banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Csak a jagdtigeros példáddal élve mindegy hogy goldot használsz e rá vagy sem akkoris széttkap az alfájával és a tuzgyorsaságával, de mindig van másik lehetoség például az hogy otthagyod és megvárod míg kijon a fedezékébol. oh várjunk csak ez nem lehetséges mert a csata 5 perc mulva vége , de miértis jah igen mert betoltik a másikfelénn a hasonló helyzetben a goldot ahol netánn neked kellene védened a helyet de nem tudod mert szarrágoldoznak. Ami meg a sidescrapelos és tokéletessen beált E100 at nem lovod be , de ha o sem használna goldot akkor o sem lone be. De mivel az emberek nem gondolkodnak csak megnyomnak egy gombot ugye és áttváltják a játékot egy Call of duty lovoldébe. A játék nem 1v1 rol szóll nem neked kell kiloni az E100 at egyedul. De most jon a fekete leves nem fog senki csapatban játszani osszedolgozni kozos érdekért játszani mert minek hiszen ott a gold. És ez az ami tonkreteszi a játékot , nem gondolkodik a játékos mert minek ott a gold ami megoldja helyette. Meg mindenki siet de hova? miért sietsz hog yminnél gyorsabban vége legyen a csatának és megkapd a jutalmad? Mi is az a jutalom amit megkapsz ? XP és kredit? és ennyi vagy más is ? Nem azt hiszem csak ennyit kapsz élményt tudást nem , nem kellett egyáltalánn gondolkodni szerintem a játékosok 60% a rá sem néz a térképre ha netánn egy páncélozott tankal találja magát szemben ami sima loszerrel nem lo átt. Álló tank még soha sem nyert csatát sem a valoságban sem ajátékban. A játékban ott van aspotrendszer , én TD vel játszok rengeteget és nagyon is fontos hogy hova állok be és mikor foleg ezekkel a svéd siege moddal rendelkezo TD-knél mert ugye menetkozben nem tudnak rendesen célozni. Namost elég sokszor megcsinállom hogy egyik oldalonn megmutatom magam direkt had spotoljanak, aztánn elhuzok onnan teljesenn máshova és elég sokszor bejon nem mernek arrafele támadni mert ugye a térkép azt mutatja hogy ott voltam utoljára és mivel a játékosok nem dolgoznak ossze nem komunikálnak a csatában ezért ha a másikfelénn a maponn el is kezdem lovoldozni az ellenfelet nem szólnak a csapattársaknak hogy "hé barmok nem ott van a td hanem már itt". Mondom ha nektek megfelel ez a butulás azzal én nem tehetek semmit de inkább gondolkodjatok el rajta. A játékos az aki fizet a játékért, ha nincs játékos nincs pénz ha nincs elég játékos nincs ellenfél. Lehet észre sem veszitek de már rég a játékosok tobsége csak a WG serverei által futtatott botok akikre anyáztok hogy így bot meg úgy bot. Mivan ha igazatok van és tényleg botokkal játszotok.