banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Végre befejeztem a díszgyűjtést, természetesen nem sikerült tízes szintre fejlesztem a karácsonyi hangulatot, mert a kurva RNG-jük pont nem adta be azt a két díszt, ami kellett volna. Egy négyes (S-51 dísz) kellett volna, hogy meglegyen a kombináció az ötös álcához, de egyiket sem adta be, pedig minden nap megcsináltam az összes tetves küldetést, és ha nem alakítottam át félezer négyes és félszáz ötös díszt, akkor egyet sem. Ha már ebbe is a kibaszot RNG-jüket tették bele, akkor legalább annyit megcsinálhattak volna, hogy az összes díszhez legyen kombináció, de neeem, ebből az egészből is csak a pénzt akarták látni. Így viszont legalább WoT-hoz és WG-hez illően tipikusan elbaszott befejezése lett az egésznek.