418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Musztafakebab
    Ezzel a két csatával kezdtem ma, nem is lett volna gond ha nem jött volna aztán 8db 2-4 perces vereség. 1/9 aránnyal mára szerintem be is fejeztem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/l0u2lw698d8jafqslcqd.jpg

http://kepkezelo.com/images/0uwigv4jx8uw9bi1mb0q.jpg
  • Plata
    Második csata.Murovanka,Skorpio jön felém ő nem lát engem én igen,bemegy a domb mögé,padló gáz átugrom a dombot és puszííí.
    Skorpio off.
    Lőszer rekesz,rádió és lánctalp oda.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 17:40:26
  • Plata
    Fura ablak fogadott hogy felmentem.

Az a Hír hogy behalt a honlapjuk,vagy behalt a honlapjuk és nem látszik a hír?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 17:11:38
  • Rammsch31n
    Többnyire a CW-s tankok is reward tankok... kivéve tán a Chieftant ahol kisírták, hogy kapjon prém besorolást és a szorzóit... meg talán az IS-5, de abban nem vagyok biztos... és nincsen semmilyen szorzója a Reward tanknak, csak annyi, hogy bele tudod rakni a crew-t, mint a prémiumba... de bónuszt nem kap... akkor prém tank lenne. :P
  • realcsabi
    Ugyanúgy reward tankok, mert egyiket sem lehet megvenni a shopban. Annyi a különbség hogy nem egyedül szopsz értük, hanem közösségben másokkal. Néhánynak van kreditszorzója, a többinek nincs.
  • Plata
    Nem szoktam 200-300 méternél közelebb menni.Általában messziről szoktam őket szedegetni.Van hogy észre sem vesz.
    Akkor neked rohadt nagy mákod van,nekem tegnap skorpio gay platoonba sikerült 1700 valamennyit verni.
    Tegnap marha sokkal találkoztam,ilyen 800-900 között lőttem beléjük,egyszer sem közelről,hanem nagyon messziről,én mindig felmászok valami magas helyre és onnan fedezékből lövök.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 15:05:34
  • Angelus1991ster
    Nyeremény jármű kategóriába gondolom csak az IM-es tankok tartoznak ( Stug IV, T28 HTC, T-55A, Obj. 260, T95E2 és T-22 sr.) , CW tankok nem. Azokról fingom sincs, hogy mik. Van-e nekik kredit szorzójuk? Nyeremény vagy Prémium járművek kategóriában vannak vagy sem?
  • joe662
    Ja meg amikor csak 64et,azt belepusztul a mutatványba mert mire betöltene már a második,és egyben utolsó lövést kapja

Amúgy 1 kezemen meg tudom számolni,hányszor vert belém 800+ egy ilyen,3szor
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.02.10. 14:54:11
  • Kryon
    A többség 1-2 lepattanó után úgyis betölti a goldot, úgyhogy manapság nem sokat ér a nyers páncélvastagság.
  • realcsabi
    Én ugye csak Tier 8-rol beszéltem, nem véletlenül, mert az a legnagyobb kreditforrás az egyszeri játékosnak, és a legnagyobb pénzforrás a játékfejlesztőknek. :) és a 6 rewardtank hogy jött ki? Is-5, KV-4 kreslawski, chieftain/t95, stug 4, t28 htc, T23E3, T22 med, T95E6, VK 72.01 H, had ne soroljam, van még bőven :)
  • tutyimutyi2
    Miért nem képesek a WG-sek arra hogyha egyszer csinálnak egy nehéz tankot nagy front armorral akkor ne rakjanak rá csak azért is valami gyenge pontot?
    Ez az "új" VK100.01 nagy forntot adnak neki meg szar fordulást de arra nem lennének képesek hogy ha egyszer lomha tankot csinálnak akkor a hasát ne tudja belőni akár egy tier5-6-os tank is(hasa 135 milis)
  • Angelus1991ster
    355 reguláris és kb. 150 prémium és 4+2 jutalom tank van a játékban.
    Ha a mentrend szerint 2017-es év vége felé jön egy új ág (pl. az olasz), akkor már 550 körül lesz ez a szám.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.10. 14:39:49
  • Plata
    Miért,állati jó skorpiókra vadászni.
    Külön élvezet mikor 1 lövéssel 800-900-at ütsz bele.
    Különben is az ilyen prémekben valszeg egy bénább játékos ül,aki azért vett prémet ,mert rendes T8-at nem tudott még kifejleszteni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 14:36:48
  • realcsabi
    Nem. Jelenleg is több van a kelleténél, már most sem tudom kihasználni mindet. Az illúzióromboló rész pedig az, hogy sosem létezett koncepció és klón prémiumtankok nyüzsögnek a játékban, amik újabban kellemesebb tulajdonságokkal rendelkeznek a valóságban rendszeresített társaktól. Nem tudom érződik-e az ellentmondásosság. :)
    Nem vagyok új játékos tudom hogy nem mostanában kezdődött el, de mostmár olyan mértéket öltött a dolog, hogy engem zavar. A tarkára festett tankokról nem is beszélve. :)
    Cseppet sem vagyok irigy a skorpion g, illetve liberty tulajdonsosokra, de csökkenti az élvezetet, hogy ilyen tarka szörnyeket kell lövöldözni mondjuk egy jólszituált Tigris II vagy Pershing helyett.
    Mert akárhogyis nézem, nekem szempont volt amikor el kezdtem játszani, hogy történelmi tankokba ülhetek és olyanok ellen harcolhatok. Persze, régebben is voltak csak papiron létező tankok és sok más szempontból sem hiteles a játék, de az illúzió legalább megvolt... Remélem érthetően kifejtettem. :)
    Persze most is elvagyok, csini a statom is, de ez önmagában engem nem szórakoztat, mégkevésvé motivál.

• Kryon
    Akkor képzeld el, mi lenne a prémiumok nélkül t8-ban. Legalább így folyamatosan van elég játékos 8-as tierben. A prémiumosok nélkül még többször dobna fel az MM 10-esek közé.
  • Sherman0070
    Ezeket az egyedi camo-kat átfesthetővé tehetnék.
  • Sherman0070
    Miben rombolnak téged a prém tankok? Hogy neked nincs meg?
  • Sherman0070
    IS-6-on kívül mondj már használható 8-as orosz heavyt...
    Jelenleg azokkal a 122mm D25-T lövegekkel használhatatlan az összes prém orosz heavy.
  • realcsabi
    Nincs még elég Tier 8-as prémium szovjet heavy a játékban, szóval miért is ne. :D alapvetően elégedett vagyok a játékbeli változásokkal, de ez a sok prémiumtank marhára felesleges és frusztráló. Tier 8-as csatában már több prémiumtank szokott lenni mint normál. Sőt így belegondolva már közel annyi prémiumtank van a játékban mint kifejleszthető. Ha valami miatt abba fogom hagyni ezt a játékot, ez lesz az, mert nagyon illúzióromboló számomra. :)
  • Angelus1991ster
    Azért csak RU szerverre merik betenni ezt a csúcsos frontú IS-6 variánst(Object 252U Defender).

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.10. 13:04:09
  • Angelus1991ster
    Egy próbát megér, ha üzensz ezügyben a Supportnak. 1,5 perc alatt megvan az egész.
    Persze standard semmit mondó üzenetet kapsz vissza 1-2 nap múlva, de talán a sok visszajelzés hatására a közeljövőben normális szintre húzzák fel azt a két tankot. Más ötletem nincs.
  • ROMOTO
    Szemből az LFP és a torony 2 parancsnoki kupolája, állítólag nem okoz gondot a belövése, ha szögben áll akkor az ufp, nnak az effektív páncélja szerencsétlen szög esetén 170mm is tud lenni, a kupoláké 120.
  • Sherman0070
    Szemből hol érné meg lőni? Talán LFP?
  • ROMOTO
    Ja, az a vélemény hogy az is6 már korszerűtlen prém, mint a KV5 pl. aminek a balanszolása összetett probléma, ezért inkább újakat vezetnek be, valszeg a wg-nél anyagi megfontolás is közrejátszik ebben. Van egy fejlesztői gameplay a neten ami publikus és lehet róla beszélni, a bloggereknek is adtak gépeket tesztelés céljából, de nem publikálhatnak egyenlőre róla hivatalosan videókat , élménybeszámolót attól még megjelentethetnek. Szóval orosz bloggerek saját tapasztalat alapján és wg-s gameplay-el illusztrálva már sokan írogatnak róla. Ezekben hangzottak el dolgok, amiket emlegettem, annyit azért megjegyznek még ezek mellé hogy a legnagyobb átlagsebzést ezzel a járgánnyal szedik össze, ami azt jelenti hogy mindennel együtt egy durván OP járgány pusztán már a lövege miatt is, és persze hogy pattint is az a páncél, de mivel a csuka orr és egyébb döntött felületekkel nehezebb kiszámíthatóan helyezkedni ezért eléggé a randomon múlik hogy épp mit hol pattint, nyílván számít hogy mennyire skilles a játékos is meg hogy senki nem ismeri és még nem tudják hol kell lőni, stb. És a jelenlegi paraméterek sem feltétlen véglegesek.
    https://www.youtube.com/watch?v=dcfYf2QhkDE
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.10. 12:45:16
  • R3nton
    Most írták, hogy 250 effektív lesz az UFP és 230 az LFP, tehát elég erős, de azért nem beüthetetlen.
  • Sherman0070
    LFP 230mm effektívben.
    UFP 250mm.
  • Sherman0070
    130 mili szemből a frontpáncélja mindenhol.
  • Kryon
    IS 6 utód?
  • R3nton
    Kizárt dolognak tartom, hogy az LFP 250 lenne. Kérdés milyen vastag az ott, azért az IS-7nek azért szar az alja, mert 10es tankok ütik, ezt meg 8asok fogják, de az UFP tényleg baromi nagy és valszeg azért gyenge lesz az.
  • Kryon
    A Turán III szerintem egész jó, miután kitapasztalta az ember. A Toldi ratyi, de kb. minden t3-as tank az.
  • Sherman0070
    Megnézem mikor ütöd be szemből. Effektív 250mili mindenhol, ahogy néztem.
  • ROMOTO
    Az egész front egy nagy LFP amit már a saját tier is biztonsággal belő, a hosszú csuka orr miatt az UFP csak szemből pattint, dönteni nem lehet mert akkor a tier 7 is belövi azon a bazi hosszú felületen, a szűkülés kb. mint a T34 en, pontosság sem acélos, a parancsnoki kupola tier 7 től lőhető, annyira nem kicsi, nincs az oldalán üreges páncél mint az is3 an, vakegér látótáv, cserébe van kategória győztes alfa és jó átütés. Szóval lesz egy tank aminek közelharcra való lövege van, de aminek a páncélja alkalmatlan közelharcra mert szanaszét lövik akárhogy forgatja.
  • progi11
    Másnak is nehezen lép ki a játékból? Kiidegel
  • Tessellia
    PCGuru
  • Zoli105
    és melyik az ? :O
  • Plata
    Melyik újság?
  • Plata
    Vagyis ha jól értem akkor írjak ticketet hogy ezt a két ótvar vackot inkább vegyék már ki?
    Nem gondolod komolyan hogy ilyen marhaság miatt írnék ticketet.
    Ha csinálsz egy ticketet amiben a külsejüket módosítanád valami szebbre abban benne vagyok.Mert így rondák.
  • Still_I_Rise
    Az egyik játékmagazin (nincs olyan sok sajnos) kuponkódos játéka: Theatre of War 2: Kursk 1943.
    Ha valaki a stratégiát előnyben részesítené...
  • Toweliee
    Lol, kb 1-1,5 éve jártam itt utoljára, de úgy látom van ami nem változik :))
  • Tessellia
    Nemsokára árulni fogják a teljesen balanced, új T8 orosz heavy-t, az Obj. 252U-t.