418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #386424 Ez a tank erőssége, amellett hogy gyors, ugye? Csak mert én szeretem a pontosabb tankokat. -
Plata #386423 Hát nem tom,a képen inkább mintha valami bazi nagy hosszú járgány lett volna.lehet rosszul emlékszem. -
Amilyen rövid futóműve van meg magas felépítménye, annál csak az lesz jobb ha minden bukkanón fejre áll... -
Rammsch31n #386421 De ehhez nem is csak hülye ellen kell... hanem 29 hülye + szerencse meg RNG. (Jó időben, jó helyen bla bla) :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.16. 16:33:52 -
R3nton #386420 Igen ehhez kell a szerencse, meg, hogy elé tudj célozni rendesen. Nem tudom hány tonna lesz az amerikai, de nem hiszem, hogy megérné rárakni a rammolást, bár a kicsiknek lehet neki lehet majd menni, ha lesz 30+ tonna. Viszont a svéd heavyket lehet majd terrorizálni az E-50e-l, nem beszélve a TD-kről.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.01.16. 16:33:15 -
Plata #386419 Atyám az mekkora érzés mikor full gázzal robogó light tankot ki lősz 300-400 méterről. 
Abban reménykedek a t10 light tank legalább majd gyors lesz és fürge,hogy feltudjak vele menni a hegyre eszetlen helyekre.
Hú bakker,következő skillnek rammolást rakom be t49-re,T10-el direkt vadászom majd franciákra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.16. 16:25:06 -
Jut eszembe a kv-85 122 lövegét elveszik a közeljövőben... -
-
asolyom #386416 Nézegetem olykor-olykor a youtube-os videókat, hátha lehet belőlük tanulni. Sok olyan van, hogy valaki csinál 7-8k sebzést meg 10 killt, és amikor az ember megnézi, akkor a legtöbbször nem is az adott játékos képességei a kiemelkedőek, hanem az ellenfél iszonyú balfék. Múltkor is volt egy AT15A 10 killel. Heten voltak ellene, de addig nem jutottak el, hogy egyszerre kéne támadni, vagy leláncolni, hanem egymás után jöttek a vágóhídra, és folyamatosan pattogtak. Miért van az, hogy én soha nem játszom ilyen farok ellenfél ellen?
-
R3nton #386415 LOL, ez már nehogy a tank hibája legyen..., ha bevállalod a lövést tőle, eleve kockáztatod a modulsétüléseket. De az is lehet, hogy mellé lő, ilyen a játék
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.01.16. 16:14:54 -
R3nton #386414 Igen meg azért, meg vannak olyanok, akik fullba lövik a goldot azzal az ágyúval, amire kviki is megmondta, hogy szarabb, mint a másik. Amúgy nem kell a másikba se goldot használni. Meg azért, mert lighttal úgy nyomja fel a sebzését, hogy hátul áll sebezgetni, minthogy spotoljon...pfff, ember szállj le a magas lóról sztem. -
Én csak a trollgun miatt indultam azon az ágon, de így hogy tier 10 be rakják jegelem a projektet... -
replicabuk #386412 Az egyedi stílus az oké aláírom nekem is megvolt nem tetszett eladtam, viszont a WG úgy gondolja, hogy vége (szerencsére) és felteszi t10 be.
Én papír tankokkal játszok és az a baj ha megtalál egy t49 akkor vagy lő 200-at vagy 900-at és mivel próbálom beosztani a hp-m meg próbálok "taktikázni/matekolni" ezzel a tankkal szemben nem lehet.... nekem ezért ba***a a csőröm a t49 T8-ban -
Plata #386411 Szar ügy,de magasról szarok a véleményedre,ha én jól szórakozom az nekem tökre elég,nem érdekel a hülye statbuzi hozzá állásod,engem nem érdekel a stat csak a móka.Te lehet hogy veszel gold ammót hogy a statra verhesd a némi nemű nemi namid,de én szarok rá.
Nekem csak a móka kell,ha ez a móka abból áll hogy nekem ma kell x darab kamikaze medál akkor úgy játszom,ha troll disznó kedvem van akkor úgy.
Jah mivel kb két órára elvagyok még havazva vita nekem innen off,mert nem tudok felnézni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.16. 16:09:30 -
R3nton #386410 Fú én az a-44-et utáltam, mindig kigyújtottak. Viszont Leo nagyon pöpec, comet is jó, én a t-34-1-t is szerettem, t-20 is jó. Átütés buffal VKDB is lehet, hogy jó lett, panther megint baromi jó a szívószállal, sőt a chi-ri se rossz top tierként. Szerintem egész jó a tier7 med felhozatal. -
R3nton #386409 Nem tudom mi számít jó játékosnak nálad, világoskék vagyok (2000 wn8 körül). T49-el igen keveset játszottam, nem éri el az átlagsebzésem a tank életerejét. Egyébként egy spotternél nem is igazán mérvadó. Ru-val se érem el, mégis megcsináltam vele a 8k spot dmg-s küldit, meg azt hiszem nem is olyan rossz a winratem vele.
Egy szóval se ajnároztam a tankot, csak azt mondom, hogy egy egyedi stílus, ami lehet szórakoztató. Azért a véleményem csak meglehet róla. Persze, ha klasszik lightként akarod használni, akkor szar. De, ha ráérzel az egyedi stílusra, akkor lehet menni vele szórakoztató, jó köröket. És ez real, hogy belevágtam 1000 hpt conq-ba és is-4be, replayt is tudok, ha kell otthonról.
Abban meg szintén van ráció, hogy legyen egy ilyen light tank. Ott van helyette 5 másik, aki igazi spottert akar tolni, az tolja a ru-val, vagy az amx13-90-el. Nem kell, hogy kiszúrja a szemedet a T49, ha nem tetszik add el. Egyébként szerintem is a legrosszabb light a 8-asok közül, főleg spotternek. De egyedi stílusa van, és tud baromi szórakoztató és egyszerre baromi idegesítő is lenni. Egyébként kíváncsi vagyok mennyire tudom felturbozni az átlagsebzést vele, így, hogy kezdek ráérezni a stílusára. -
replicabuk #386408 Ha Te balfékezel akkor én meg azt írom, hogy a NYOMORÉK hozzáállásoddal a többi 14 ember csatáját rontod el az ilyen "szórakozásoddal"
És nem véletlen tart itt ez a játék.... -
Plata #386407 Jah te balfék,nézd vissza mit raktam be múlthéten,az egyik nap azzal szórakoztam hogy kamikaze medálokat gyűjtöttem. 
T49-el,mert az jó hecc.
-
replicabuk #386406 A Leo-t nagy ágyú és full prém lőszerrel kell használni!
Én pár napja végeztem vele, kicsit sokba kerül de próbáltam a kis ágyúval illetve nagy ágyú alap lőszerrel de sehogy sem adta.
A végére 55 csata alatt meglett az Emil1 1615 átlag sebzéssel. -
endrodiz #386405 Hmmm. A T20. Nem rossz tank. De a jo az nem ilyen. Bar teny, hogy a T-34/100-hoz kepest majdnem tokeletes. Csak az az iszonyat alacsony dpm....
Egyebkent meost jutott eszembe. Az A-44-t kifejezetten szerettem, bar az sem jo. Meg a Leora kivancsi vagyok, hatha... -
Plata #386404 Mivel elég sok szar csatám is van vele,főleg az első időszakokban,sokáig nem voltunk jóban mert nem volt olyan mint M41.
Más részt ha olyan pályát kapok akkor mindig át megyek kamikazeba.De annak is meg van a fun faktora.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
amx 13 90, azért ez a 170 átütés 9 es tierben odaver miközben a kínai 215 ös, állítgatnak minden szart csak a legtriviálisabbat nem, elmegy az a Murazor a csába...jut eszembe a goldammohatereknek kötelező az a light 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.16. 15:52:17 -
asolyom #386402 -
Plata #386401 Múlthéten volt olyan napom hogy T49-el ahány csatát mentem mind win lett.
Rengeteg xp-t kaptam.Aznap volt dupla xp event.Asszem.1%-nál többet nőtt a legénység negyedik skillje.És végre 95 lett. -
replicabuk #386400 R3nton nem tudom, hogy neked mennyi az átlagsebzésed a t49-el, de Plata akinek az átlagsebzése nem éri el a tank hp-ját (bevallása szerint nem spotterként használja) (bocs a példáért) milyen jogon akarsz a nagyközönség számára (akik nem ismerik a tankot és szentírásként tekintenek az itt leírtakra) tapasztalatot mondani az adott tankról, hogy ha hátráltatod a csapatodat mert még a saját hp-dat sem tudod lesebezni?
A fórumozók 90% -a leírja, hogy a t49 szar, de mindig van 1-2 ember aki az ellenkezőjét állítja.
Nehéz felfogni, hogy nem adnak a véleményetekre mert nem vagytok jó játékosok?!?
Csak azért írom ezt mert már kezdem unni, hogy minden nap ugyan azt olvasom. -
yossarianHUN #386399 Ezt próbálom napok óta magyarázni, de hát búúhúúú, trollgun, búúhúúú
-
Plata #386398 De srácok karácsonyi díszítgetésért nem jár semmi?
-
Plata #386397 Én is olyan helyről lőttem lefelé ahova nem tudtak belőni de én ki tudtam.Fjordson is van középen ilyen.
Hányszor anyáztak érte.
Múltkor hecből T54-el is felugrottam oda.
Kurva nagy sebzést osztottam ki.
Ha nincs arty onnan nehezen kapnak ki. -
Rammsch31n #386396 De leveszik a troll gunt... és az AMX-tárából is levesznek kettőt... a Spähpanzert asszem belassítják szal... na.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.16. 15:25:17 -
R3nton #386395 Múltkor én is csináltam vele olyan, hogy felmentem mineson a dombra, lenéztem conqerorba 1000 körülit vertem, utána is-4-be 900+ és kigyújtottam, viszont volt már olyan is, hogy 5 méterre volt a tank és mellé bombázta, aztán ott álltam és pislogtam, mint hal a szatyorban. -
Plata #386394 Spec én hegy tetőről fedezékből lőttem.
Kilőttem utána bebújtam.Nem tudtaj meglőni.Csapattárs jó fej volt feltolt a hegyre.Este ha hazaérek rakok be képet. -
suba53 #386393 A HP kicsit nagyobb, és ha normál MM-et kapnak scout helyett, akkor az egy virtuális buff. 
Top tierként azért ütősebbek lesznek.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.16. 14:50:18 -
R3nton #386392 Sunnyogni kell vele és váratlan helyeken felbukkani, ha ellövi magát a tank, akkor telibe küldeni, lehetőleg minél közelebbről, mert akkor nem kell olyan sokat várni a szűkülésre. -
R3nton #386391 Okosan kell vele, én mostanában kezdek ráérezni, nem rossz kis cucc. Az ilyen papír szarokat lehet szívatni vele. Akkor szar, mikor lightok jönnek szembe, mert kifiléznek még akkor is ha telibe vered a másikat. Van egy stílusa, amire, ha ráérzel akkor jó kis köröket lehet vele menni, mondjuk amit Plata ír (nem bántás képpen), de oszd el kettővel. Ettől függetlenül nem rossz cucc, és egyedinek egyedi. -
Mások is nem csak te 
T9 Lt statok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #386389 Ezeket mindig elképedve hallgatom. Én is próbáltam a T49-et, de valahogy nekem megy ilyen profin vele. Mire becélzok valakit már rég odébb ment. Arról nem beszélve, hogy ha észervesznek, akkor esély nincs lőni, mert mire ez a szutyerák becéloz már rég 3-4 ellenséges tank belém lőtt. -
Plata #386388 Három t9-t10 med próbált áttörni középen.
Kidugták fejüket telibe nyomtam pattont mire visszabújtak.Amilyen barmok voltak pont betöltött ágyú mire újra próbálták.
Így mind a hármat megharaptam.Meg vagy 500 méterről emilbe meg 10-es cseh medbe csaptam még.Végül bujkáló rhm is kapott egyet. -
Plata #386387 Ez kőkemény nerf.
T49 kiherélve.
Az előbb lőttem 993-at patton tornyába szemből.
Hat lövés 2.7k sebzés és miaszar kitüntetés.Elfelejtettem nevét.Két csatára volt időm csak most mobilról írok utazás közben. -
Rammsch31n #386386 Buffot? :D Jó vicc. -
yossarianHUN #386385 A 9-esek gyakorlatilag ugyanazok lesznek, mint a mostani 8-asok. Feljebb kerülnek eggyel, de scout MM helyett normál MM-et kapnak, azaz mehetnek saját tierbe is. Ergo tök ugyanolyan meccsekbe fognak kerülni, mint a mostani 8-asok. Az egyetlen változás, hogy nevükben 9-esek lesznek, meg amit tekernek rajtuk a váltáskor.