A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #385271 Ugylátom nem érted ha nem tudom semilyen oldalról áttloni a tankot akkor goldot toltok mint régen a T44 el a 175 os pennel nem tudtad áttloni a Maus oldalát sem ha merolegesen lottél rá. De minek toltenél Goldot a heavy frontjára ha meg tudom kerulni ?! Attol sem job bjátékos nem leszek és jobban sem fogom magam érezni. Ez nem egy call of duty játék ha csak agyaggalambokra szeretnék lovoldozni azt kevesebb erofeszíttéssel is megtehetném. Amugy meg Emi 1 el játszottam alap ágyuval akár 10 es tierben is és nem okozott gondot. Ott vana Goldspamos videó is ahol csak a Jagdtiger nem lott rám goldal , mindenki más igen és meg 222 penes Tiger 2 ágyujával lottem oket és nem okozott problémát.