418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az jó, és mi is ez?
  • ROMOTO
    Ezt nem látom az angol fordtásban, meg még pár dolgot:

Обратите внимание - кумулятивные снаряды и их механика остаётся такой же как на основных серверах, но приобрести их Вы можете только за золото.
  • ROMOTO
    Ez hatalmas csalódás, valahol jelezgették hogy a páncél jelentőségét visszahozzák, de ezekkel a módosításokkal gyakorlatilag agyonverik a játékot, nálam legalábbis, remélem a sanbox utáni shitstorm elveszi a kedvüket a bevezetéstől...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.19. 16:05:32
  • yossarianHUN
    Nem is azért tettem be.

De ha már sandbox: gondolom erről van szó

Röviden újabb pontosság nerf, távolsággal tovább csökkentett átütések.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.01.19. 16:04:31
  • Rammsch31n
    mindjárt nézem... hátha a google segít valamit... :D

nope... ez túl szar angol, hogy értsem... megvárom míg lefordítják. xD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.19. 16:03:20
  • ROMOTO
    Neeem a lightokról van szó, hanem új játékmechanikai elemekről...
  • ROMOTO
    pl. hogy 50 métertől gyengül az átutés nem 100 tól, a kumulatív lőszerekre nem érvényes de azokat csak aranyért lehet megvenni, változik a szóráskép....
  • yossarianHUN
    Szuperteszt T9 light változtatások:

WZ-132A

Penetration: 220 (+5) / 248 (-17) / 50 mm

AMX 13 90

Penetration: 205 (+35) / 248 / 45 mm
    Magazine reload time: 23 s (-7)
    Reload time (between shells): 2,2 s (-0.3)

RU 251

HP: 1400 (+50)
    Penetration: 215 (+25) / 250 / 102 mm

T-54 ltwt.

Penetration: 208 (+28) / 235 / 50 mm

T49

Penetration: 212 (+27) / 250 / 45 mm
  • ROMOTO
    http://wot-news.com/main/postmsg/227085/42382/3/quotpesochnicaquot-2-patch-nouty
    sajnos oroszul van, valszeg 1-2 nap meglesz az angol verzió, annyira gáz hogy nem merem lefordítani...
  • Sherman0070
    Én is átnéztem. Mi csapta ki nálad ennyire a biztosítékot?
  • Rammsch31n
    Tudsz adni linket, hogy mik? :) :O
  • ROMOTO
    Huhh, most olvasom mik lesznek a következő sandboxban, komoly esélyei lesznek hogy ha bevezetik akkor gyakorlatilag a tankjaim 2/3 ada a kukában végzi...sőt lehet hogy a játék is...
  • Lichtmaschin
    Megvolt, meg is van a replay, olvastam hivatalos fórumon és írták, hogy csak akkor sikeres a missio ha a jatek végén a feltételek Megvannak. Szóval hiaba lőttem ki ha megjavította vagy meggyógyítja.... Ha érdekel este kikeresem. Köptem egy nagyot én is
  • R3nton
    mondjuk nekem az spg-ből hiányzik vagy 5, eleve fogalmam sincs melyikkel csináljam meg a 4kill legnagyobb sebzést, akkor az utolsót se tudom melyikkel csináljam meg. Van egy olyanom is még, hogy legtöbb sebzés, legtöbb XP. Ja igen és van egy M55 és egy BC155. Vissza tudnám venni az FV304-t meg az amcsi és francia vonalon bármelyiket.

Bombardier meg tiszta luck
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.01.19. 15:29:14
  • TiborTamas
    Nem hiszem, hogy amit megjavítanak, az nem számítana bele, hiszen a végén akkor is kiírja a végelszámolásnál, hogy milyen modulokat lőttél ki, ha megjavítják. A modulok közül csak a belső modulok számítanak (motor, üzemanyagtartály, rádió, ammo rack) és ezeket meg kell semmisíteni ("pirosra kell lőni"), nem elég csak sebezni ("sárgára lőni").
  • TiborTamas
    Az MT-15 nekem a BatChat-tel lett meg, még akkor, amikor a WT E-100-at lecserélték a Grille-re. Rögtön első nap tele volt a szerver velük 4-5 oldalanként + még egyéb TD-ket is berakott sokszor. 9 db TD volt az ellenfélnél abban a körben... :)

A TD-15-öt meg nemrég be is tettem ide, hogy az FV-vel lett meg (9,5k), de a másodlagos nem sikerült, mert csak 4 killem volt. Tőlem is szakasztárs húzott be egyet éppen, amikor betöltöttem, hogy meg ne haljon... A végén meg 9 HP-t hagytam egy 704-esben AP-val.

Szóval végül kénytelen voltam megcsinálni a heavy-s küldetéseket is, amiket addig kihagytam, hogy meg legyen a tank. Mondjuk mindegy, mert úgyis az a cél, hogy mindet teljesítsem másodlagossal együtt. Tegnap sikerült is egy arty-s, így már csak 12 maradt hátra (2 LT, 1 MT, 6 HT, 2 TD, 1 SPG).
  • Sherman0070
    Ez az 5-ös svéd td nagyon állat. :D
  • R3nton
    Sőt sokszor elég elkapni vele egy ilyen papír tankot, mint a svéd, vagy Grille, az nem javít utána meg semmit, és simán kiver 5 modult.
  • R3nton
    Tipikus FV arany küldi, vagy még jgdpze-100 HE. Megcsinálod vele az 5k-t nincs az a kör sztem, ahol nem lesz 10+ modul sebzés
  • Lichtmaschin
    Objectes td küldinel vagyok elakadva. Sebezz 5 ezret es legyen 3 kilőtt belső Modul vagy legénység. Basszus többször is megcsináltam de az ellen mindig megjavította és igy nem adta meg a kuldit. Nem bug hanem nem szabad megjavítania az ellennek.... Ez a szopatas
  • joe662
    Én is már csak azzal farmolok
    Itt ha a nyomorult Pz4 nem áll be mögém,és kapják le a hp-m 90%át a csata elején,akkor simán nyerhettem volna,a 2 egylövéses ellen

• R3nton
    Grat! Én még mindig a TD15 és a MT15 másodlagosánál vagyok leragadva, de vagy már másfél éve...Múltkor 1 lövésen múlt a végelszámolásnál az MT15, a platoon társam vette el, ráadásul :D Mivel lettek meg neked ezek a küldik? Én TVP-vel szoktam a medest próbálgatni, Grillével, FV183-al, meg a TD-set. Ezt a 8000-ret én reménytelennek látom. 7000-7500 fölég én nem igen tudok kerülni. Meddel és TD-vel is egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor kerültem 8k fölé 50k csata alatt. Sajna :/ Levihetnék 7k-ra :/ Meg a medes is erős. Inkább lehetne úgy, hogy 5k, mondjuk heavykbe és TDkbe egyaránt.
  • Sherman0070
    Ez a Skorpion G... :D
    1 óra alatt 800K credit. :D
  • Userx2
    Egyáltalán nem bonyolult az MM sz*pató algoritmusa, mert nem minden emberkére számol külön. Mivel András77 mostanság kerüli a fórumot, helyette megpróbálom én kifejteni a rendszer működését.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Belegondoltál már abba, hogy küldesz egy gratuláló emailt, az USA jóképű elnökének, azaz e-mail, miért nem Japánba téved? Nézd meg, hogy néz ki egyadatcsomag Az MM-ben te is, meg én is ilyen adatként vagyunk benne és hordozzuk a legfontosabb (mék tankba ülsz?) és kevésbé fontos (mennyi a win rátád az adott tankkal, van-e pém fiókod, , mennyi az adot napo na win rátád az adott tankkal) információkat. Ha ellenem berak téged az MM, az XVM-ből én magam is látom, hogy te Tigrissel 56 % WR-t értél el overall és azt is, hogy 2 órája nyomod és milyen eredménnyel, stb. Az MM is ezen adatok alapján IS sorsol. Bekapcsolsz egy "kill 3 TD és nyerj" küldit és máris kapsz egy -TD bitet, estleg "majom WN8 csapattársak" tagot, a kísérő infóid közzé. Innentől az MM egy pillanat alatt összesorsolja a te mededet néhány "nem TD fejlécű csomaggal" Lehet kapsz TD-t, de akkor csapatod 20 k csatás narancs top havykkel lesz megkínálva, hogy azért ne nagyon nyerj. Így majd azt érzed, nem az MM-en múlt, hanem rajtad. A bonyolult az lenne, ha emellett megpróbálnák tartani a régi korrekt MM-et, amire még én is emlékszem. Mostanság az a nagyon ritka, hogy tankosztály arányok aldalanként megegyeznek. Szóval nem bonyolult az MM szívató algoritmusa, csak küldetések szerint csoportosítja a váró sorban lévő embereket. Véleményem szerint, a te kísérő infóid között még azt is rögzítésre kerül, hányszor kaptál már fail MM-et, és hogy milyen valószínőséggel adja be a jó leosztást. De a leges leges legfontosabb, hogy mennyit költöttél a játékra.
  • Angelus1991ster
    "Szerintem ezt egzaktul bizonyítani nem tudjuk. Csak ha irgalmatlan kínvallatásnak vetnénk alá az MM algoritmus fejlesztőit, talán elárulnák az igazat. "
    Hmmm ..... Itt minden vallomás az igazságot tartalmazza.
  • SzocsA
    Megvan mire jók a svéd TD-k :D

Erre elélveztem.... :D
    [/spoiler]
  • suba53
    Szerintem ezt egzaktul bizonyítani nem tudjuk. Csak ha irgalmatlan kínvallatásnak vetnénk alá az MM algoritmus fejlesztőit, talán elárulnák az igazat.

Én csak azt tudom feltételezni, hogy ha egy MM összeállításnál figyelembe vennék, hogy az adott csapatban ki milyen aktivált misszióval kezd játékot, és mindegyikre az aktuális szopató felállást kellene biztosítani, akkor olyan bonyolult lenne minden egyes meccs kalkulációja, hogy ez igazából nem éri meg nekik.

Aztán lehet hogy tévedek, és mégis. - Marad a kínvallatás.
  • haflac
    Grat!
  • endrodiz
    En nem vagyok konteo hivo, de ennek special az ellenkezojet nagyon jol kellene bebizonyitania valakinek, tehat, hogy az aktivalt IM NEM befolyasolja az MM-t. (Persze tudom, hogy nem, csak kicsit hihetetlennek tunik a legtobb esetben. Erdekes modon azok a kuldik, amelyek nem fuggenek a csapat osszeallitastol, mindig pikk-pakk megvannak... )
  • Angelus1991ster
    Hiszel abban a konteóban, hogy egy adott agyfasz misszió manipulálja az MM-t?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Adibas alufólia sityakot nem veszed fel?

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.18. 18:42:14
  • joe662
    Az tényleg jó lenne.De 1pozitivuma van a dolognak, azóta meddel 90% csak toptier vagyok,jól jön az E50 és a skodalàmpa húzàsakor:-)
  • TiborTamas
    Ha már küldetések: múlt héten sikerült végre behúznom az Obj. 260-t. A másodlagosok közül még összesen 13 hiányzik (mind a 260-asnál), ezek már nem lesznek egyszerűek.

• Kryon
    Szerintem csak a csajok miatt éri meg csinálgatni, mert az a 0. skill sokat számít, ha legénységet húzol. A 3. és 4. széria viszont már tényleg csak a fanatikusoknak való.
  • Plata
    Romulán álcázó szar.Klingon EBC sokkal jobb.Sajna mobilról nem tudom megnézni mert szerinte rossz a link.Majd otthonról hátha.
    Majd egyszer csinálok neked videót T6 Fleet Kor BoP hogyan harcol álcából.
  • Angelus1991ster
    Romulán álcázópajzs aktiválva:
  • ROMOTO
    Még jó hogy engem teljesen hidegen hagy azóta hogy kiderült az összes nyeremény járgány csak dísznek jó,nincs kreditszorzójuk és mindegyik gagyibb a normál megfelelőjénél, valahogy az első ennek ellenére meglett, ami fura mert artykkal meg lightokkal sem nagyon megyek a misszió kedvéért...
  • Angelus1991ster
    Jó volna ha az IM T-55A és Object 260 missziósorozata token-es lenne. Inkább fizetnék (Ft-ot vagy gold-ot) az adott misszióért, minthogy szívjak vele, mint a torkosborz. Hányigerkeltő MT-15, SPG-N.
  • endrodiz
    Ez igaz. Az elsodleges a babazsur, a masodlagossal egyutt kicsit nehezebb, de szerintem meg mindig konnyebb, mint a T28-as.
    En most az artyval vagyok lemaradva, nem tudok 3 nagyobb tieres enemyt olni...
    A lighttokkal az artyvadaszatnal tartok, mig nem az volt elesitve, tobbszor sikerult teljesiteni a felteteleket, remelem hamarosan az is osszejon, bar mostanaban joval kevesebbet lightozok a svedek, meg par heavy miatt.
  • endrodiz
    Nem. Ez az elsodleges. Es pont ezert vicces a dolog. Sokkal konnyebb a T55 elsodleges kuldije, mint ez es talan nehezebb a masodlagosa, mint ennek. Mar parszor kozel voltam, hozza, de nem jott ossze. Ez szerintem nagyjabol olyan kuldi, hogy ha megvan a 2000 tdkbe, akkor kb lehozted a meccset es teljesul a masodlagos. Ezzel szemben a t55-et mar ketszer megcsinaltam elsodlegesre, csak azok olyan meccsek voltak, hogy t6 meddel topsebzokent nem volt meg a 2000hp ossz sebzesem, igy nem lett meg a masodlagos. De ugyis meg fogom csinalni es akkor visszamegyek a T28-era. Elobb vagy utobb ugyis meg lesz az!
  • joe662
    Hát az se éppen babazsur,a másodlagosokkal
    Már egy éve csak sz..ok vele.Volt hogy összejött,de vagy belehaltam,vagy kikaptunk
    De már ott tartok,hogy ha van is 2 megfelelő td,akkor vagy elóvatoskodom,vagy az akarás miatt belehalok az erölködésbe.
    Ugyyhogy,le is tettem arról hogy valaha meg lesz a t55.
    Az Lt-s küldikböl 1 sincs meg,de azoknak neki se állok,mert totál fogalmatlan vagyok hozzájuk.