World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
ma olyat láttam,hogy majdnem a csatánk bánta...annyira röhögtem a T34-85ön aki felrakta a 122es ágyút,mellélőttem vagy 3at<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

voivod32
Nekem is ez ugrott be! És... hmmm... mintha akkor is szerepeltem volna benne, de ennek vége! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Antimat
Wz132 mennyire visszalépés a Wz131-hez képest? Mert nem sokára meglesz az xp rá, de a wz131-et nagyon megkedveltem, bármennyire is szopok mostanában vele randomban.

cyka blyat

voivod32
Nem nagyon fordult elő, hogy hátbalőttek volna, hála égnek, elég kis esélye van annak, hogy csapattársak legyünk. Egyébként hátbalőni, csak azt lehet, aki előttünk van...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
Nekem a type akkor sem okozott gondot ellenfélként amikor itt sírt miatta a fél fórum, sőt mivel rengeteg low megvette hogy majd milyen király lesz - a legtöbb ingyen freg volt mert úgy mutogatták az ammorack-et mintha kötelező lenne és szemből biztosabban lehetett gyújtani mint a Löwe-ket.... 😊 Sajnos már csak az első nerf után tudtam megvenni, amikor pár napig volt megvehető. Azóta azt is elcseszték... 😞
Akkoriban legalább még volt miért elérni a top tiereket. Ha voolt pár 10-ese az embernek legalább tudta élvezni a gyümölcsét az addig tartó útnak. Mostanra ez megszűnt, mivel akármi keresztülhugyozza szemből a 10-eseket aminek a gazdája megtalálja a 2-es gombot :/
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.08. 22:46:15

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem is fogják. Egyébként t2-be kéne rakni, ott pont jó volna.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Az én napim:1.kör cseh 4-es. Ez a teszt kör, Net ok-e, mert előszeretettel kidobál, és inkább ezt mint mást. Aztán szorzózás. Amivel meg van, azzal már nem megyek. Aztán attól függ mennyi időm van.

A kurva Toldi ótvaros újratöltési idejét még mindig nem buffolták a normális szintre.
Elvégre svéd...... az első svéd(-maghiar) prémium tank a WoT-ban, nem a stúrv m/42 alt+f4.

Ejj de szeretnék korrupt lenni, de még mindig nem akarják....

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem 3/9 a T29-cel, és 1/1 a Jumboval. Akkor nekem 40% WR! Hurrá! <#crazya>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

A múltkor szétszedtem 1 KV 5-t SPIC-el. Na amit utána kaptam. Még a csata után js beírt valamit ékes idegen nyelven. Nagyon utáltam a SPIC-et, el is akartam adni, de megkedveltem azóta, atopp ágy 3-as tárral nagyon jó,élvezet vele a játék,bár ma nem ment. A többivel sem, 28% vinráta. 😞
Azért a garázshely meg lett.

Hé RUSH/Írisz Type 59-et vissza tudod venni?

angelus1991ster.blogspot.hu

Suit yourself.

Nem, te rinyáltál, mint egy tinilány. Ráadásul pont ugyanúgy, mint tegnap, meg tegnapelőtt, meg azelőtt...
Ez van sajnos, addig amíg normálisan szólnak, addig semmi baj. Arra nem sokszor emlékszem , hogy eldurvolt a hangnem.
Sokan állítják magukról, hogy nagyon jók. Mások jó stattal állítják magukról, hogy ők a közép.
Szerintem meg én vagyok a közép, és az én statjaimat bárki megnézheti. Kaptam már érte beszólást.

Azért vannak helyzetek amikor igencsak elkel a prémium lőszer. Gyakorolok a 6-os SH-kra, ezért sokat megyek Rudyval. A tank OK, azonban feltűnően sokat rakott be Tier 8 ba. A 143 Pent MEGB@SZHATOD, mert egy KV 5-öt pl sehonnan nem tudsz vele belőni. Az elvem szerint ha már ilyen MM szopást kaptam akkor bizony aranyat használok. Tehát a prémium lőszer használata nálam szituáció függő. Egyébként meg egy fjúcsör, amit valaki kihasznál valaki meg nem, ha nem miért nem ? Ha tankban ülnél a csatamezőn és van sima lőszered meg APCR lőszered és jön szembe egy ellenséges tank, akkor skillből megoldod ? Én inkább életben próbálok maradni 😊 .
Erről próbáltam írni én is. Lehet, hogy kissé hevesen is, de le lettem cseszve, hogy mit rinyálok, mint egy tinilány.

joe662
Igen<#hawaii>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Néha? <#crazya>
Nemtom most milyen, az még a buffolása előtt volt, de igen, elég rossz volt. Lecserélni nem hiszem, hogy lecserélik (legalábbis nem hallottam róla), de valószínűleg ki lesz véve a shopból egy ponton, mert a WG nem titkolt célja, hogy szép fokozatosan kiirtsa a tier limites prémeket a játékból.
ROMOTO
Ahha, én még emlékszem a type rushokra a régi szép időkből, azok a meccsek sem voltak hosszabbak, abban az időszakban szoptam a legtöbbet amikor a kiváltságos type hordák gyaláztak le percek alatt minden élőt röhögve, jellemző hogy a type tulajok közül kerül ki a legtöbb nosztalgiázó, meg azok közül akik napi 8h ban tolva, vagy prémelőfizuval gyorsan felkerültek a top tierekbe, másnak nemigen termett babér akkoriban...
joe662
Nekem néha,ha már nagyon tele a hócipőm,akkor megtömök goldal olyan szerkezeteket Pl:/Grille aminek amúgy se lenne szüksége rá,és azt fosom mindenkire aki szembe jön<#hehe>
Idegeskedjen más is ne mindig csak én<#eplus2><#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Én is adtam el prémtankokat,de nem kellenek vissza. Van elég. Az SP-t nem értem miért kellett eladni, annyira nem rossz. Igaz nem is jó.
Olvastam valahol hogy lecserélik. Tud valaki többet erről?
A goldról: 29 k csatáig én sem használtam,aztán minden tankomba tettem párat, de csak akkor lövöm,ha nagyon muszáj.
Ha engem lőnek vele az sem zavar nagyon (pl a Turán oldalába 1 is-től), az viszont annál inkább, hogy a csapatösszeállítások botrányosak.
Én nem vagyok jó játékos, de 1 szuperunikum sem győzhet egyedül. Amikor meg már az első percben látszik a biztos vereség,akkor meg a szrok rá effektus érvényesül. Általában be is jön 15:0 - 15:3.

Ó hát ahhoz nem kell gold ammo. Az ELC-hez hasonló papírok yoloznak és pillanatok alatt meghalnak gold ammo nélkül is.

Sherman0070
Sírok. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Jó tudni.

patchaou
Nem azért. De prémium lőszer nélkül hogy tudna ez a sok agyhalott fasz 3 perc alatt letudni egy csatát?? Csak rinyálnának hogy minden lepattan és nerfeljenek/buffoljanak mindent...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem tudtad, hogy minden problémáért Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, és a gold ammo a felelős? <#awink>

Irisz_
Lentebb írtam, októberben ha megjelenik a 9.16 akkor ingame a tech treebe visszalehet majd venni kreditért.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.08. 21:21:20
Sherman0070
Már állítólag kredit által lesz visszavehető, ahogy a normál tankok.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Irisz_
Ja és ha IS6 ot visszatudom venni akkor propublichighfulltomatogoldspammer módba fogom csak használni mer 175 pen az kevés. <#violent>
Hogy tudod visszavenni? Kreditért? Prémium tank visszaállítás eddig is volt, de csak egyszer egy accounton, és ticketet kellet dobni hozzá.

Sherman0070
Az persze a gold.... azért rohangál az összes tomato mer' há GÓD ammó van g*ci! Azért lowskill a playerbase 80%-a me' há gód ammmó! <#idiota>

Irisz_
Én 9 tankot veszek vissza és hivatalosan is prémiumnoob leszek mer normál tankal nem is fogok játszani xDDD
Na ez érdekes, köszi. Kíváncsi vagyok, ki tudom-e imádkozni belőlük a pár éve eladott Super Pershingemet. Nem mintha nagyon vágynék rá, de a poén kedvéért megnézném 😄
patchaou
A 3 perces csaták egyik fő előidézője a gódammó...

Ez a kényelem mellett azért is lehet prioritás nekik, mert szerintem a supportok jelentős idejét leköti, hogy a véletlenül vagy dühből eladott prém tankokat kérik vissza a userek.

A felszabaduló support idő alapján ki is rúghatnak egy kazal supportot vagy inkább hasznosabb feladatokat tudnak nekik adni. Remélem a második az elképzelés.

Ehhez képest egészen kirívóan pofátlanság még aranyra is lehúzni a játékost érte. Mint amikor kényelmi díjat fizetsz az sms-ben parkolásért meg a pálya matrica vásárlásért, hogy a pofájuk nem szakad le. Nem kell annyi embert alkalmazniuk és zseniálisan még le is húzzák a felhasználót egy kisebb összegre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.08. 21:18:52
Irisz_
Azt már sajna nem tudom mert sehol nem volt info több, viszont volt kép ahol 30 napon túli legény 20 arany/db áron lett visszaállítva. 30 napnál nem régebbi ingyenes.
Elmorzsolok egy könnycseppet, utoljára évekkel ezelőtt láttam ilyen naphosszat/több napot tartó pörölést a fórumon, csak akkor még többnyire pro-arty / anti-arty témakörben. Ahh, a régi szép idők.
Úúúúúú... És bármennyi időre visszamenőleg?
Sherman0070
Most én nekem is sírnom kéne a gold miatt?

ROMOTO
Onnan indult hogy valaki elvből nem használ goldammot, nem az volt a téma hogy a játékban miért probléma a goldammo, csak mondom...
Nekem úgy tűnik, hogy a 3 perces csaták szintén a játék egy "fícsörévé" váltak, és személy szerint ez engem sokkal jobban irritál mint az, hogy ki mennyi aranyat okádik.

patchaou
Hagyd rájuk, akik nem értik mi ezzel a probléma azoknak hiába magyarázod. Legalább annyira parttalan az egész vita mint az arty körül szokott lenni...

A soha az túlzás. Nyilván ma már ha az ellen betölti akkor kénytelen vagy te is betölteni különben hátrányba kerülsz. Ellenben a régi rendszer sokkal jobb volt (amikor nem tudtál creditért venni gold lőszert).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Irisz_
Visszalehet majd tech treeből venni a prémium tankokat meg a legényeket hozzá akárhány skilles volt előtte amiket eladtál meg elbocsájtottad. 😊
Ez mi is ez?
Irisz_
Added ability to restore vehicles and Crew members from the game client
(restoration will be available upon release of Update 9.16)

Gaygaming én így szeretlek! <#awink>
Jó nagy vitát generált a reggeli videó, nem ez volt a cél. Amikor az ember megnéz, belőle 1 órácskát, azt mondja; ok egy statpadder, csak úgy olvadnak el lelőtte a nehéz tankok, de nekem ez azé nem kell. Én megspékeltem egy kicsit visszavettem a T54 -et és nem egy csatában kiosztottam vele 5 k sebzést, nyomtam a goldod az E-100 arcába. Mondom magamba mekkora csíter tank ez. Aznap 2500 wéwnnyócam lett szumma. És az artyk miatt tényleg nincs idő egymással szórakozni beütöm nem ütöm játékokat..Tegnap goldnélkül bénáztam 853 a T54-el! Pedig előzőleg azzal géppel toltam fel. Legális csalás? Az. Ők egy teljesen más dimenzióban nyomják, a T54 es napomon kicsit azonosultam velük. Ebből egy kicsit én is kivenném már a részem, mert lehet.Ti itt néhányan meg lelkiztek 4-5 gold miatt. Mindig kishal lesztek a nagyoknak, bosszankodtok, de ez lehetne kicsit másképp is.
Vovoid ad neked az állam havi 100k nettót a semmiért, ha akarod elfogadod, ha nem akkor nem. Te visszaküldenéd, mert nem dolgoztál meg érte. Csak bolond nem él vele. Ez egy furcsa rendszer, amiben te leginkább vesztes leszel, kevéske sikerélménnyel.
Szerintem fogyóeszközöket se használjatok, mert az is csalás. /Hopka szint./ Nagy javító, +10 % javítási képesség. Nagy E.Ü. csomag +10 % hp a legénységi tagoknak. Ezzel túl jók lennétek. Ja és minimapot kikapcsolni.
Tényleg szót nem nagyon érdemelne a gold téma, egyéni szocprobléma hogy valaki nem tud hetente 1 napot prémtankokkal farmolni rá.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.09.08. 20:52:50
ROMOTO
Én alig lövök goldot, egyrészt mert momentán nem húzok olyan ergya szarokat amikbe kell, másrészt meg eleve amikor húzom az ilyet csak akkor töltöm ha nem megy másképp, tehát kb. ugyanott vagyok ahol te, de olyan eszembe sem jut hogy elvből ne hasznájak soha, jelentsen az bármit...