banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Hali.

Én is hozzászólnék a gold ammo kérdéshez. Amúgy Andrással mi lett? Hiányoznak a hozzászólásai. Ebben a témában is írt volna vagy fél oldalt.

Na szóval. Én is 50 000 csata felett vagyok, 2000 feletti a win8-am.

Kell a gold ammo. Nekem kell. Kell, mert lerövidíti nagyon sok tank grindjét. Például a KV4 stockon, na az egy igazi rémálom, még a 219-es aranylőszer se életbiztosítás. A 122 mm-es He-vel meg sok tankot alig- alig, vagy nem is sebzek a felnőt ligában. Gyűlölöm, amikor ülök egy stock tankban, amiben se motor, se lánc, plussz alapágyú. Gyűlölöm ágyútölteléknek érezni magam, hozzá akarok tenni a csatához, s ha ehhez aranylőszer kell, tölteni fogom.

Nekem a győzelem a cél, ráadásul olyan győzelem, ami után azt érzem, hogy én is aktívan részt veszek benne. S ezt elvárom Pavel1999-től is, hogy ha máshogy nem megy neki, töltsön aranyat, sebezzen, segítsen hozzá ezzel is a győzelemhez. Az aranylőszer nem lovagiassági kérdése, az olimpián se fut senki mezítláb, csak mert az lenne az igazi egyenlő feltétel.

A gondolkodásmóddal van a gond. Az aranylőszerre mint gazdasági tényezőre kell gondolni, Megéri-e ebben a szituációban használni, vagy sem. Ha át kell törjek egy tankkal, és egy sidescrepelő, tornyát beforgató E100 áll velem szemben, megy a HEAT a tornyába, mert győzni akarok.

Nekem ne írja azt senki, hogy akkor kerüljek, menjek máshova, mert vannak olyan szituációk, amikbe belekerülsz, s csak előre van. A sok lovag szerint meg az a helyes ilyenkor, hogy pattogok az ellenről, ő meg szarrá lő. Utalva itt pl. az E100-as példára. Ez tömény baromság.

Semmilyen ideológiát nem bírok elfogadni gold ammo témában, ami azt fejtegeti, hogy pusztán valamiféle kifacsart fair play szellemre hivatkozva nem használ egy legális dolgot, amivel megkönnyíti az életét, sőt magát, és csapatát is a győzelemre segítheti. E szellemiség mentén akkor 14 -14-nél tegyem szét a kezem, ha egy hulldownban álló Jagdtigerrel szemben állok a Tigris II-el. Mivel fairplay, hagyom, hogy szétlőjön, holott egy aranylőszerrel akár ki is szedhetném, megnyerve a csatát, nem kevés xp-vel gyarapítva a büdzsémet.

Megjegyzem, amikor a T92E5-öt grindeltem, aranylőszer nélkül is simán hoztam a lila szintet, tehát nekem nem kizárólag a tudást pótolja, hanem kétértelmű, nehezen leküzdhető szituációkat segít megoldani. Én sem használom ész nélkül, mint írtam, gazdasági értelemben számolok a gold lőszerrel, ha a várható plusz sebzés által jelentősen több xp-t szerzek, akkor nem érdekel a várható veszteség.

Én ilyen vagyok. s velem szemben is sokan így gondolkodnak. Ebben biztos vagyok. Ez az egyenlő fegyverek elve.