A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az alap! :D Ez a játék tipikusan megszoksz vagy megszöksz, RNG, csapattársak stb stb.. Dühöngeni Én is szoktam, van úgy hogy kiborul a bili és Alt +F4-el zárom a játékot, mert folyamatosan lemészárolják a csapatomat vagy kivág az arty vagy full beszűkült lövések mennek elképesztő helyekre, de ilyenkor valahogy sose jut eszembe hogy akkor ezáltal valami földöntúli tudás birtokába kerültem volna és ezt gyorsan meg kell osztanom a fórumon, hogy akkor most a WOT összeesküdött ellenem és minden konteó valós.
Ha minden tőlem telhetőt megteszek és ennek ellenére az elmúlt 30-60-90 napra vetítve lényegesen rosszabbak az "eredményeim" mint eddig akkor elkezdeném vakarni a fejem, de ilyet nem sűrűn láttam/hallottam, nem egy-két nap pokoljárása után kell rinyálni, mert az szinte természetes ekkora játékosbázisnál, szerintem!
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.01. 22:42:33