World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvencem tőle 😊
https://www.google.hu/search?q=Garth+Ennis&biw=1360&bih=576&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj5ifDa9unOAhXFHpoKHQqPDrsQ_AUIBigB#tbm=isch&q=crossed
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha meglátom a Rudyt, mindig eszembe jutsz.
érdekesen hangzik... 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x5), Nagyméretű szerszám készlet (x5), Automatikus tűzoltó készülék (x5)
Én még csak negyvenkétezer vagyok! 😄
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.30. 17:52:52
Szerintem 20 csata elég lesz a pattintóshoz .
Én neki megyek a T44-100-nak (mert ilyen vagyok, ez éltet, a kihívás, meg más már nem nagyon vonz 52 000 felett). Elég lesz 2 nap szabi, meg napi 2-3 óra játék miután a család lepihent. Úgy is sok a szabim, a főnök mindig zavarna haza.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.30. 15:40:12
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.30. 15:11:47
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Alap lőszer mindenre elég ha csak nem valami Tier10 meccs.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
-a 15.missziók meg lennének 3-4 eurók (vagy ingame 500-750). És csak az elsődlegest vehetnéd meg. Így lenne korrekt, inkább fizetnék, mint agybajt kapnék ezektől a szaroktól. Van olyan misszió amiért már pár millió kredit elment.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.30. 14:04:08
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ugyan igy vagyok sajnos a csata lehozásokkal is<#szomoru1>#szomoru1>,amint tudatosul,hogy egyedül maradtam,akkor elkezdem túlkomplikálni a dolgokat,és sajnos csúnya vége van álltalában<#falbav>#falbav>
Profi kezekben előfordulhat 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Hidd el kivan ez találva. Nem lehet könnyen megúszni ezeket.
Viszont volt, hogy az ellen láncoló lövését néha hozzáadta. Biztos egy először pattanó majd láncoló lövés lehetett.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.30. 13:17:15
Az az 1 misszió hiányzik a T55A-hoz.... (meg hát a ht15)
Pedig csak 4 napja van/hó mikor wotozni tud,persze akkor is csak módjával<#whatever>#whatever>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.30. 12:05:12
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú