A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #385970 Ez is egy nézőpont. Kinek mi a fontos a játékban. Nekem pl. nincs se 50 000 csatám, se 2000 feletti wn8-am, de nem is tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. Modok és gold ammo nélkül játszom, így egy átlagos szinttel megelégszem. Kíváncsi vagyok, mit tudok kihozni abból amim van. Örülök, ha mondjuk stock tankkal sikerül egy jó kört mennem, vagy épp 8assal 10esek közt, stb. Jó érzés, ha ilyen hátrányból is megállom a helyem egy csatában, mert ez ebben az esetben csak taktikus játékkal lehetséges, én pedig azt szeretem. Sajnos a játék jelenleg nem kedvez nekem és a hasonlóan gondolkodóknak, de remélem, hogy ez egyszer majd megváltozik, és akkor majd hasznomra válik, amit ezzel a játékstílussal megtanultam.
Gold ammot egyáltalán nem viszek magammal, stock tankban sem, úgyhogy azt garantáltan nem lövök még 14-14-nél sem. Ha nem tudom megoldani a helyzetet, akkor így jártam. Ha csak egyszerű lövöldét akarnék játszani, akkor más játékot keresnék, mert van sok a piacon.
Elfogadom, hogy más nézőpontokból, más célokkal is lehet játszani, de ettől még az őrületbe kerget, amikor valaki betölti rám a goldot és ezzel tönkreteszi a játékomat.