A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #386220 Melyik szint? Obj260? Ebbe se vagyok egy véleményen a druszámmal :D Obj263 sztem a legalkalmatlanabb ezek közül. T110e4-el fel kell venni egy heavys stílust és tolni a kemények mögött a darálóba, talán összejöhet. Nekem ilyen 6k volt a max sztem vele. Jgpze-100 megint csak esélyes a nagy alfa miatt, ezzel én is szoktam néha próbálgatni, még nem jött össze a 8k. Egy epic kör kell vele, ahol lehozol egy olyan csatát, ahol a saját csapatod egy szar, és mész egy kolobanovot. 263-al az a baj, hogy annyira azért nem jó a páncélja, hogy rábízd magad, és hiába fürge viszonylag, nagyon könnyű leforogni. De persze ezzel is meglehet, ha mész egy epic kört. Én ezek közül spec a jgdpz-vel probálkoznék, kvikinek is azzal lett meg végülis.
A legjobb am a Grille, amíg nem nerfelik le...