A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #385286 és mit csinálsz azzal a sok XP vel ami osszejon? Csakmert ha nem haragszol én azért játszom hog yélvezzem a játékot és nem azért hogy egy digitális valamit kifejlesszek minnél hamarabb aminek aztánn semmi értelme nem lessz mert a Gold szarrászedi. Elég sokszor gondolkodtam hogy ezt kéne meg azt kéne kifejleszteni de aztánn mindig eszembejut az egyszeru játékosok aztánn leteszek ról inkább nem fejlesztek már semmit Minek nem azért fejlesztettem ki a heavy tankokat hogy aztánn TD ként használjam oket hátul mert jon a pistike betolti a goldot és buntessen azért mert elorementem egy "páncélozott " jarmuvel. Amugyis meguntam már hogy segítsek vagy hogy elore mennyek , ma egész nap csak artyval játszottam és élveztem , nem lottek rám goldal nem kellett elore mennem spotolni sem , nagyon jól elvoltam az svég heavy tankok kilovésével meg a mediumok mikor hulldownozni akartak. Csak akartak, hameg rámjott valaki akkor annyi kész vagy kilottem vagy nem , fogtam és áttultem másik artyba. Egy ido utánn megunja az ember hogy nullázzák az élményt egy gombnyomással.