banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Én is tökéletesen megértem, amiket te írtál. Nem is csalóztam le soha senkit, aki használni merte, tőlem ilyet biztosan nem olvastál és nem is fogsz (sőt még senkit nem csalóztam le a játékban 5 év alatt, legfeljebb elkönyveltem, hogy a másik jobb volt). Inkább csak feldühít és elszomorít, amikor azzal lőnek, mert egyrészt elcseszik vele a játékomat, másrészt megfosztják magukat a játék egyik (szerintem) fontos tényezőjétől, a kihívástól, de természetesen egyetértek, hogy a játék része (sajnos) és senkinek nincs joga kritizálni/leszólni azt, aki használni meri (max. otthon a négy fal között rage-elhet, mint én :D). Mint írtam is, nekem alapvetően azzal van a problémám, hogy van ilyen a játékban és nem azzal, aki használja, hiszen bár igen ritkán, de néha én is használom, ha már van rá lehetőség.