A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #386053 Először is köszönöm a vitában való résztvevők hozzáállását, nem hittem volna, hogy erről ilyen jól el tudunk beszélni.
Nem fogunk zöldágra vergődni, mégpedig a gold lőszer más-más szemlélete miatt. Én, Suba, s még páran egy szimpla játéktechnikai elemet látunk benne, amit akkor használunk, amikor itt az ideje, vagy úgy gondoljuk, hogy segít nyerni. Számunkra nem jelent többet, mint ami valójában is, egy növelt átütésű lőszer, némi hátránnyal a sima AP lőszerhez képest.
A másik tábor meg számomra valami felfoghatatlan ideológia okán ördögtől való dolognak tartja, már-már a csalás kategóriájába sorolja.
Ez egy feloldhatatlan ellentétet szül, emiatt nem lesz konszenzus soha a két tábor között, de nem baj.
Ui: a Tigris 2 vs Jagdtiger példát 14:14-es állásnál - ami meglehetősen kiélezett és szélsőséges eset - hoztam fel. Így talán jogosabbnak tűnt a kérdésem.