World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
cyka blyat
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Akkoriban legalább még volt miért elérni a top tiereket. Ha voolt pár 10-ese az embernek legalább tudta élvezni a gyümölcsét az addig tartó útnak. Mostanra ez megszűnt, mivel akármi keresztülhugyozza szemből a 10-eseket aminek a gazdája megtalálja a 2-es gombot :/
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.08. 22:46:15
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Elvégre svéd...... az első svéd(-maghiar) prémium tank a WoT-ban, nem a stúrv m/42 alt+f4.
Ejj de szeretnék korrupt lenni, de még mindig nem akarják....
angelus1991ster.blogspot.hu
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Azért a garázshely meg lett.
angelus1991ster.blogspot.hu
Sokan állítják magukról, hogy nagyon jók. Mások jó stattal állítják magukról, hogy ők a közép.
Szerintem meg én vagyok a közép, és az én statjaimat bárki megnézheti. Kaptam már érte beszólást.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Idegeskedjen más is ne mindig csak én<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Olvastam valahol hogy lecserélik. Tud valaki többet erről?
A goldról: 29 k csatáig én sem használtam,aztán minden tankomba tettem párat, de csak akkor lövöm,ha nagyon muszáj.
Ha engem lőnek vele az sem zavar nagyon (pl a Turán oldalába 1 is-től), az viszont annál inkább, hogy a csapatösszeállítások botrányosak.
Én nem vagyok jó játékos, de 1 szuperunikum sem győzhet egyedül. Amikor meg már az első percben látszik a biztos vereség,akkor meg a szrok rá effektus érvényesül. Általában be is jön 15:0 - 15:3.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.08. 21:21:20
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A felszabaduló support idő alapján ki is rúghatnak egy kazal supportot vagy inkább hasznosabb feladatokat tudnak nekik adni. Remélem a második az elképzelés.
Ehhez képest egészen kirívóan pofátlanság még aranyra is lehúzni a játékost érte. Mint amikor kényelmi díjat fizetsz az sms-ben parkolásért meg a pálya matrica vásárlásért, hogy a pofájuk nem szakad le. Nem kell annyi embert alkalmazniuk és zseniálisan még le is húzzák a felhasználót egy kisebb összegre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.08. 21:18:52

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(restoration will be available upon release of Update 9.16)
Gaygaming én így szeretlek! <#awink>#awink>
Vovoid ad neked az állam havi 100k nettót a semmiért, ha akarod elfogadod, ha nem akkor nem. Te visszaküldenéd, mert nem dolgoztál meg érte. Csak bolond nem él vele. Ez egy furcsa rendszer, amiben te leginkább vesztes leszel, kevéske sikerélménnyel.
Szerintem fogyóeszközöket se használjatok, mert az is csalás. /Hopka szint./ Nagy javító, +10 % javítási képesség. Nagy E.Ü. csomag +10 % hp a legénységi tagoknak. Ezzel túl jók lennétek. Ja és minimapot kikapcsolni.
Tényleg szót nem nagyon érdemelne a gold téma, egyéni szocprobléma hogy valaki nem tud hetente 1 napot prémtankokkal farmolni rá.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.09.08. 20:52:50