World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ellen 2 top nehéztankja sebződés és spottolódás nélkül eljut a zászlónkig a csata 3.percében.Szerinted néznek ezek minimappot.
Nem.Használnak fedezéket.Nem.Ismerik a játékban található tankok tulajdonságait.Nem.
Csak nyomják a W gombot mint süket a csöngőt.Ennyi a tudás.Ez az átlag.Szokj hozzá.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Antimat
Hogy ne csak off legyek: most kell próbálkozni, aki valamelyik IM tank MT-15-ös küldijét csinálja, csak úgy hemzsegnek a papír RHM, WT, és Grille hordák. Talán nem is lenne lehetetlen, a 4k sebzés sem beléjük.
Amúgy melyik mednek van a legnagyobb sebzésű HE lőszere (persze papíron)? CentAX?

cyka blyat

Antimat
Sőt, aki ismeri Rátkai nevét, az jobb, ha tudja, hogy földim 😊 Meg amúgy is, Időrégész rulez 😊

cyka blyat

Valaki felvilágosíthatna, hogy mitől van az, hogy a tegnapi napon sima 1200+ átlag dmg csináltam, ma meg még az 500-as átlag sincs meg. <#fejvakaras>

Mines-on az összes fogalmatlan megy a hegyre, az meg sem fordul senki fejében, hogy a szárnyakat is védeni kellene, ergo tuti bukta a csata, bekerítés miatt. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Lunki88
Esetleg szervert válthat, néha az is segít. 😄
Nem úszod meg könnyen.

angelus1991ster.blogspot.hu

barret
Mára ez van neked sorsolva,ennyi. Majd lesz olyan napod,mikor ez fordítva lesz😊 Így működik,így kell elfogadni...

Bérbe vehet? reklámfelület...

újfent nem lehet Wotozni 😞 ez a tier 3-ra vonatkozik (Fcmpak40, PzS35, Toldi , Lt.vz 38 ) mivel folyamat tier 5-be kerülök velük 😄 6 csatáből 6 bukó (és mind tier 5ben 😄 ) sajna egy magam nem nagyon tudom legyűrni a kv1 és OI Exp hordákat 😞 Amúgy a tier 3as tankokat szándékosan szívatja vagy mi ?
de ha meg beülök a Turán III-ba akkor meg kapom a tier 7et XD érdekes 😄
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.09.10. 12:14:45

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sunsetjoy
Semmit, a tényen kívül, hogy játszott vele évekig. Csak mellékesen, egy félmondatban volt szó arról, hogy mikkel játszik/játszott mostanában, amikor ráér.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ő is WoT-ozik?

Amúgy ez az éjjel-nappal budapestes izé meg minek? Csinálnának jó kis magyar történelmes időutazós sorozatot.
Jelenkori faszit visszadobni a magyar történelem valamelyik meghatározó időszakába, aztán annak a kalandjain lehetne izgulni 20 vagy 60 részen át.
Semmi kreativitás nincs a kertévéknél? Vagy muszáj két reklámidő alatt valami vizuális szemetet összetákolni?

Igen, ismerős a neve, de lehet tudni ennél többet is? Milyen néve, clánban vagy mi a véleménye?

Én egyszer a Lalival futottam össze az Éjjel-nappal BP-ből.
Sunsetjoy
Nagyon OFF, de aki régi c64-motoros, ismerheti Rátkai István nevét. Most hallottam egy podcastban, hogy évekig játszott a WOT-tal is mostanában 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nektek működik a félárú legénységi átképzés?
Nekem ugyanúgy 200 aranyat, 20000 kreditet mutat, mint normál helyzetben.

Áhh oda nem is próbálkozok isuval is mindig mikor a lánc és görgők közt próbálkoztam a szokásos láncolás jön...
Antimat
A görgők közt az oldalára nem láttál rá? Mert ott könnyű sebezni.

cyka blyat

Antimat
A videó második felében a 100 éves játékmód van?

cyka blyat

barret
És attól már tud valaki profi szinten játszani? 😄 Mert akkor mindenki így csinálná...

Nem lehet , hogy reset acc. ? Nekem úgy tűnik .
barret
És mi a helyzet az ilyen accounkokkal :? MM kivételezik a gazdájával?

Csak a szerencse?
Utoljára szerkesztette: barret, 2016.09.09. 22:44:35

barret
Mekkora szopás lenne már a városban az összes hosszú csövű tank 😄

ÁÁÁ. Bugos lenne és a tank az ágyú körül össze vissza forogna, úgy mint amikor Hulk az Abrams tankot szanaszéjjel baszkodja a sivatagban.

De ez a gépkocsi ellökés nem lenne rossz, pár darabnál ha bevan húzva a kézifék, azt pár méter után szétnyomná, amiknél nincs behúzva azt 25-50 méter után roncsolná szét ha nincs keresztben a tank előtt a gépkocsi.

Egy dolog, ami teljesen megváltoztatná a játékot, ha az ágyúcsövek is valós fizikai tárgyak lennének, és nem mennének át falon meg tankon. Megnézném mekkora káoszt okozna, de én simán támogatnám, hogy bevezessék.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

mi értelme van annak hogy test szerverről elérhető az orosz szerver prémium shop-ja?
Illetve elvileg ebben a frissítésben érkezik az új svéd prémtank a teszt szerveren hol találom meg hogy kipróbáljam?
Illetve a beharangozó videóban még az 1. vh-s játékmódot is mutattaák, az hol van?
Avagy mindent beleraktak csak éppen az új prém tankot és az új játékmódot hagyták ki a teszt szerverből?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.09.09. 22:11:23
Ezt a fizikát bevezethetnék:

amikor megjelent a skoda t40 vagy a japán tigris akkor azoknak az ára nagyobb volt mint hatos társaiknak azt tekintve hogy már előre húzhattad a legénységet a megjelenő tankághoz?Így hogy a svéd 6-os prém mégis csak táras lett így hát gondolkodom a megvételén csak nem akarok egy hatos tankért egy nyolcas tank árát kifizetni 😛
Lunki88
Ugyanezt én is eljátszottam egyik klántársammal, de random emberekkel nem csesznék ki. Ja wait... most látom hogy teszt szerver, és orosz volt a delikvens, akkor nem szóltam. <#nevetes1>
Ez... Ez zseniális XD

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Irisz_
Annyira de annyira cejetlek tégedet! <#bohoc><#violent><#szeret><#action>

És kikaptatok. Ejj. A T20 egy WN8 pedógép. Töltsd a prémlőszert és még a csapatod is nyerhet. 58 % győzelmi arányom volt vele 1880 WN8 mellett. És az idén...
Irisz_
<#banplz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt azért nem nehéz belátni, hogy a WR nagyon erősen MM függő. A T29-cel ~1500 WN8 van, és a WR 36%, a KV-85-tel hasonló WN8 mellett 71% WR.

Sherman0070
Várom, hogy most azzal jöjj: "de hát a winrate semmit sem mond!4!!"

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Az mondja, hogy tanuljak meg játszani, akinek a win rate-je az 50%-ot is épphogy eléri....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ensken a T29-cel a 3-4. vonalat tartottam a focipályánál, egy "ablakon" át, hogy csak a tornyom látszott. Arra nem is tudott a ellenség flankelni. Próbálták, de mindig visszaszaladtak, mert belőni a tornyomat nem tudták, és meg osztogattam neki a skulókat. Persze én voltam a camper noob. Az, hogy az O-Ho (51k csata), E75 (23k), T34 (10k) alig, vagy semmit nem sebezve meghalnak, az teljesen rendben van, ők nem noobok. Csak én! <#mf2>

Mondja ezt a 3,5k csatás Jagdtiger, aki életében nem játszott T29-cel. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.09. 17:45:07

voivod32
Ezt még én is megértem, valószínűleg érezte, hogy az élete legjobb köre van készülőben, vagy HT 15 küldetést csinált, vagy valami.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát azt kell mondjam én abszolút megértem őt.
Én is inkább továbblövöldözgetnék mint hogy befoglaljak +500 xp-ért, pláne ha ilyen jó kört futnék 😊
Sunsetjoy
Ja, én mindig ebből kerestem ki, amikor feltette valaki itt a kérdést, hogy mi lehet a következő 😊 Csak már így, hogy szavazgatás van, kevésbé releváns.

A faszom teli a sebzésre menő nagy eséjjel lilákkal, most is serene coast-on felül kezdtük a maradék 4-5 enemy a bázisunk körül T-10 koma enemy bázisnál de baszna bemenni foglalni inkább lövöget összeszed 6,8k sebzést de közben ellen elkezd foglalni és konkrétan az utolsó másodpercben sikerült csökkentenie a bázis foglalást, igaz hogy nyertünk deh ennek a fasznak köszönhetően majdnem bukta volt mert neki sebeznie kelllllllllllll
Egy remek fórum a ToT-al kapcsolatba

Kíváncsi voltam, hogy most melyik tank áll nyerésre a ToT-on és belebotlottam ebbe a remek fórumba, ahol összegezték az eddigi ToT akciókat.
Dehát ez nem jó így a véennyolc nem lesz magasabb.Na ezért goldoznak mert nem számít más csak a sebzés a sebzés a sebzés.Pedig a csapatodat nem csak sebzéssel tudod segíteni és így megnyerni a csatát.Megfigyelheted ha egy ilyen statpadder bekerül az agyhalottak közé és látja hogy biztos a bukta vagy lehet biztos akkor campingezni fog és szépen hátúlról sebezget leszarva a csapatot,mert a szintet hozni kell ám.Nem baj ha bukó a csata de a véennyolc megvan és ez a lényeg.
Ha esetleg a véennyolc elkezdené az egyéb dolgokat is beszámítani akkor lehet jobb lenne.Mert nem csak a sebzés kiosztásától jó egy játékos és lehet hogy aki 0-át sebzett de spottolt sokat azért nyert a csapat.Tehát hasznos volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Irisz_
Ez azt jelenti csak 9.16 megjelenése utánit lehet csak? Ezért nem éltem bele magam. 😛
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.09. 15:12:50
Haha! Pedig mennyien álmodoztak!
Irisz_
In-game functionality to restore sold premium tanks is available only for vehicles sold after 9.16, vehicles sold previously have to be restored through customer support.

<#ticking>
voivod32
Itt van egy meccs. T29, T32, KV5, és IS-3 jött szembe. Egy szem goldot nem használtam fel, megkerülésre nem volt lehetőségem, ennek megfelelően nem is tudtam sebezni, mégsem voltam haszontalan, mert spotoltam, és láncon tartottam a T32-t. Így is lehet érvényesülni. Ha top tank leszek, majd én sebzem a legtöbbet, itt ennyire volt képes a tankom, és ez így is van rendben.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.09. 14:56:26

voivod32
<#banplz>Ő tud, csak statbuzi is egyben! 😄
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.09. 14:43:11

voivod32
Néha még jó valamire a páncél, pedig flankeltél.

Na ennyit a mindenható goldról.

Kezdi egyre jobban felbaszni az agyam az az elbaszott is-7 rétegel vagy üreges vagy mi a faszom páncél,meglövöm az oldalát kb 70 fokos szögben pattan aztán meglövöm 90 fokos szögben pattan aztán goldal 90 fokos szögben és megint pattan...
(Obj. 704, bl10)
Érdekes módon Quickybabyt is láttam goldot lőni. Akkor ő is játszani nem tudó gold noob.

Miért kell egyből Ti-Mi ellentétet állítani?
Én elfogadok mindenféle játékstílust, amit a játék megenged, és ez nem biztos, hogy a "Ti" csoportba való tartozásomat jelenti. <#vigyor0>