A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #385359 A legénysége 5 taggú, a másik (valódi) heavy ággal jobban passzol, de mire elérsz T57-ig lehet egy jobb legénységet kinevelni.
A Mutz-ra szavaznék én is. Nekem az van az STA-2-t nem ismerem, de a buffja előtt eszembe sem jutott, mint lehetőség. Elképzelhető, hogy a pro-k alapból golddal használják, úgy valóban kijöhet a dpm előnye. Ha egyszerűen farmolni akarsz, akkor viszont fontos, hogy mennyi goldot kell előni, és ebben a Mutz jobb. Mutz ágyúkarakterisztikája is nagyon kellemes, szinte már a tier X-es medekét idézi, nyugodtan lehet snapshotot lőni vele.
@ Gyuszopapa #385353: a drága lőszer sajnos nagyon lefojtja az FV-t. Nem tudom ki volt az a b@rom, akinek ez eszébe jutott - nehogy egy "ingyen" tank jó legyen a plebsznek.