World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Kifejlesztve:WZ-131 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 43000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Érdemes váltani? Nagyon bejön az 59-16. Jobb a wz-131?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Spot sebzés számláló panel módot vajon meg lehet csinálni a WoT-ban? Akár a wg is megtudná íratattni?
Blokkolt sebzéses cucctól nem különbözhet annyira.

angelus1991ster.blogspot.hu

Miért? Top tierként is annyira szar, vagy mi? Nincs meg, soha nem is lesz, azért kérdem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

voivod32
Yesss! Az utolsó meccsre, a Chi-To előtt, a csőre való jelet is megadta!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
Gondolom, az xvm oldalon szerkeszthető ez.
xvm hivatalos oldala
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.07. 11:27:09

Igen . De a zászlók , klán ikonok , tank ikonok nem érdekelnek , csak a " spot status " ( villanykörték )
voivod32
Erről van szó, gondolom:

De én régen sem használtam xvm-et, még is volt ilyenem. 😉)
Sunsetjoy
Ja, azért, hogy milyet használjon az xvm-ből 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Én Jacktor mod-packjával tolom, és abban pontosan ez van.

Nem biztos... Aslainba régen 3 féle közül is lehetett választani... de most nem használok modokat szal nemtom... de ha olyat találsz benne, hogy eye, bulb... akkor az ez...
A villanykörték kellenek <#buck>
Sunsetjoy
A spotted-jelző szerintem xvm tartozék, a többi ikonhoz (tankok pl.) nincs köze.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tudna segíteni valaki , hogy hogyan tudok hozzájutni a képen látható ikon modhoz ? " spotstatus " lenne a lényeg .

Meg az is vicces, mikor a magyar retardált beképzelt statpadder szakasz elkezd ragelni az artyra... aztán belém kötnek, hogy noob bot vagyok, mikor egyedül csináltam majdnem annyi dmg-et, 9-es td-vel, mint ők 3-an a 10-es medekkel... imádom ezt a vasárnapot. xDDD halálra röhögtem magam eddig, pedig dél sincs. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.07. 11:03:37
Hát igen... de más ha zsinórban győzöl és mondjuk 10x exp megvan két óra alatt, mint vereségekkel 4-5 óra alatt... -.-"
Én az artyt akkor gyűlölöm nagyon, ha belém basznak olyat, hogy az életem nagyja elszáll... 😄

Nem csak kis tierbe rövidek a csaták, mindegyikbe, max nem annyira. -.-"
na ilyen büdös kurwa polakok vannak 7végén is...: 10-es batchattel sebez 143-at!!!!!!!!!!! 7!!!! lövésből... majd belém ereszt 800 damaget, a csapattársába, kvázi megölve engem... mert beszóltam neki, hogy hátul campel bat chatként a bokorba a 48 hpjával...

S akkor én még én vagyok a hülye, a bot szerint... és ezekkel van tele a játék...
Vannak érdekes esetek.
Bezzeg ilyenkor jó az arty 😄 Előtte s utánna szidjuk őket mint a bokorban meglapuló.

Tier 2-es csatáknak mennyi az átlagideje? 1,5-2 perc? HP-növelésekkel fel lehetne rázni azt a tiert.

Most épp azon röhögök, hogy egy 10-es arty lehozta egyedül a csatát egy e100-as meg egy t32-es ellen és ezzel győztünk..... tegnap ez olyan vereség lett volna, hogy csak füstölt volna az agyam... 😄
Múltkor Turánnal 12 vereség után csak beadott egy győzelmet. Addig csinálhattam bármit is, csak azért se.

Ne győzelemre játszd és akkor nem fog idegesíteni...Meglövöm szépen minimum a tankom hp-jét (scoutnál mondjuk hozok ennyit felderítésből )akkor én már hoztam amit kell...A többi meg már a csapaton is múlik. Győzünk-vesztünk? Nem tud érdekelni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

esküszöm buzi ez a játék... tegnap sorra szopatott alig volt győzelmem, ma fordítva... (egy darabig, mert örülök, hogy ma így ment már csak eddig, mert 1 óra alatt több győzelmem volt, mint tegnap egész nap...szó se róla...) csak ez így el van baszva...
voivod32
Te vadállat! 😄
Nem gyenge!

Járhatna némi xp.vagy free xp, méginkább legénységi hozzá.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

patchaou
Ugyan miért kellene bárkinek bármilyen medál? Nem jár érte semmi plusz, csak ott van és kész...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gratulálok <#worship>
BiA medál ennyire nem kell a játékosoknak? Csata közbeni szakasz létrehozás óta könnyebb megszerezni, és még ekkor sem kell? Furcsa...

A legjobb, amikor nekem kell nekik írni, hogy hoppá: nektek x és y van minimum 3-3 killetek. Csináljatok szakaszt a medálért.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.07. 01:30:05

Meh, OP lightokkal könnyű 😄
De ezzel csodával...
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.08.07. 00:29:22

Pár videót láttam róla régebben . Konkrétan nem emlékszem , hogy nekem volt e . De az tudom , hogy jó gép lehet , mert sokan használják statpedózásra is .
Barátkozom a T67-tel. Nagyon fain kis TD ez, tetszik marhára, csak a sok értelmetlen csapat ne lenne.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ez nem olyan régi, 1747 prémium nélkül (Vicces, már nem is emlékeztem rá XD)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

így járt... 😄 remélem tol egy-két rage quit-et... főleg ha ment egy jó kört, de nem kapott semmit... majd elkezdi okolni a WG-t miatta, holott ő olvasott szarul. 😄
joe662
Lehet ő nem olvasta :-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

de az 1800 exp-hez szart sem ér... gondolom platoonba volt... mert a platoon-os köröket nem nézik, ahogy olvastam... valszeg, pont ezért... 😄
joe662
Én ma láttam Cromvellt T10ben :-P

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Egyébként te teljesen más perspektívából látod saját magadat, mint ahogy az ellenfél lát téged. Főleg a sidescrapnél lehetnek meglepő dolgok, ha megnézed magad a visszajátszásban szabad kamerával, hogyan látott téged az ellen.

Nem állítom, hogy nem lehet elbasz.s a játékban, de azt tudom, hogy mennyit szentségeltem, mire a visszajátszások alapján megértettem pl a side scap-et. Nézd meg visszajátszásban szabad kamerával (aslain-ban benne van) és lehet, hogy megérted vagy pont igazolni tudod, hogy elméletileg nem lőhetett volna meg.

Más. Minden kiba light tank arannyal tolja az 1800-as akció miatt. Ma volt kb 10 csatám eddig egyetlen 1800 feletti eredményt se láttam. Úgyhogy hiába erőlködnek, úgy tűnik. Na jó, nem minden light, minden második mondjuk? Nem kicsit irritáló már az arany lőszer mennyiség amit bármelyik tankom kap.

A másik kérdésem, hogy mi a phaszt állítottak az utóbbi patchban a modul sérülések kapcsán? Az STI-ről most már naponta lerobban a torony, szemből lőnek, akkor is <#confused> Ok, még nincs túl sok csatám vele, de már fullos a tank és eddig egyetlen egyszer nem robbant, a patch óta meg 5-6x. Skill van a töltőn...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.06. 19:12:10
voivod32
Úgy volt, hogy délután szakaszozunk lammaerrel, erre úgy összeomlott a windowsom, hogy kénytelen voltam újratelepíteni. <#falbav>

Szeretem, mikor úgy lő belém egy KV-1, hogy a tornya teteje is alig látszik, nem hogy a csöve.

Nektek is van olyan egy ideje hogy pl most egy fullos t34-85 el voltam és elmentem egy cromwell mellett de nem láttam,csak mikor már kilőtt egy lövéssel a hátam mögött volt kb 10 méterre.Kb mikor elmentem mellette 5 méterre lehetett,és ez már a jópáradik.be is írtam azt írták ketten is hogy nekik is kb egy hete ilyen dolgokat csinál!
Benne van a special leírásában hogy most 1 free xp = 10 legénységi xp-vel.
47K csata alatt 2 db.

WoTReplays
Tudja vki, hogy a free xp-t milyen rátával lehet crew xp-be forgatni?

Kezdetnek nem rossz, mert támogatja a barátokkal történe egybeszervezkedést is, tehát elvben ha rákapnak a csapatok akkor a sok bénázás kiesik.
Viszont már a képembe vágta hogyha ranked ladderben akarok menni akkor upgradeljem az accountomat.... 😊

valami mod zavarhat bele
Ilyen formában ez a FaceIT rendszer nem működőképes szerintem.....
Azt tudja vki hogy az mitől van hogy csata közben ha enter nyomok, a chat megjelenik ugyan de még bele kell klikkelnem ahhoz hogy gépelhessek. MÁskor meg úgy megy mint régen, enter után ha gépelek egyből megy a szöveg a chatbe... átnéztem a beállításokat, de nem láttam ilyesmit sehol, elég idegesitő hogy csata közben még kattintanom is kell a chathez.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.06. 12:25:17

Akkor köszönjük a lehetőséget :-)
Ami macerás benne, hogy nehezen jönnek össze a csaták, mert egy csomó helyen megszakadhata matchmaking:

1 - amikor összejön 14 emer és dudál a böngésző, joinolni kell. Ha a 14 emberből vki nem joinol, megszakad a matchmaking.
2 - amikor mindenki joinolt, a teamleadereknek szavazni kell hogy melyik pálya legyen. Ha a két lead közül vki nem szavaz (nemtom miért de simán történik ilyen), akkor megszakad a matchmaking
3 - amikor megvan a szavazás a WOTban megjelenik a special battle. Ez ugyanaz a felület mint a sima 7vs7 csatáknál, itt is readybe kell tenni tankokat, összesen 68 pont értékben. Ha nem sikerül ez 2 perc alatt, technical defeat.

Szóval kb 10 perc kell mire van egy sikeres csata, fpleg a legelején, mert 14 emberből mindíg van 1-2 aki nem joinol, azt akkor bontódik a cucc.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.06. 11:00:24

Na, közben beléptem ebbe a faceit dologba, úgy néz ki hogy igy lesz a WOTban ladder rendszer.

Úgy néz ki hogy most 7vs7 csaták mennek. Böngészőben beregisztrál az ember, bekerül egy queueba. Amint összegyűlik elég játékos elkezd dudálni a böngésző, ilyenkor csatlakozni kell. Ha mindenki csatlakozott, a gép szétosztja a playereket. Ekkor a csapatban vezetők (akiket nemtom mi alapján választ a gép) szavaznak hogy melyik pálya legyen.
Ha sikerült a szavazás, a WOTon belül automatikusan létrejön egy 7vs7 csata. Ott, rendesen válsztani kell tankot, jelenleg összesen 68 pont értékben aztán megy a party.

Egyelőre eddig jutottam, hogy hogy lesz ebből faceit point, amiből aztán mindenféle dolgot lehet venni (prémtankok, arany) az még nem világos 😊

Nekem 2541-t ír a type62-nél, amiről biztosan tudom, hogy egy prémes csata volt. Ritkán van prém előfizetésem, de akkor éppen volt, úgyhogy igen, a prémeset írja ki. Ez volt a legmagasabb xp az én esetemben (alap xp is) úgyhogy erre tutira emlékszem, murovanka volt.

Ha volt 4-5 hónapig, az bőven elég. Mentél ezekkel a tankokkal 1200 alap xp-s kört, ami egy erős csata, azt 1,5-el megszorozta a prém miatt és így láthatsz több 1800 feletti értéket. Sajnos nem egyértelmű a játék által mutatott max xp, mert keveredik a prémes és nem prémes eredmény.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem vagy képes 1800 alap xp-s köröket menni, de ezek tényleg brutálisan erős körök. Rá szoktam mindig nézni csata után az összesítőre pár pillanatra, hogy van-e valami érdekes és ilyen 1600-1800 feletti értéket van, hogy hetekig nem látok senkitől. 1600 felett még csak-csak, de 1700 és 1800 iszonyat ritka. Én egyszer láttam egy PTS-es gyerektől 2000 feletti eredményt, nekem az a legtöbb, amit én láttam csatában. Siegfried-en volt tortoise-val, szó szerint kiirtotta az ellenséget a városban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.06. 10:28:03