World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes váltani? Nagyon bejön az 59-16. Jobb a wz-131?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Blokkolt sebzéses cucctól nem különbözhet annyira.
angelus1991ster.blogspot.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
xvm hivatalos oldala
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.07. 11:27:09
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.07. 11:03:37
Én az artyt akkor gyűlölöm nagyon, ha belém basznak olyat, hogy az életem nagyja elszáll... 😄
Nem csak kis tierbe rövidek a csaták, mindegyikbe, max nem annyira. -.-"
S akkor én még én vagyok a hülye, a bot szerint... és ezekkel van tele a játék...
Bezzeg ilyenkor jó az arty 😄 Előtte s utánna szidjuk őket mint a bokorban meglapuló.
Tier 2-es csatáknak mennyi az átlagideje? 1,5-2 perc? HP-növelésekkel fel lehetne rázni azt a tiert.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem gyenge!
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A legjobb, amikor nekem kell nekik írni, hogy hoppá: nektek x és y van minimum 3-3 killetek. Csináljatok szakaszt a medálért.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.07. 01:30:05
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem állítom, hogy nem lehet elbasz.s a játékban, de azt tudom, hogy mennyit szentségeltem, mire a visszajátszások alapján megértettem pl a side scap-et. Nézd meg visszajátszásban szabad kamerával (aslain-ban benne van) és lehet, hogy megérted vagy pont igazolni tudod, hogy elméletileg nem lőhetett volna meg.
Más. Minden kiba light tank arannyal tolja az 1800-as akció miatt. Ma volt kb 10 csatám eddig egyetlen 1800 feletti eredményt se láttam. Úgyhogy hiába erőlködnek, úgy tűnik. Na jó, nem minden light, minden második mondjuk? Nem kicsit irritáló már az arany lőszer mennyiség amit bármelyik tankom kap.
A másik kérdésem, hogy mi a phaszt állítottak az utóbbi patchban a modul sérülések kapcsán? Az STI-ről most már naponta lerobban a torony, szemből lőnek, akkor is <#confused>#confused> Ok, még nincs túl sok csatám vele, de már fullos a tank és eddig egyetlen egyszer nem robbant, a patch óta meg 5-6x. Skill van a töltőn...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.06. 19:12:10
Viszont már a képembe vágta hogyha ranked ladderben akarok menni akkor upgradeljem az accountomat.... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.06. 12:25:17
1 - amikor összejön 14 emer és dudál a böngésző, joinolni kell. Ha a 14 emberből vki nem joinol, megszakad a matchmaking.
2 - amikor mindenki joinolt, a teamleadereknek szavazni kell hogy melyik pálya legyen. Ha a két lead közül vki nem szavaz (nemtom miért de simán történik ilyen), akkor megszakad a matchmaking
3 - amikor megvan a szavazás a WOTban megjelenik a special battle. Ez ugyanaz a felület mint a sima 7vs7 csatáknál, itt is readybe kell tenni tankokat, összesen 68 pont értékben. Ha nem sikerül ez 2 perc alatt, technical defeat.
Szóval kb 10 perc kell mire van egy sikeres csata, fpleg a legelején, mert 14 emberből mindíg van 1-2 aki nem joinol, azt akkor bontódik a cucc.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.06. 11:00:24
Úgy néz ki hogy most 7vs7 csaták mennek. Böngészőben beregisztrál az ember, bekerül egy queueba. Amint összegyűlik elég játékos elkezd dudálni a böngésző, ilyenkor csatlakozni kell. Ha mindenki csatlakozott, a gép szétosztja a playereket. Ekkor a csapatban vezetők (akiket nemtom mi alapján választ a gép) szavaznak hogy melyik pálya legyen.
Ha sikerült a szavazás, a WOTon belül automatikusan létrejön egy 7vs7 csata. Ott, rendesen válsztani kell tankot, jelenleg összesen 68 pont értékben aztán megy a party.
Egyelőre eddig jutottam, hogy hogy lesz ebből faceit point, amiből aztán mindenféle dolgot lehet venni (prémtankok, arany) az még nem világos 😊
Ha volt 4-5 hónapig, az bőven elég. Mentél ezekkel a tankokkal 1200 alap xp-s kört, ami egy erős csata, azt 1,5-el megszorozta a prém miatt és így láthatsz több 1800 feletti értéket. Sajnos nem egyértelmű a játék által mutatott max xp, mert keveredik a prémes és nem prémes eredmény.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem vagy képes 1800 alap xp-s köröket menni, de ezek tényleg brutálisan erős körök. Rá szoktam mindig nézni csata után az összesítőre pár pillanatra, hogy van-e valami érdekes és ilyen 1600-1800 feletti értéket van, hogy hetekig nem látok senkitől. 1600 felett még csak-csak, de 1700 és 1800 iszonyat ritka. Én egyszer láttam egy PTS-es gyerektől 2000 feletti eredményt, nekem az a legtöbb, amit én láttam csatában. Siegfried-en volt tortoise-val, szó szerint kiirtotta az ellenséget a városban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.06. 10:28:03