
Néha érik kis örömök az embert. -
NA szerón ki sincs rakva, kiváncsi vagyok mennyit késik. -
Mostanában már 1300+ base-re megadja az ászt? Akkor már sokan kihúzták, nekem 1500 felett adta csak be. Ha jól gondolom megszeretted a kis dögöt:) Gratula a körhöz!:)
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.02.23. 18:14:30