418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    9.17.1 teszt #2-n a Maus HP-ját 3000-ről 3200-ra növelték.
  • Angelus1991ster
    Tényleg?
  • joe662
    Ez màr beteges:-))))
  • joe662
    Ez màr beteges:-))))
  • Angelus1991ster
    Sziasztok!
    Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy aki Toldi III és Turán III Prototípus tankokkal rendelkezik a WoT Garázsában és szeretné ha buff-olnák a két magyar típust, akkor a Support-ban egy új ticket-et készítsen az alábbi módon. Remélhetőleg a több visszajelzés hatására buff-olják a két magyar tankot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    My Tickets-> SUBMIT TICKET -> World of Tanks -> 2. Specify issue sub-category: Games support -> Games mechanics -> 3. Enter the issue title: “Hungarian tanks need the rebalancing.” -> Problem not solved. Continue -> Levél:

Például:
    Title : “Hungarian tanks need the rebalancing.”

The Toldi III reload time is very bad and unenjoyable!

Please increase the Toldi III's 40mm gun reload time: 15,64 shot/min to 21-28,57 shot/min (as the tier 3 british 40 mm gun).

Second tank, the Turan III Prototype's :
    The Turan III Prototype's ammo capacity is very small. Please increase this tank's ammo capacity : 32 piece of ammo increase to maximum 52 piece of ammo. I can't make more than deal damage as 1500-2000 in many battle, because this ammo is sold out.
    I read the forums, that Turan III PT owner players not satisfied with this tank, because the ammo capacity is very small. This wrong data is the Turan III PT's a one weakness, other statistics is OK.
    "
    Gyér angol tudásomért elnézést.
  • Plata
    Aha,kb 2 másodpercig.CDC kikapta mint a szart.
  • Sherman0070
    Aranyos az a 11hp. RNG adott neki még1 esélyt. :D
  • Plata
    Ma iszonyúan rájár a rúd a skorpiókra.

Ez csak kettő,de volt amibe még többet sebeztem,csak nem volt időm képet csinálni.
  • HTS s3rg1nh00
    hát igen,a scG legelső szabálya,mindig a maximum spot range és a draw distance közt kell maradni,akkor jönni fog a sebzés és a kredit... :D
  • Plata
    Most 324 méterről négyszer tüzeltem Is3-ra,semmi.próbálta szikla mögé rejteni magát de nem látott meg.Ha kilógott belé durrantottam.
    Mellesleg egy Emil-t csúnyán elpicsáztam,rám jött,nem mert nyíltan nekem jönni csak előttem lévő szikla mögül kilövöldözni rám,nem talált,de én igen,emilnek meg cumi.

Skorpio gay-nek asszem azért van 0 sebzése,mert nagy bátran felszaladt a dombra,ott meg kapott tőlem egy 991-es taslit,utána meg nagy visítva hazaszaladt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 13:52:01
  • HTS s3rg1nh00
    a múltkor highwayen röhögtem,első skill végén(recon+camo x3) járok a bulldoggal és északi oldalról indultunk,d4-ben a folyó levág egy nagy kanyart ott van kb 2 bokor amibe be lehet állni,a híd alá bevágódott az ellen wz light de nem szúrt ki,belelőttem vagy 5-öt és elkezdett a bázis felé yolozni,szerintem 100 méterre sem volt tőlem mire észrevett,de addigra már mindegy volt neki :D :D
  • Plata
    Erlenberg-en a bázis melletti bokorban ülve kétszer lőttem meg BC 25 t-t 206 méterről és nem látott meg,bent dekkolt a folyóban,nem vett észre,majrélámpa nem gyulladt ki,nem lőtt rám.Csak forgatta a tornyát és keresett de nagyon.
  • Plata
    Most voltam egy eszetlenül elbaszott csatában,elbaszott volt,mert visszaszámláláskor jött a postás.
    Kimentem mire visszajöttem már ment a csata bőven,erre csörög a telefonom.
    Így félkézzel játszva elindultam,közben telefonáltam.

Győzelem!
    Csata: Lakeville
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 1 242 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 13 390 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 10)
    Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Eszement,de nulla szűküléssel vaktában meglőttem 453 méterről cromwellt mikor padlógázzal repesztett.
    Ezután még szintén telefonálva középütt elindultam kamikaze menetbe,gondoltam legyen vége ennek a hülye csatának,úgysem tudok játszani teló miatt.Ott volt tigris meg object 430 II meg még a franc tudja hány nehéz fiú,mivel félkézzel vezettem elbasztam és nem száltam bele objectbe ahogy akartam hanem előtte ráfutottam sziklára,a szikla feldobott és az object tetejére estem rá.
    Az object kicsit meglepődött meg én is,ahogy forogtam a tetején sebződőtt végig és bele is halt.
    A tiger p meg oneshot volt.Közben a többiek kétoldalt odaértek és jól kinyírtak mindenkit,így én túléltem.
    Fogadok ha nem telefonálok közben nem lett volna ilyen hülye csatám,objectre tuti nem tudtam volna szándékosan felugrani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 12:50:56
  • Plata
    M103-nak meg a hasában van a lőszerrekesz.
  • Plata
    Na lol,nem tudtam.Azt hittem a seggében.
  • Plata
    Én most találkoztam randomban Type 4-el,esélye sem volt lőni.Egy mélyedésbe bújt be hogy csak a tornya látszódjon ki,a perem szélén keringtem,nem is tudott lekövetni az ágyújával.
  • yossarianHUN
    Még szép, hogy az elejében van. Hát nem is a felépítmény alatt, hogy felforrjon a legénység agyvize, és ne lehessen hozzáférni.
  • Plata
    Ha szemből meglövöm Jpze100 láncát hogy lejöjjön neki,hogy ütöm ki a motort?
    Ne mondjátok már hogy az elejében van a motor.JPzE100-ba egyet lőttem,sebeztem lejött a lánca és motorját is kiütöttem,láncolás miatt a többiek szétkapták,többet nem tudtam bele lőni.
  • Lucifer001
    Csak a személyes varázsa
  • ROMOTO
    Néztem pár Type5 replayt új löveggel, sajnos sanszos hogy idővel tényleg betesz a top tiernek ha így bekerül, egy Jagd E100 at szemből úgy abált le az egyik csóka 500-600 sebzésekkel hogy egyszerűen alá lőtt a földbe és a alsó fenéklemezen sebezte splash-el, 4-5k sebzés állítólag lazán hozható vele...ha hozzádobnák még hogy a splash stunnolja is a legénységet egész mókás kis járgány lenne...
  • ROMOTO
    Próbálgattam a sandboxban jól szuperál a fogyóeszköz téma, 40-90 sec között, gold fogyóeszközzel csökkenthető az ujrahasználás ideje, a batchat arty teljesen használhatatlan Maust gyakran nem is sebzi, egyébként 150 körül sebez nehezekbe, kis kaliber-kis stun rádiusz és hamar elmúlik a hatása, a nagy kaliberes angol, amerikai sebez 400-600 között és masszívan osztja a stunt ami sokáig hat ami alatt ha találatot kap a tank akkor az artynak is beszámítja a sebzést, durva a pontosság-szűkülés buff az új arty nézettel kombinálva túl pontos, orosz arty szinte lézeres távmérőt kapott... ezt kivenném a francba.
  • joe662
    Már nem volt valami érdekes??
  • ROMOTO
    Pont a tank méreteihez képest tűnik szívószálnak, ezért akadt meg a szemem rajta, persze attól még arányos, eredeti fotókon is megnéztem és van kb. ilyen fika kinézetű szösz is meg valamivel vastagabb változat is, de erre nem az került.

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.08. 21:35:02
  • Lucifer001
    Spanod sztrímel

• Sherman0070
    Ja, hogy neked azzal van bajod. :D
    Egy ház méretű tanknál mekkora géppuskára vágynál?
  • Plata
    Mert lehet hogy esküvőre mennek vele.
  • yossarianHUN
    Az egy a tank méreteihez képest totál arányos géppuskacső. Miért lőne rizsszemeket?
  • ROMOTO
    Az ufp-n a dudorból kilógó csőröl beszélek, azt akárhogy nézem nem lesz belőle csőszájfék.
  • SzocsA
    Mi van a tesztszerverrel nem megy?
  • Sherman0070
    Te mi az istenről beszélsz? XD
    Az egy csőszájfék ha jobban megnézed...
  • ROMOTO
    A VK-n az a szívószál szerű golyószóró rizsszemekkel lő valszeg....
  • Plata
    Nagyon szépek.
  • yossarianHUN
    Pár új Milky-féle remodel:

VK4502B

M47 Patton

M4A1 Revalorisé

121

Nem gyenge.
  • joe662
    Lel,benne vagyok a tv-ben
    05.27 nél
  • joe662
    Az a baj szerintem,hogy itt nem lesz mit megoldanod skillböl,mert ezzel mindig sebezni fognak.És ha még neadj isten az rng is dob neki valamit
    Ahogy azt valaki írta,hiába forgatod döntöd,tornyozol,cseszheted ha ez van szemben.
    Arról nem is beszélve,hogy elég jő páncélja lett,És ha mindezt Ödönkéék megneszelik,már pedig meg fogják.Akkor ahogy az O-i esetében is volt majd,itt is ugyan az lesz.Hemzsegni fognak ezek a szarok.Mert ugye nem a nulláról fogják kezdeni,a már említett O-is korszak miatt Nekik eddig sem volt egy Jge100 visszatartó erő,de ezzel meg pláne nem.Csak idő kérdése mire rájönnek,hogy egy 3 as szakasszal,meg egyenesen halálbrigádosat játszhatnak.Gondold el, 3 an kigurulnak bármi elé,és ha még be is kapnak egy orbitális teniszt,pl egy Fv td-töl,mire újra betöltene addigra ezek,a 16sec-es töltéssel szétkapják.És vigyorognak.Arra meg már gondolni se merek,hogy mi van akkor amikor a sokak álltal dicsért MM,berak egy ilyen szakaszt top-nak,t8-9be
  • Kryon
    Ez elsősorban nem a t10-eseknek lesz katasztrófa, hanem annak, akit szerencsétlenségére t8-al feldob az MM tízesekhez és elé kerül egy ilyennek szörnynek. Instant garázsmenet, jó csata volt...
  • realcsabi
    Szerintem eltúlozzátok a Type 5 témát. Játékosbarát tank lesz, garantálja a biztos sebzést, de 20 másodpercenként 500-akat sebezni szerintem nem nagy fegyvertény tier 10-ben. Tény, hogy mindig sebez ha eltalál valamit, de ezzel szerintem együtt lehet élni, mint pl. azzal is, hogy hulldown T32-vel nem baszakodok, vagy JpE100 elé nem megyek ki... ez egy játékelem, amit szerintem könnyen ki lehet játszani, lévén egy tohonya lassan mozgó tankról van szó, amit amúgy a legtöbb tier 10 dpm-ből is képes kivégezni.
    Másfelől az egész ág tier 8-ig a troll lövegről szólt, és nem látnám hogy pl. az O-NI tankok miatt játszhatatlan lenne a Tier 7. Pedig egy Tigris hp-jának 2/3-át simán képes levenni egy jól célzott lövéssel.
    Persze lehet hogy nem lesz igazam, de úgy látom, hogy akik itt méltatlankodtak/nak, azok bőven tudják majd kezelni a szitut skillből.
  • Plata
    Lajcsikának észre is kéne vennie.
    Te én láttam tripla lutzot,idióta ellenséges scout tank asszem ru,padlógázzal átugratott kis emelkedőn de a másik oldalt a tank eleje találkozott egy sziklával ettől pörögve elszállt a búsba.Vagyis olyan messzire nem mert a térkép széle ott volt közel,odáig repült pörögve és pofára esett.Még ilyet sem láttam.Szerintem fél percig csak bambultunk ott páran hogy ez meg mi a fasz is volt most.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.08. 11:39:24
  • R3nton
    A lajcsika úgy fogja meglőni a T49-edet ezzel a trolltankkal 10ből 8szor, hogy a tornyod nyom majd egy tripla rittberger, tripla lutzot kombóba
  • Padavane
    Az valoban ritka.
    Es persze az a keves hevy se mindig tudja merre is kene mennie.
    Ha meg igen, mire belejonnek a csihipuhiba, att veszem eszre, hogy mind kipusztult mellolem es lerohan az ellen.