banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Na, akkor én is hozzátenném a véleményem, ha már a tomato lowbobozás is beindult... Lassan elérem az 50 ezer csatát, a két svéd ágon kívül mindet kigrindeltem már, unikum wn8-cal. Heavykkel utálok játszani, egyrészt mert nekem lassúak, másrészt pedig éppen a drágalőszer miatt. A játékban minden tankosztálynak megvan a maga előnye, de kizárólag a heavy tankokét lehet egyetlen gombnyomással gyakorlatilag megszüntetni, ami egyáltalán nincs rendjén és nem fair... De erről valóban nem a játékosok tehetnek, hiszen a WG tette lehetővé ezt az opciót, tehát tényleg jogtalan azoknak a szidása, akik használni merik, még ha egyébként bosszantó is (és a hajamat tépem tőle sokszor...). Ezt belátva próbálok én is felfogást váltani. Nagyon keveset hordtam belőle eddig (még kevesebbet használtam), de mostanában én is egyre többet nyúlok hozzá (és instant beindul a hányinger), hogy ne kerüljek hátrányba azokkal szemben, akik nyugodt szívvel használják. Sokszor hihetetlenül le tudja egyszerűsíteni a játékmenetet, kb. olyan mintha egy single playerben hard-ról átkapcsolnál easy-re (azokat sem tudom megérteni, akik singleben easy-n játszanak és 4-5 óra alatt végigtolják a 10+ ezer forintos játékukat... :D). Szerintem drága lőszer nélkül is lehet unikum, de még super unikum is valakiből, ha megfelelően ismeri a játékot, ezért egy teljesen felesleges és rossz játékelem. Csak remélni merem, hogy egyszer kiveszik (vagy legalább visszateszik aranyért vásárolhatóvá).