A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #385351 Ezt a 8-as prémet vettem, ennek nincs baj szerintem a kredithozamával :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A PC jegyében 0 gold ammo fogyott (ami cheat volt az a prém fiók, a jól képzett legénység és használtam felszerelést is).
Egyébként aki kicsit is ismeri az USA heavy-ket, annak nem kell gondolkoznia milyen prém tankot vegyen. Ez a Patriot kimagaslóan jó és élvezetes vele a játék. A sebessége a medekkel vetekszik, DPM kiváló (lehet hogy a legjobb, nem néztem) és emellett a tornyáról X-esek is pattognak - így lehet menni oda ahol akció van. Nem nagyon kell használni goldot sem. Régen nem adott már ki a WG ennyire OP tankot. A Skorpió is biztos jól fizet, csak ott a dinamikus játékmenet hiánya miatt unalmasabb lehet a keditgrind.