A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #385220 A WoWSnak sem lesz konckurenciája a játék... de a japóknál meg USÁkoknál sztem annyira nem áll rosszul... oké, hogy nincs annyi játékos...de ha közgazdaságtanilag nézzük meg egyébként is... a hajós sokkal fiatalabb game, mint a tankos... a WG egyedül a repülősnél fuccsolt be... és miért? Mert a WT hamarabb volt repülős... szerintem... szóval aki előrébb tör be a piacra az nagyon nagy előnyben van... várj, honnan is ismerős ez? :D (Pl. Windows az OP rendszereknél...)... Ez a balance csak akkor törhet meg, ha a kvázi monopolhelyzetben lévő nagyon sok mindent elbasz, és a vevők már nem tudják tolerálni... itt MÉG a WG nem tart... ráadásul ami még fontos: a konkurenciájuknál is legalább ugyanannyi hiba van... hidd el ha kiadnának egy közel tökéletes tankos játékot... előbb utóbb elkezdenének átszivárogni a játékosok... csak aztán sztem megborulna az is...( a profittól a pénzéhségtől, vagy csak, hogy a több játékossal nem tudják felvenni a kesztűyt mert nem úgy lett belőle stb.) és kezdődne előről a kör... de ezt csak én gondolom így. :) Vélemény?
Egyébként a WG-nek vannak más projektjei... amik felemások... pl.: a CA-val most próbálják újra kiadni a Total Wars Arénát... ami megint Alfa stádiumban van... de te jó isten, olyan mintha 9 hónap alatt lósz-rt nem csináltak volna... de ez elmondható minden játékipari kiadórafejlesztőre lassan... a CoD ugyanaz a fos évente... a Battlefield MERT újat hozni, be is jött neki... az Ubisoft végre belátta, hogy nem évente kell kiadni hasonlót rosszul optimalizálva (AC)... az EA-nek nagy újítása az volt, hogy a FIFA-ba behozták a más sportjátékaiban már korábban megjelent sztori módot... szal ne csak a WG-t fikázzátok, mert majdnem mindegyik kiadó elmehet a búsba ennyi erővel... (tán a Witcher 3 kiadóját megkímélném azért...)... a legtöbbnek már csak a pénz a fontos... miért a mai világban már mi számít csak lassan sokaknak? Elárulom... a zöldhasú...
Egyébként meg csak easy srácok, inkább élvezzétek ki az év uccsó napját, ne idegeskedjetek egy JÁTÉKon... mégha az nem is fair, az élet sem az, meg semmi sem... Sry a sok bölcseletért. :D