418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #387704 Meghoztad a kedvem a svéd TD-khez, free XP-ből kihúztam a hatost (nem vagyok hajlandó megint azzal az ötös szutyvadékkal szenvedni). Lehet, hogy meg fogom bánni (eddig többnyire utáltam sunnyogós TD-kkel játszani), de eddig tetszik. -
R3nton #387703 Egyre jobban utálom az Emilt, gyakorlatilag meg szoktak alázni vele. Megrammolnak, ledózerolnak minden amit akarsz, megkerülnek, kijátszanak, bekerítenek (platoon nélkül használhatatlan, de minimum arra kell menni, ahol több tankunk van). Nagyon nem az én stílusom. Viszont az UDES-t egyre jobban szeretem. Szerintem a legjobb 8-as tank, ezt simán ki merem jelenteni. -
Úgy érzem megvan a kedvenc "tankom".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #387701 Na a mai kamikaze is megvan.
Győzelem!
Csata: Overlord
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 995
Szerzett kredit: 25 252
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály" -
Sokféle mérés létezhet arra a kevesebb százalékra, lehet a sebzés a leadott lövések száma, találati arány, stb. függvényében is kevesebb, pl. kevesebben találtak gyenge pontokat a szóráskép miatt ezért több volt a lepattanó, stb. -
Makkos:) Nekem az előbb volt olyan, hogy MT25-ről pattant egy su152 AP-lövedéke. A kijelző 700 blokkoltdmg-ot számolt, szóval gondolom a stock 152-es volt. Épp egy kis light roncsa mögé álltam be egy pillanatra, van olyan, hogy arról pattant le rám, de már rossz szögben? Vagy nekem volt simám ilyen makkom? -
yossarianHUN #387698 Gondolom több a foglalás. Nem vagyok benne biztos (nem vagyok most sandboxos), de szerintem per pill nincsenek is lightok abban a kliensben. De majd valaki megmondja, aki tesztel. -
Plata #387697 Na még ilyet sem pipáltam,süketperzsával 3 arty találatot kaptam,mindegyik a láncomat vitte le,és 84 hp-t vitt le csak. -
WR104 #387696 De ha a csapat hp-ja adott es a medek, heavyk es td-k kevesebbet sebeznek akkor valaminek tobbet kell sebezni nem? Kulonben hova tunik a megmaradt hp? -
yossarianHUN #387695 Nem, az átlagosan leadott sebzés. Ez gyakorlatilag minden nem-arty osztályra érvényes volt, globális pontosság-nerfről beszélünk. Azért ezeket az osztályokat emelték ki, mert ezeknek a szempontjából volt érdekes a dolog, elvégre miattuk volt az egész kísérlet. A lightok egyébként sem damage-dealer class, az artykról meg tudjuk, hogy totál át vannak dolgozva sandboxon. -
WR104 #387694 "..medek sebzése csökkent a sandboxon 20-25%-kal, a heavyké és TD-ké 10-15-tel"
Ez a alfa sebzesre vonatkozik? Ha nem akkor ezek szerint a light-ok meg az arty-k sebzese kellett, hogy nojjon ha minden mase csokkent.
-
A sandboxban én csak amcsival meg angollal mentem, de láttam sandboxos gameplayt batchat artyval, szánalmas volt, a heavykbe volt hogy 8dmg sebzett, mausba 0-át, splash neki a legkissebb, assist emiatt kevesebb jön a stunból.... -
Igen, jó a helyesbítés, rosszul emlékeztem. -
opati #387691 Nekem meg hattal több!! Vagyis, hogy a tízes helyiérték több hattal...
-
yossarianHUN #387690 Azt mondták, egyelőre jegelik a dolgot, de gondolkodnak alternatív megoldásokon. Mind tudjuk, hogy ez WG-léptékben legalább fél, de inkább egy év nyugalmat jelent. Egyébként meg ha kitalálnak egy olyan metódust, ami nem rossz (ergo nem fogják elkaszálni a teszterek sandboxon), akkor felőlem jöjjön. A sandbox most már azért elég jó garancia arra, hogy nem kerül be átgondolatlan marhaság a játékba.
Egyébként pont a medek sebzése csökkent a sandboxon 20-25%-kal, a heavyké és TD-ké 10-15-tel. -
suba53 #387689 Még 19 tank van hátra, hogy az összes a játékban szereplő tank ki legyen fejlesztve.
Utána már csak az SH, meg a Fun mód jön. Illetve ha még hoznak be új ágakat, akkor azok.
-
suba53 #387688 Ez még csak a sandboxról szól igaz?
Nemrég indítottam a grindet a francia kilencessel. Az a jó benne, hogy alig esik szét a célköre a torony forgásakor.
Viszont már így is alig talál el valamit, ha még ezt is nerfelik, akkor tényleg kukába való.
Mindenképpen kihúzom a tízest, remélem még azelőtt sikerül, mielőtt a homokozó alapján változtatnak élesben. -
ja a legfontosabbat elfelejtettem,jelenleg venti+rammer+bino kombóval 105% a legénység és az első skill mindenkinél camo 65-67%-nál...csak ennyire OP
-
Az orosz a legpontosabb és ráadásul majdnem annyit sebez mint az angol-amerikai, azt nerfelném a legjobban
egyébként jó hogy ilyen lepkefing átütést kaptak, láttam hogy papír szarokat sem tudnak kivenni 1 lövésből, kíváncsi leszek hogy mennyi xp-t kapnak az asszisztból, mert lehet hogy akkor jobban megéri majd a nagy splasht okozó járgányokkal menni, a franciával a sandbox alapján valszeg 2x több csatát kell menni hogy kifejlessze valaki a tier 10-et....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.21. 12:16:08 -
kösz,ja lett volna legalább 2 opcióm,az elején nem is figyeltem mert a kedvenc lemezem kedvenc száma ment,csak puffogtattam,aztán mikor sikerült resetelni kicsit a pulzusom is megemelkedett és a végén sikerült rossz döntések sorát meghozni,de ilyen ez 
újra kellene raknom a játékot szerintem,mert egy vicc hogy 4-5 óra után a GTX1060 3 GB ramját is teleszemeteli (legalábbis mivel többeknek is volt hosszú idő után fps dropja itt is,mi haverral arra tippelünk,minél több térképen játszom annál jobban visszaesik az fps,40-50 közt nem épp kellemes egy 144Hz-es monitoron :D) -
Én élvezem OBJ 261 el.
Remélem azon nem változtatnak és így kerül majd be a frissítés.
-
Ha a sandboxból indulok ki akkor artytól függ, a nagy kaliberes artik továbbra is túl sokat sebeznek, a francia használhatatlan, egyébként meg túl pontosak, ha tehetném mindet lenerfelném a francia szintjére és elvenném a pontosságot, meg csatánként 1 lehetne max, hogy órákig várjon amíg sorra kerül... -
Mi a véleményetek az új arty szerepről? Nekem eléggé bejött, bár az új lőszer sorozatban pattogott a maus ról sebzés nélkül. Viszont az új célzás mód sokkal jobb mint ha külön módot kéne használni. Sokkal jobban használható. -
asolyom #387681 A "beáll" persze kimarad. :-) -
asolyom #387680 Hehe...úgy látom, hogy mire pénteken hazajövök külföldről beáll már az upgradelt Centurionnal játszhatok.
-
És talán annak a srácnak voltak magyarul is feliratozva a videói (talán YT-feliratok voltak, de jók). Ő tanítani akart, nem nagyzolni. :)
(Megnéznék mondjuk egy Sovietwomble-streamet WOT-tal :) -
Én sajnos azt olvastam hogy attól még hogy most nem vezetik be attól még a szándék fennál, keresik a módját, nehezek kb 20%, td-k 10-19% szarabb találati aránya miatt elvetették, holott gondolom a lézerpontos med lövegek kapáslövéseit akarták kiiktatni... -
yossarianHUN #387677 Ha minden igaz, holnapután jön. -
yossarianHUN #387676 Lásd: pontosság nerf. -
Nagyon jól toltad,utólag könnyű mondani,hogy nem kellett volna rámenni arra a szarra:) Te is tudod,mit kellett volna csinálnod. -
Engem a tervezett szóráskép nerf aggaszt... -
realcsabi #387673 Izé, jól tudom hogy most a héten jön az új patch? Kellene 70K xp a VK45 bélába és az esélyeimet latolgatom hogy meg lesz-e addig. :) -
yossarianHUN #387672 Ezért nem kell egyébként hisztérikusan reagálni a sandboxos fícsörökre. Amit ott elkaszálnak a játékosok (márpedig a hülyeségeket elkaszálják), az nem megy tovább. Ebben szerintem hatalmasat lépett előre a WG, ez már tényleg kooperáció a játékosokkal. Nincs az, mint régen, hogy beleerőszakolják amit gondolnak a játékba, aztán akinek nem tetszik, ellehetinnenmenni.
Más: Úgy tűnik nerfelt átütéssel, de megtartja majd az ELC a 90mm-es ágyúját az új lightok bejövetelekor. A kisebb ágyúkhoz teljesen körbeforduló tornyot kap, a 90-essel olyan lesz, mint most. Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #387671 Ja, hogy az valami gépi narrálóprogram? Akkor azért vérzik tőle a fülem... -
yossarianHUN #387670 Na közölték a Sandbox második fordulójának tanulságait.
Amit a negatív visszajelzések hatására elvetettek, így nem megy tovább a harmadik körbe:
- pontosság nerf
- növelt átütéscsökkenés a távolság függvényében
- alfa sebzések macerálása
Ami viszont siker volt, úgyhogy megy tovább a Sandbox 3-ba:
- arty rebalansz (csökkentett sebzések, nagyobb splash, stun)
- többször használható fogyócikkek
- korlát oldalanként max 3 artyra
- UI finomítgatások (új jelzések a csatában főleg artyknak, gyári battle assistant, stb.) -
Angelus1991ster #387669 Az a narrátor borzalmas, tuti, hogy a faszi indiai vagy pakisztáni.
Sajnos szinkronizáló színészek (még) nem stream-elnek, jelenleg csak vlog-okat gyártanak. Pedig akkor nézni is tudnám ezt a "műfajt".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.20. 23:13:28 -
yossarianHUN #387668 Kinek mi. Nekem sokkal inkább az Emil, mint az 50-100 :) -
R3nton #387667 Nem ez az EMIL egy nagy NEM. Foshalmaz, még akkor is ha lehet vele jó köröket menni. 50-100 minden tekintetben jobb. Az legalább teper mint az állat és jó az ágyú rajta. Ezen meg még van valami illuziód a páncélról, amíg a t49 oldalba nem lő egy 1000-ressel -
a nap failjét én szolgáltatom,avagy miért ne vegyél tomatoként E25-öt! 
http://wotreplays.com/site/3365300#highway-givemefuel-e_25 -
Gondoltam ma kihúzom az Strv 103B-t.
1. csata: 3 tomato az ellennél 4 perc után befoglal
2. csata: Karélián lelök a hegyről csak úgy a saját AT15-ünk
3. csata meg ez: 10(!) azaz TÍZ DARAB TETVES ARTY
Értem én a viccet WOT, csak a k*rva any*d! Ezt kéne rendbe rakni, nem a 400. sohanemlétező prémet behozni.