banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Muszáj teljesen beszűkülni, meg sokszor az autoaim is nagyon hasznos, én ha közvetlen közelében vagyok az ellenségnek, gyakran inkább ráteszem az autoaimet is, biztos ami biztos... Azért szeretem a T49-et, mert a nem olyan unalmas, mint az összes többi tank. Valamelyik nap El Hallufon ott az északi verekedőben a domb alján álltam, az ellenséges E5 meg egy kilőtt tank mögött bújkált a domb másik felén, de úgy, hogy a roncs alatt még pont ráláttam az aljára... Feltartotta az egész csapatot, mert nem volt arty, és senki nem tudta átlőni... becéloztam a roncs alatt az alját...1200HP-ról leégett XD Meg amikor a magabiztosan sidescrapelő heavyk meglepődnek egy 350-es taslin, aztán inkább elkezdenek hátrálni, megfizethetetlen :D
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.30. 12:16:41