banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Én nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Minden tankosztálynak(med, heavy, light, TD, arty) megvan a maga erőssége és gyengesége. A medek például minden paraméterben jobbak mint a heavyk -mobilitás, DPM, pontosság, látótáv- kivéve a páncélzatot. A gold ammo a nagy páncéllal rendelkező, általában lassú vagy lassabb heavyk és TD-k egyetlen erősségét nullázza le. Akkor lehetne egyenlőségről beszélni, ha a gold ammo mellett lehetne kapni mondjuk - és most itt fantázia kategória következik - extra páncélt, amit már a gold sem lő át, vagy ködvetőt, ami eltünteti a tankot vagy olyan lövedéket, ami lelassítja az ellent stb-stb. Így lenne egyenlő feltétel, mert így minden tankosztály erősségét le lehetne nullázni, nem csak a páncélt.
    De szerintem a legnagyobb probléma a gold ammoval az, hogy nem fejlődésre, hanem fizetésre neveli az embereket. Hiszen minek tanuljam meg kihasználni a tankom képességeit(flankelni, felderíteni, beforgatni a páncélt, megtanulni a weak spotokat), ha kattintok és kettes gombbal és hullik az ellen. A WG szempontából ez érthető, csak a játékot teszi tönkre.
    Nyilván ez egy lesarkított vélemény, azért a játékban ez nem így jelentkezik 100%-an, de azért jelen van.
    Számomra a gold ammo azért nem fontos( nyilván van olyan helyzet, ahol én is használom), mert elveszi a játékélményt. Azt, hogy érezzem, hogy fejlődök, jobban megy a játék, milyen helyzeteket tudok egy tankkal megoldani stb. Nem egy "pénzért" vett eszközzel oldom meg a helyzetet, hanem a tudásommal és tapasztalatommal. Ha sikerül, az király, ha nem akkor tanulok belőle.
    Azt sem értem, amikor valaki free Xp-ből egyből kifejleszt egy tier X tankot- mert azt akarja kipróbálni. Szerintem pont az a lényege ennek a szaros játéknak, hogy hónapokat vagy akár 1 évet is rászán az ember és kifejleszt egy ágat, megismeri a tankokat. Ez maga a JÁTÉK.
    Lehet, hogy régimódi a hozzáállásom, de én minden játékkal így játszok
    Bocs a sok szövegért.