banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Jah, valahogy kezd megint elveszíteni a játék engem is, pedig most már van pár komolyabb tankom, jó legénységgel, fun faktor megvan...de azok a vesztes meccsek ahol, mint a birkák mennek a vágóhídra a többiek, azok lelombozóak. Sokszor az a legjobb a meccsekben amikor elindulunk, az a 30 másodperc, nézem a saját tankomat, nézem a mellettem lévőt és baromi fílinges, beindulnak a motorok, füstölnek.. :) hát ez kurvanagy...csak ez már lassan kevés lesz.

Mondjuk hétvégén mentem egy olyan kört, hogy a csapattárssal rámentünk egy T-44-re, Én persze pattantam, Ő sebzett, a második lövésénél meg akkorát robbant az ellen, hogy öröm volt nézni :D ki is nyögtem egy hatalmas WOW-t, miközben hallgattam a robbanást, meg néztem ahogy repül a tornya a T-44-nek..na ez nagy élmény volt..csak nem sok ilyen van.