A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #386521 Egyáltalán nem bonyolult az MM sz*pató algoritmusa, mert nem minden emberkére számol külön. Mivel András77 mostanság kerüli a fórumot, helyette megpróbálom én kifejteni a rendszer működését.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Belegondoltál már abba, hogy küldesz egy gratuláló emailt, az USA jóképű elnökének, azaz e-mail, miért nem Japánba téved? Nézd meg, hogy néz ki egyadatcsomag Az MM-ben te is, meg én is ilyen adatként vagyunk benne és hordozzuk a legfontosabb (mék tankba ülsz?) és kevésbé fontos (mennyi a win rátád az adott tankkal, van-e pém fiókod,
, mennyi az adot napo na win rátád az adott tankkal) információkat. Ha ellenem berak téged az MM, az XVM-ből én magam is látom, hogy te Tigrissel 56 % WR-t értél el overall és azt is, hogy 2 órája nyomod és milyen eredménnyel, stb. Az MM is ezen adatok alapján IS sorsol. Bekapcsolsz egy "kill 3 TD és nyerj" küldit és máris kapsz egy -TD bitet, estleg "majom WN8 csapattársak" tagot, a kísérő infóid közzé. Innentől az MM egy pillanat alatt összesorsolja a te mededet néhány "nem TD fejlécű csomaggal" Lehet kapsz TD-t, de akkor csapatod 20 k csatás narancs top havykkel lesz megkínálva, hogy azért ne nagyon nyerj. Így majd azt érzed, nem az MM-en múlt, hanem rajtad. A bonyolult az lenne, ha emellett megpróbálnák tartani a régi korrekt MM-et, amire még én is emlékszem. Mostanság az a nagyon ritka, hogy tankosztály arányok aldalanként megegyeznek. Szóval nem bonyolult az MM szívató algoritmusa, csak küldetések szerint csoportosítja a váró sorban lévő embereket. Véleményem szerint, a te kísérő infóid között még azt is rögzítésre kerül, hányszor kaptál már fail MM-et, és hogy milyen valószínőséggel adja be a jó leosztást. De a leges leges legfontosabb, hogy mennyit költöttél a játékra.