A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #385275 Kollégák, most számoltam össze van 78 ! db prémium tankom, kezdetek óta prémium fiókkal nyomom. Van egy második ebay-es fiókom, ahol soha nem volt prémium fiókom. SEMMI, érted, kiabálok, SEMMI különbség nincs a két fiókban nyújtott teljesítményemben.Hagyjuk már ezt a prémiumnak sokkal könnyebb f@szságot, könyörgöm. Van olyan nap amikor minden fasza, van amikor meg minden fos, de mondjuk a 29000 csata megmutatja, hogy totál átlagos vagyok. Láttam már tudományos statisztikai elemzést is, az is azt következtette ki, hogy azért a személyes teljesítmény a döntő. Lehet itt konteókat gyártani de felesleges. Miért is kellene, hiszen egy klikk, és jön a következő csata. Ha lehet egy jó tanácsom, akkor a következő lenne : Fogjál egy üveg finom vörös bort, és azt iszogatva mellé étcsokoládét majszolgatva játsszál, mindjárt öröm lesz az estéd :) .Ákos Neked külön kívánok BUÉK, és természetesen minden kedves gémernek is !