A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #386603 Hát emberek kövezettek meg nyugodtan, de az artyzás útjára léptem és azt kell mondjam, hogy még élvezem is. Eddig majd 20k meccs alatt összesen nem volt szerintem 100 artys meccsem és kiváncsi voltam most milyen játszani velük, meg utáltam már nézni, hogy az IM-nél az artys küldik nincsenek kész, hát nekiálltam. Volt egy FV 304-em, abba tettem egy jobb legénységet, meg vettem egy M41-et.
Tapasztalatok:
Ez az artyzás egy vicc. A STUG IV küldiket 2 hét alatt csináltam meg napi 1 max 2 óra játékkal.
Azóta vettem egy M44-et, meg egy S-51-et.
Tegnap nekikezdtem a T-28 küldiknek, 20 meccs alatt meglett 3 küldetés.
Az M44 arany lőszerrel nagyon durva(köszönöm a korábbi tanácsokat).
Aki ezek után azt meri mondani, hogy az artyhoz kellenek a skillek, azt nyakon fosom
Ami kell, az az, hogy tudd, hol tömörülnek a pályákon a tankok, meg hol vannak a felvonulási utak. Célozz - kattints - találat. Ennyi.
Ettől függetlenül nagyon élvezem, jó egy kicsit a fasz másik oldalán is lenni.