World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Motivációs csidejó....
angelus1991ster.blogspot.hu
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
4 csatából 3 ilyen, hogy 3 perc alatt egyedül maradok. Qrva nagy az élvezeti faktor!!!! Nem lehet egy normális MM-et csinálni? Miért mindig én kerülök a f@sz rossz végére? Ja, és a 3 szopásból kettő a Siegfried Line-on ugyanolyan koreográfia szerint. Mire a HT-mal becammogok a városba már 5 tankunk az Örök Vadászmezőkre költözött. <#shakehead>#shakehead>
Már régen letettem a WN8-ra r*cskázásról, csak szeretnék normális, élvezhető csatákat menni, de lehetetlen. A WN8 meg továbbra is rohadtul MM függő. Tegnap normális emberekkel lehetett normálisabb csatákat is menni. Vesztes csatában is csináltam 3500 sebzést. Ma az MM olyan csapatokat dobott nekem, hogy az ezres átlagot alulról súrolom.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.08. 16:33:47
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
3 perc után egyedül maradtam, 12 ellenséges tankkal!!!!! <#awink>#awink>
A StuG pl. azzal kezdte a csatát, hogy fucking MM AFK. Így ha beledöglöm, akkor sem lehet értékelhetőt menni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.08. 16:08:45
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.08. 15:52:36
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.08. 15:52:01
Én megértem hogy szar amikor belő egy kis tank gold lőszerrel, de ha emiatt szolidaritásból megfogadom hogy több goldot nem lövök, attól még a szerveren adott pillanatban másik 30ezer játékos ugyanúgy fog. Na ilyen körülmények között magammal baszok ki és közvetve az aktuális csapattársaimmal. A kérdés, hogy miért tenném? Hogy valaki 2 perccel tovább álldogálhasson a KV-4-ben a mező/utca közepén? 😊
Ha valamikor limitálva lesz vagy nerfelve a goldlőszer akkor ahhoz fogok alkalmazkodni, addig viszont nem fogom a saját magam dolgát megnehezíteni, ennyi erővel az is megkötés lehetne hogy aki zöld vagy annál jobb az csak a tempomat második sebességéig használhatná a a tankot, vagy csak stock löveggel lőhet vagy csak tolatva támadhat vagy mittudomén. 😊
Mindenki a saját szórakozásáért felel, ha egy KV-4-et zavar egy Cromwell akkor ideje megtanulni fedezék mögé mozogni, forgatni a tanktestet, sidescrapelni, stb. Ha ennyire sem veszi a fáradtságot, akkor én miért tenném? 😊
Teszem hozzá hogy mivel nincs prém fiókom, nekem is meg kell fontolnom mire mit lövök, hogy ne menjen rá a gatyesz, szóval a goldpsam felejtős. De ha olyan a szitu, akkor használni kell, ha nem használnám magammal tolnék ki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.09.08. 15:30:04
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Na jó, a fizika és a grafika javult, az maradhatna 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nagyobb számok jobban hatnak a játékosra.
Persze ne úgy , hogy legyen tánc és zárcsökkentés.....
Legyen már teszveszszerver! a francba is...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.08. 14:43:53
Valahogy én is így érzem.
Saját tapasztalat. Mikor elkezdtem, akkor még benn volt a +-4 tier. Haverok rábeszéltek, na mondom, nézzük milyen is ez a WoT. Mint fogalmatlan kezdő tankos játékban, hát el is indultam rögtön a tigrisek irányába lelkesen. Aztán amikor t4 tankkal bedobott t8-ba, akkor csak pislogtam. Aztán meg még párszor. Egyszer sem jutott eszembe, hogy ettől majd milyen skilles leszek, hanem nyomtam rá egy uninstallt, mondván, hogy ez a játék egy fos.
Több mint egy év múlva tudtak ismét rábeszélni, addigra már megszűnt a +-4t és akkor már élveztem a játékot, jól rá is szoktam. Közben menet közben jött a sok kis szemétség, amivel egyre jobban elkúrták a játékot. RNG növelés, szórás nerf, troll tankok, goldfosás, MM. Hova akartok +-4 tiert, amikor már nem hogy gyenge pontokat, hanem már a tankot sem lehet szinte eltalálni, mert folyton a földet, meg az eget lövöd, illetve a páncél már semmit sem ér, az MM pedig előre eldönti a csata kimenetelét? Ennek köszönhető, hogy ma már a +-2 tier is sok.
Mivel az utóbbi időben már nem okozott élvezetet a játék, csak az ideget ettem, ezért végül ismét uninstall lett belőle. A rebalanszig nem is kerül vissza a gépemre, mert legközelebb akkor látok esélyt rá, hogy ismét élvezhető legyen.
A kompetitív játékról meg annyit, hogy hol kompetitív az, amikor az egyik csapatot többségében profikból a másikat meg idiótákból rakja össze az MM, aztán ha a rossz oldalra kerülsz, megszakadhatsz, akkor is legyalulnak?
Komolyan már öröm nézni azt a játékost, aki nem egy helyben állva lő, amíg csak tart a hp-ja.
Én is használok aranyat, de egy saját szabály rendszer alapján, az általam indokolt esetekben csak. Az arany lőszer tulajdonképpen minden esetben tudás hiányt fedez valamennyire, persze vannak helyzetek, amikor mással nincs esély beütni, körbefutni nem lehet stb. Ezekben a helyzetekben is a tudás / skill hiány ott van, mert hogy kerültem ilyen helyzetbe egyáltalán.
Mindegy is, mindenesetre én is próbálok úgy játszani, hogy ne autoaim + arany féle robotjáték legyen belőle, de ha agyatlan játék folyik, akkor hajamra kenhetem. A keményebb tankok meg iszonyat mennyi aranyat kapnak, most már kezd tényleg átfordulni a dolog és a teljes játszhatatlanság irányába mozdulnak a lassú páncélos tankok, mert nem lehet a páncélt semennyire sem kihasználni.
A wg ezt is, mint olyan sok mindent lesz.rja, majd csak lesz valami alapon, bevételek jönnek szépen, akkor meg nincs baj, gondolják...
Ha nem wg-s cucc akkor csak szívni fogsz.
Bár lehet hogy ilyen ebay-es megoldás,ahol valaki bérbe elvállal dolgokat?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.08. 14:12:29
De az össz 0,09-es sebzési és 0,06-os kill rátánál rosszabbat kérek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.08. 14:04:01

Van még! 😄DD

Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.08. 14:00:39
Artyknál kéne nagy összeg: t6-os ára 5 millió kredit és 250 ezer xp.
Csak hát IM missziók stb.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.08. 13:42:56
Kihívás tesa ! "rivaseloy"-nál linkelj szarrabat!<#beka3>#beka3>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár nem fogják, de ha mégis kiveszik a játékból akkor majd alkalmazkodom, nem olyan bonyolult dolog, nem történne nagy változás akkor sem. Hosszabbak lennének a csaták, a sebzést ugyanaz a játékosréteg szállítaná csak lassabban.
A sárga színű pistikét megint nem tudom miért keverted bele. A saját szórakozásáért ő maga feleljen, nem az én dolgom arra fordítani az időmet játék címszóval hogy neki kedveskedjek. Ez egy kompetitív játék, nem egymás simogatása a cél. 😊
Viszont támogatom azt a javaslatot, hogy akik nagyon azkéták szeretnének lenni, a beállításoknál legyen egy "szeretnék +/- 4 tieres csatákat nulla gold lőszerrel. Tesztszervert is kiadhadnának ez ügyben.
Régi szép idők...