418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Érdemes a svéd td-kre rápróbálni? Ér annyit ez a siege mód? Mert hogy a pályák olyanok, hogy td-k egyre kevésbé élvezhetőek.
  • Sunsetjoy
    Átképezni arra a tankra, amibe beülnek, mindenképp érdemes (ne legyen piros), mert piszok nagy hátránnyal jár, ha nem teszel így. De mivel új legényeket raktál be, ez itt nem kérdés.

A KV-13 ritka tank, azok használják ki inkább, akik nem futtattak külön med és külön heavy legénységet az elejétől, a középszintű heavyket pedig ki akarták kerülni (bár pont ott jók először igazán). Ha heavy vonalon megy az ember, az IS ágon (aminek IS7 a vége) valahol mindenképp van olyan képzés, hogy két azonos szint jön egymás után (vagy tier5 vagy tier7 esetén).
    Másra nem túlzottan jó többek véleménye szerint- ha nem akarsz vele átmenni a heavy ágra, vagy nem azon vagy, hogy mindent kipróbálj.
  • Plata
    Kv13 szerintem szarabb.
  • yossarianHUN
    A T-43 egy okádék, túl kell esni rajta.

A kifejlesztett skillek attól még működnek, hogy épp átképezted a legénységet egy másik tankra, ezért egyébként nem százasok. A perkek dettó. Tehát ha már 100 százalékosra ki volt fejlesztve mondjuk a hatodik érzék, az akkor is működni fog, ha átképzed a legénységet, ezért a parancsnok épp csak 80, vagy 90 százalékon van. Viszont ha nem fejlesztetted ki teljesen, hanem mondjuk csak 97 százalékosan, és ekkor képzed át a fiúkat, akkor addig nem fog tovább fejlődni, amíg a parancsnok el nem éri a száz százalékot alap képzettségben.
  • szaboz80
    Véleményeteket szeretném kikérni:

Csinálom az orosz MT vonalat. T34-85 (számomra eddig a játék legjobb tankja) után volt két lehetőségem: T43 vagy KV13. Bedobtam az összehasonlítóba és a T43-ra esett a választás. Szerintetek jó döntés volt? Kicsit elveszettnek érzem magam a tankban. Több lövés megy mellé, mint jól a közelébe. Igazsághoz tartozik, hogy a tankhoz új legénységet toboroztam (gold használata nélkül - elvből -> 75%), régiek a T34-85-ben maradtak, mert azt még nagyon élvezem és hátha nekiesek a KV13-nak is.

Más:

Valaki legyen szíves elmondani ezt a legénység áthelyezést...

Pl: van a T34-85-ben 100%-os legénységem skill-lel. Bármibe átrakhatom, akkor is újra kell tanítanom és a %-ból akkor veszít valamennyit, a skill pedig 100% felett érvényesül ismét? Ha nem tanítom buták lesznek, mint a faék (piros felirat)? Alap, hogy gold-ot nem használok...

Előre is köszönöm!
  • joe662
    Én 42 után is gyűlölöm,azt a bazi nagy uzsonnás dobozt
    Sokan sirnak,hogy a SkorpioG világit ha ellövi magát,hát ezzel még lőni se kell ahhoz hogy felspotoljanak
  • Plata
    Szerintem 10 csata után is rühelleni fogom a conway-t.
    Peches szar.Az ágyúja nem rossz,7 másodperc alatt tölt,de atom peches,mindig ilyen 15-4 15-2 csatába kerülök vele,eddig 4 lemming 1 kempelő banda.
  • Plata
    Bazz,elöl harcolunk hárman a többi balfasz hátul kempel a picsában,idióta isu meg lövöldözik összevissza,meg lő engem is kinyírja T8 med csapattársat és még ő pofázik.Mi vagyunk a hibásak mert ő bekékül.
  • Plata
    Négy csata.
    mind a négyben lemming train volt,vagyis kb 10-12 csapattárs mint a birka egy vonalban rush.
    Jó már 5.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 14:41:51
  • joe662
    Mindezt hány csata után mondod
    Remélem nem egy egyjegyű szám lesz a válasz
  • Plata
    Hát én megvettem a T9 Td-t,de kár volt,iszonyú szar csatákba kerülök vele.Eddig csak bukta.
  • Gyuszopapa
    A zászló nagyon rossz hatással van a játékosok egy részére valami hihetetlen vonzalmat éreznek iránta egyszerűen elvesztik az eszüket.
    A vesztett csaták jó része ezért lett.Hányszor volt olyan hogy a HT verekedőben megnyertük a küzdelmet és már több tank előnyünk volt csak símán ki kellet volna szedni az ellenfelet de ezek szarrá lövették magukat a foglalókörben.
    Ész nélkül rohannak a halálba nem ám gondolkodni egy kicsit is minek az.
  • Plata
    Mondok jobbat svéd TD sztori lesz.
    Gondolkoztam a svéd td húzáson,de egymás után két csatában t8 és T9 svéd td-t is láttam pofára esni.
    Udes épp csak kiment a szikla szélére és le esett,de Strv 103 átugrott a dombon csak túloldalt pofára esett.
    Amilyen őrülten szoktam vezetni tankokat fix én is így járnék.
  • bekescsaba
    Akkor még több T 49-es Story lesz.
  • Plata
    Sokszor nekem is duplán küldi.
  • Userx2
    Végtelen történet...
  • joe662
    Lol idióta telefon:-/
  • joe662
    Kemény volt ott mindenki,mint a kàd széle:-)
    Azt viszont nem értem,ha a foglalőkörben màr van 4hulla akkor a többi minek vonul egyesével,ugyan oda meghalni?
    Amúgy màr kezdem letojni,hogy nem nyerek,a véennyóc,meg a pénz az jön szépen,a többit meg lef..om.Csak még néha kiakaszt.
  • joe662
    Kemény volt ott mindenki,mint a kàd széle:-)
    Azt viszont nem értem,ha a foglalőkörben màr van 4hulla akkor a többi minek vonul egyesével,ugyan oda meghalni?
    Amúgy màr kezdem letojni,hogy nem nyerek,a véennyóc,meg a pénz az jön szépen,a többit meg lef..om.Csak még néha kiakaszt.
  • Tono34
    Nézd meg a sebzéseket :D
  • Plata
  • Gyuszopapa
    A két IS nagyon kemény volt.
  • joe662
    Retards on the tour
  • asolyom
    Milyen mókás volt a szerencsétlen AT-2-t hülyére szívatni a 6-os svéd prémmel. Egy szikla mögül a maradék két skuló ment a kupolába 288-at sebezve. Ő is eltalált kétszer, de csak 150-et sebzett. Mire odaért a szikla közelébe, ahol rejtőzködtem kitáraztam még egy T-34-85-re és újra betöltöttem. Ahogy jött ki a szikla másik oldalán első lövésre le a láncot, és a maradék két lövést a 162 hp-ra análba kapta.
  • sempike
    Köszi! Akkor mégsem olyan elérhetetlen

@mordawn: köszi neked is.
  • HTS s3rg1nh00
    1366 volt azt hiszem az első 10 oldalon a legkevesebb,amire már Ace jár...
  • mordawn
    Iránymutatásként tudod használni: wotreplays

Sajnos olyan oldalt nem ismerek, ahol a konkrét alap xp-t napra pontosan megadják.
  • Kryon
    Válts szervert. Nekem tegnap megoldotta.
  • sempike
    Ha általánosságban nézem akkor t7-ben, egy annyira azért nem preferált ligh-nál 1059 base XP azért elég sok "csak" 2. osztályra.
    De ha visszaolvasol nem azt mondtam hogy miért nem Ace Tanker. Egyszerűen csak kérdeztem hogy hol tudnék utána nézni a követelménynek, mert szerintem viccesen magas érték lehet.
  • Plata
    Szerintem szarakszik a szerver,tegnap például ha bementél csatába valami hülye szöveggel kivágott a garázsba,de a tankod bent maradt.
  • kpityu79
    Üdv. 2 napja 50-60 között ugrál a ping. Eddig 20-25 körül volt. Laggol szaggat a játék. Járt mostanában valaki igy? Lehetne valahogy orvosolni?
  • Sherman0070
    1059 base XP nem akkor szám LTTB-vel. Szerintem minimum 1300 kéne.
  • Sherman0070
    Spot sebzésed volt elég?
  • sempike
    Valaki tudja, hol lehet megnézni egy adott tankhoz az Ace Tanker-hez szükséges XP-t?

LTTB -n csak másodosztályú jelvényem van és elég hülyén néz ki. Most mentem egy kört t10-ben,1059 base XP, de az is csak 2. osztályra elég.
    Kíváncsi lennék mennyit kérnek a tankászért. (valahol az ISU vagy a 121B szintjére saccolom ezek után)
  • Sherman0070
    Mondjuk olvass leírást?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "THIS TOOK NO SKILL. Please stop rage messaging me in game. This is just a hilarious replay.

Sorry for all the heat, usually only carry 12 rounds, was working third mark. Install a win8 counter before watching, this game is like 75K (differs from counter to counter)."
  • Plata
    Nekem tegnap adott ilyet,csak én voltam az akit mindig kivágott.
  • R3nton
    Nekem miért nem ad be ilyet? Pont jó lenne a 8k sebzéshez TD-vel :D
  • Plata
    Nem néztem meg a replayt,csak a címét,le sem töltöttem.Csak mikor valaki beírta 20k sebzés pattonnal ránéztem,láttam quicky nyanya na akkor már nem is érdekelt.
  • joe662
    Lol:DD
    Akkor a jelzős szerkezeted, kissé öngólnak tűnik.Azon kîvül,hogy beirtàk a nevét a címbe,semmi köze hozzà:-)
    Ja nem.Ott volt,a Replay analizer mutatja.Ő volt a 31.ik,csak nem làtszik,mert a stealth armoros Dragunov 49-el volt.Ott àll A0 ban,onnan akarta széjjel snàjpolni a K9ben lévőket.Csak Ő is kihagyott sajna:DDD
  • Plata
    A 20k-s quickynénis videóról.