banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Nem tudom mi számít jó játékosnak nálad, világoskék vagyok (2000 wn8 körül). T49-el igen keveset játszottam, nem éri el az átlagsebzésem a tank életerejét. Egyébként egy spotternél nem is igazán mérvadó. Ru-val se érem el, mégis megcsináltam vele a 8k spot dmg-s küldit, meg azt hiszem nem is olyan rossz a winratem vele.

Egy szóval se ajnároztam a tankot, csak azt mondom, hogy egy egyedi stílus, ami lehet szórakoztató. Azért a véleményem csak meglehet róla. Persze, ha klasszik lightként akarod használni, akkor szar. De, ha ráérzel az egyedi stílusra, akkor lehet menni vele szórakoztató, jó köröket. És ez real, hogy belevágtam 1000 hpt conq-ba és is-4be, replayt is tudok, ha kell otthonról.

Abban meg szintén van ráció, hogy legyen egy ilyen light tank. Ott van helyette 5 másik, aki igazi spottert akar tolni, az tolja a ru-val, vagy az amx13-90-el. Nem kell, hogy kiszúrja a szemedet a T49, ha nem tetszik add el. Egyébként szerintem is a legrosszabb light a 8-asok közül, főleg spotternek. De egyedi stílusa van, és tud baromi szórakoztató és egyszerre baromi idegesítő is lenni. Egyébként kíváncsi vagyok mennyire tudom felturbozni az átlagsebzést vele, így, hogy kezdek ráérezni a stílusára.