World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy AMX M4 1949 vagy más t8-as heavy megérné. Akkor még 2-3 tokent is kifizetnék.
angelus1991ster.blogspot.hu
Kihagyom,ezt a kūldit mert csak 2db t10 artym van<#beka3>#beka3>ės nincs kedvem 6 tokent venni<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.08.30. 11:46:33
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most mé, hangja kicsit cuncis.
Ezekkel a mondatokkal:
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Homofòb vagy,vagy csak csalòdott?<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Tegnapi pattintóst is csak E-100-al csináltam meg. Tud még meglepetést okozni a német Titán.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ezekkel a tankokkal sikerult nekem a legjobban és én átlagon aluli játékos vagyok , sz´val ha nemek osszejott ...
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.08.30. 11:05:51
Az a legjobb amikor csak úgy fogja magát a WoT és auto ALT+F4-ezik amikor garázsban vagyok. Ez olyan vicces murphy-s dolog.
Önálló életre kell a játékom 😄
De biztos valami szerver oldali restart vagy frissítés biszbasz lehet az oka.
youtube link Lepattanók
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.08.30. 09:36:57
Ehh....
Csata: Fjords
Járművek: E 100
Szerzett tapasztalat: 416
Szerzett kredit: 28 107
Küldetés teljesítve! Jutalom: Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x5), Nagyméretű szerszám készlet (x5), Automatikus tűzoltó készülék (x5)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Aki a régi Su-5-re emlészik... 😄 Az volt a múlt FV304-e.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ki emlékszik még 2012-re? 😄

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.08.29. 22:02:38
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.29. 19:42:53
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Met, 2016.08.29. 19:30:23
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyébként rengeteg Scorpion G és WZ-111 mászkál, és ha kell, ha nem, arannyal lődöznek. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ez jó kis maraton misszió volt.