World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azok a nyomorult WG-sek kiraktak egy olyan hírt a honlapra aminek az volt a címe hogy Premium Shop: A Legend Returns! kattintok is rá hogy nézzem hogy mennyit akarnak az emberekről leakasztani a "Legendával" erre látom hogy a német m41-es elérhető megint a shopban <#mf2> miközben gondolom a nagy többség aki régóta játszik egyből arra gondol hogy Type 59.
Ez az "ember" olyan 3:50 környékén olyat mond hogy pedig ezzel a tankkal 8-9-10 kill-nek kéne lennie?
ez a szintjelzőröl azt hiszi hogy az az átlag killt jelenti az adott tankkal?
Meghogy ezt a tankot ajánlják a kezdőknek akkor neki mégis mit kéne ajánlani egy kitámasztós biciklit meg egy csúzlit? 😄
Ja, hát akinek az a próblémája hogy túl jók a statjai 😊
Add kölcsön, elintézzük. Ez akár egyszolgáltatás is lehetne, WN rontás...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.04. 14:22:47

"nyomtam egy esc-ét"... anyád f@szát, azt escapenek hívják, vagy én hallottam félre, de ennyi elég is volt belőle... :"D
ezt a nyomorékot... :"D
Mivel elég gyakran, elég sokaktól (khmm... artyk) direkt a jó statú játékosok kapják a focus fire-t, szerintem ez így win-win. Lehet, hogy el kéne kezdeni botozni 😄
joe662
Azért Mr Scheff is,egy ritka nagy troll<#eplus2><#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Jah a srác T2 és T5 prém tankokkal tolta,de nem hiszem hogy sokat spotolt volna.

Ez inkább prémfiókkal jövedelmezőbb,nem?
Meg közepes tierben.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

barret
Ha azt nézed hogy egy csata 1-2 perc,akkor valóban jövedelmező,pláne ha lövik is a spotodat 😊 Lehet több kreditet szerzel adott időn belül,mintha kempelsz egy bokorban 😄
Utoljára szerkesztette: barret, 2016.08.04. 11:10:31

Bérbe vehet? reklámfelület...

Simán lehet egy makrózó ember. Napközben dolgozik a maki, termel vmennyi pénzt (ami nyilván nem olyan sok mintha egy átlag ember ülne a gép előtt de több mint 0), aztán este meg játszik a player, aki akár unikum is lehet, csak hát ugye a maki által letolt szánalmas eredményű csaták száma többszöröse az igazi játékos által elkövetettnek.

Navy Field nevű hajós MMOban műveltem ilyet, azt viszonylag jól le lehetett makrózni, meg is volt mind a 4 nemzetből rengeteg top hajó. Csak ott nem volt axcount statisztika igy nem volt hátránya.... mondjuk vicces, egyszer még a hivatalos fórumra is fel lett posztolva egy kép amin több hajó is fel van akadva egy sziklára (arra nem volt kiképezve a makró), és a hajók közt ott volt az enyém is. Sőt, a posztoló még le is írta a makró viselkedését (volt benne némi random hogy a térképen pl induláskor merre indul a hajóm, nem csak simán előre). Mondjuk ott azért lehetett egy playernek nagyon feltünő, mert a szerveren csak 50-100 ember volt egyszerre max, igy gyakran kerültek ugyanazok az emberek egy csatába.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.04. 10:45:33

Valami okostojás azt magyarázta egyszer hogyha van sok prém tankod úgy kell farmolni velük hogy bemész csatába berohansz ellenség közé meghalsz,váltasz másik prémre,és ezt csinálod amíg el nem fogy a prémtankod,szerinte jól lehet vele keresni.<#wow3>

barret
Ez direkt csinálja szerintem. Van neki tank ász jelvénye 😊

Meg úgy általában, utólag köníű megítélni egy sziitut, alapesetben énis valszeg a védekezés mellett döntöttem volna, ha fennál a veszélye hogy jönnek vissza resetelni. Arty ellen meg nemvéd semmi.

Valszleg azért, mert a lámpa csak 3 másodperccel a tényleges spottolódásod után villan.
Igen, az kicsit félrevezető, hogy sokan úgy mondják, hogy csak 3 tanknak számolja a foglalást. Pontosabban úgy van ez, hogy a foglalás sebességének van egy maximuma, ami nem növekszik 3 felett, hiába áll be 4 vagy több tank. Egy foglalás viszont a legritkábban sima ügy, mert jöhet az ellen resetelni. Ellenben foglalási pontot az összes tank gyűjt és 4 vagy több tankról már nehezebb lelőni a foglalási pontot/resetelni.

Nem is beszélve a kicsit is gondolkodó stílusú játékosokról, akik tudják azt, hogy az utoljára érkezett tanknak illik beáldoznia magát, ha az ellen fenyegeti a foglalást és olyan a helyzet, hogy csak így lehet nyerni. Már többször megtettem azt, hogy "felkínáltam" magamat ha utoljára érkeztem és minimális foglalási pont veszteség mellett megúsztuk.

Viszont egy dolgon elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen a 4+ foglalás nagyon ritka dolog, ezért én a gyakorlatban talán soha nem próbáltam ki, hogy tényleg így van-e, azaz ha beállok negyediknek, akkor én is gyűjtöm a foglalási pontot. Ha ilyen szituációba kerül valaki, akkor nagyon könnyű leellenőrizni, feltéve, hogy sikerül a foglalás, akkor látható a csata végi összesítésben a foglalási pontszám. Másik lehetőség leellenőrizni, ha lövést kap az ember, mint negyediknek érkezett tank, akkor a foglalási idő/sáv mutatónak reagálni kell.

Ha lesz alkalmas csata, kipróbálom, bár a rush miatt mostanában már ritka, hogy foglalni kell.

asolyom: az elc érdekesen céloz, mert baromi jól középre megy a lövés még úgy is, hogy nincs teljesen becélozva. A válasz valószínűleg a puha, láthatatlan statokban van (szóráskép, bár az meg elvileg egységes, vagy mégsem?). A prok tudják jól, hogy mennyire kell becélozni vele, amikor már megbízhatóan fog lőni, mert egyébként tényleg horror a célzás ideje, ha teljesen kivárod.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.03. 18:00:09
Akadnak gyanúsín jól célzó játékosok. Én az ELC-vel sokszor egy elefántnak is mellé lövök 50 méterről teljes beszűkülés mellett. Most meg alig villant a lámpám, és máris kaptam fülem közé egy láthatatlan ELC-től.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

voivod32
Vannak kétségeim afelől, hogy ezt a vérpiros kollégák tudták, de nincs kizárva.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nos, 100%ig nem vagyok biztos benne, de van aki egész szépen leírta egy régebbi fórum postban

Ez alapján a reseteléssel kapcsolatban van előnye annak ha 3 helyett 4 cappel, de nem úgy ahogy én "gondoltam", hanem egy picit másképp: a lényeg hogy amikor egyet meglőnek a cappelő tankok közül, akkor kevesebbet vesztettek volna a cappelésből ha van egy 4. tank is a körben (mivel a teljes cap pontszám nem 3 hanem 4 tank között oszlik el) mint amikor csak 3 volt.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 16:44:35

Ezt kerlek gondold att alaposabban.
voivod32
https://www.facebook.com/EztSkubizdMeg/photos/a.353377501404873.82372.353373714738585/1026184637457486/?type=3&theater

HTS s3rg1nh00
16k a bulldog,az 2 nap alatt megvan és legalább a motort át tudom rakni.vk-val még majdnem 40k a SPIC és semmi sem jó bele,még egy rádió sem...ezt már kiszenvedem valahogy,de azért az idegesítő hogy a medium küldiket egy ötössel is lehet hozni,lighthoz meg a hatos kevés..
(ja és nem lennék ennyire ideges,ha hétvégén nem javítani próbáltam volna a heavy küldiket mikor az OI-val blokkoltam 3300-at és sebeztem 2300-at mire kilőttek...pedig már csak a HT15 hiányzott onnan is 😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Napi freak:

angelus1991ster.blogspot.hu

Én is próbálkozom a Stug IV küldikkel, de valahogy nincs velem a szerencse. Az artys küldi majdnem megvolt. Megcsináltam a 2000-es sebzést, de mint később kiderült ez nem volt jó, mert ebből 750 egy SP-be ment, és itt az a kikötés, hogy nehéz tanknak, és TD-nek kell kiosztani. Pedig a francia papír heavy biztosan pislogott, amikor beletoltam 1100-at.

Ott lenne még a TD-s küldi vége, de a 3000 sebzés esélytelen a SU-85-tel. Meg a LT küldi vége is kellene...

ROMOTO
A Leclerc's Medal I osztály 23k csatával sem sikerült még elérni <#hehe>
voivod32
Ha ez így van, az számomra újdonság.

6-ra járok dolgozni, 5-kor kelek, kávé után, na mondom megyek egy kört.
Két hete szarakodok a LT15-ös küldivel(STUG IV).
Karélia, védekezünk. Szaladgálok a SP1C-vel fel-alá a pályán, nem is figyeltem a spottolásra, akit láttam, próbáltam lőni, ennyi.
Nyerünk valami 15:8-ra, mielőtt vége a meccsnek nézem a sebzésszámlálót: 1250 körül. Na gondoltam most se lett meg, de nem baj mentem egy jó meccset. Erre kiírja a game, hogy küldi teljesítve- kitüntetéssel stb.
Pislogok, mint hal a szatyorban, megnyitom a meccs statot. Pff: 4600!!spot damage. azt hittem beszarok.
Mentem is egy kört még a Stuggal is. 😊
Én tegnap adtam el a francba .Felbaszott hogy egyfolytában agyhalott volt a csapat 9 csata 1 győzelem.
Azzal ne spotterkedj.Túl nagy,kicsi a Camo értéke és a látótávja sem a legjobb, a többi light elveszi tőled a spottot főleg ha 7-8-as.Aktív spot sem igazán jó vele lassan gyorsul nagy mérete miatt könnyen eltalálják.Stabi rá és távcső.Irány a sebzés és inkább a statodat verd fel vele meg keresel egy kis kreditet is.
Fejlessz ki valami 8-ast light-ból.De ne a 1390-et,inkább RU-T54 light-WZ-132.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

HTS s3rg1nh00
nevetséges ez a játék,t37-el ülök a bokorban,commander 70% reconnal már maximális látótávon,felspottolok 3 tankot,t29 lő 3 lövést és mindháromra írja az assistance to alliest fent,aztán csata végén 0 spot assist...<#szomoru2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ROMOTO
Amit akarsz kb a történelmi csatamód, egyébként meg semmi realitása a jelenlegi 10 tier +/-2 tier MM és tankévjárat függvényében.
Irisz_
Pl amit írtam D10 löveggel T44 en 380 mm es HEAT átütés, el is lehet venni tőle a D10 est mondjuk 85 mm essel is mehet. Megint a fejlesztőknek kéne gondolkodni. <#vigyor0> Mellesleg az APCR se annyit üt át mint a játékban 😄 De lényegében szerintem aki kiszenvedte a tankját, elég sokat ült a gép előtt szerintem bicskanyitogató hogy szétbutítják.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.08.03. 12:49:15
Irisz_
Szerintem ha már tank és nem kitalált akkor tudja amit tudott való életben, ha szar helyen van az a fejlesztők hibája.
ROMOTO
sehol nem írták hogy a sanbox értékek bevezetődnek, sőt pont ellenkezőleg... a valós tank paraméterek (átütés-páncélzat) szerint lehetetlen balanszolni úgy hogy a játékban 10 tierben elosztva már 300 tank van benn , ki nem szarja le egyébként hogy a T44 nek milyen a valós átütése ha a megfelelő tierben van és eredményesen lehet használni, lehet én is rosszul állok hozzá...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.03. 12:44:02
Irisz_
Hogy válaszoljak a kérdésre akkor az játszana vele ugyan úgy aki akarna és ellehetne fogadni hogy melyik tank mennyit ér a játékba. Lehetne ellensúlyozni hogy a Tiger pl kerüljön több XP be hogy ne abban üljön az összes tomato.
Irisz_
Én drasztikusan átalakítanám a tankokat nem sandboxolnék, pl IS7 menne tier 9 be, és tier 10 be jönne valami nagyobb pl Object 277 vagy Object 770. Aztán mivel lenne páncél szarásig akkor lehetne spamelni a prémium lőszert vagy ér valamit vagy nem. 10 es medeket is lelehetne vinni 9 esbe és 10 esbe pl Object 430U 122mm es löveggel meg pl T62 115 mm es sima csövűvel. De tudom kb jó az álmodozás. <#vigyor>
Az a baj, ha valamit nyilvánvalóan predesztinálsz a győzelemre, akkor mindenki azzal akar majd menni.

Klasszikus példa, ha történelmileg csinálod meg a Tigrist meg a Shermant (ebbe ugye a paramétereik mellett beleértendő az is hogy egymással kell harcolniuk), akkor szerinted ki fog shermannal játszani?

Irisz_
Tier 10 ben frontálisan találkozol egy heavyvel és ha elrejti a weakspotját vagy beforgatja kb azt nézheted hogy a tankok kaviccsal hajigálják egymást és senki nem sérül. Ezért utaltam rá régebben hogy kőkemény heavy spam lesz mert az lesz az új tomato kedvenc tankosztály. Én inkább a történelmi átütések felé mennék, és szerintem nem gond ha egy csata időbe véget ér. Légi harcba is ugyan ez van, a gépek ha modernebbek, jobbak, azoknak egyszerűbb a feladata. Pl írtam T44 nek a HEAT lőszere történelmileg 380 mm ütött át, na most orosz 10 es medeknek 295 lesz a HEAT átütése. Lehet rosszul állok hozzá...
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.08.03. 12:31:41
Nemtom, jelenleg nem pont az a bajunk hogy a páncélzat a játékban semmit nem ér a goldeső miatt? Mert ezesetben pont jó a pen nerf...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 12:24:50

Én úgy tudom úgy működik, hogy amikor beállsz neked is elkezdi számolni a pontokat még akkor is amikor előtted már 3an beálltak, pusztán csak nem számítódik be az összegbe. Amikor viszont az előző 3 közül vkit resetelnek, akkor a te eddig összegyűjtöd pontjaiddal kerülsz a helyére.

Irisz_
Ha a sandboxot így bevezetik az a játék végrendelete lesz. Szerintem az sehol nem kóser hogy egy tanknál pl a prémium lőszer 40 mm el tud többet, így is köszönő viszonyban nincsenek néhol az átütések a valósággal. Azt meg hülyeségnek tartom hogy arcade dumával jönnek egyesek mikor pont azért fejlesztett tankot minden nemzet hogy legyőzze a másikat....
Azért ez tier 2-3-ra érvényes. Persze lehetne hosszabb is a csata, ha nem lennének ilyen kurvakicsik a pályák.
Tesztelhetnék már a nagyobb 1,5-2 km2-es pályákat is. Mire volna való az a szutykos Sandbox ha nem ezekre.
Továbbá tesztelhetnék a 1,5-szeresére megnövelt hp-s csatákat.

Akar ez a wg foglalkozni még egyáltalán ezzel a dologgal, hogy WoT? Vagy hátradőlés és beleszarás van.

angelus1991ster.blogspot.hu

Teljesen használhatatlan a játék ma. Még jobban, mint máskor. A 3 perces csaták már hosszúnak számítanak. Általában max. 3-4 lövés, és vége az egésznek, mert vagy az ellenség hullik el, vagy a saját csapat. <#shakehead>

barret
Magyar Büntető Zászlóalj nem hazudtolja meg magát 😄

Sherman0070
Kérjük vissza az eredeti KV-1S-t! 😄 Nekem már hiányzik az a terror, amit művelt. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

voivod32
Ez így van, de mivel engem akkor kezdett volna számolni, amikor a kollégát resetelték, a helyzet ugyanaz lett volna, így viszont kilőttem a spottert, ígaz már túl későn.

Tegnap meglett 3. csillag is T67-en, de nem adta olcsón. A legjobb TD pályákat kaptam amikor 94% fölött voltam vele (Ensk, Sacred valley, Pilsen, Serene Cost), majd beadta Prohorovkát. A gond csak a csapat volt, a végén 7 tankot már nem tudtam tartani 2 arty segitségével, főleg h a spotter 13 HP-ról már csak láncolni tudtam, illetve 2 pattant róla, oldalról. Eredmény után 94,96% - lett, remegv nyomtam következő csatára, ami persze Himmelsdorf volt + 2 tier ellen főleg. Hála az égnek legalább 3 mentünk hegyre, ellen kb ugyanennyi és sikerült lekergetni őket, majd kb 10x oldalba-hátba tudtam lőni egy rohamozó HTC-t 😊
Most jöhet a pihenés és a maradék küldetésekre görcsölés 😛
ROMOTO
Már 2 éve is folyamatosan ment a hőbörgés a 3 perces csaták miatt...egyébként a rebalance ha összejön első körben lényegében helyre teszi az MM-et meg az artykat, az olyanokat mint Storm meg még egy rakat faszogányt akik az elbaszásokért felelősek részben kirugdosták vagy félreállították, visszahívtak régi pályatervező kádereket, stb. szakikat akik használható dolgokat raktak le az elején, egy vezető orosz bloggert vettek alkalmazásba aki addig első volt abban hogy szétfikázza a játékdinamikai és tank balanszolási problémákat, lehet mondani megvették kilóra, de ezen felül adnak a véleményére, szal próbálnak felnőni a feladathoz, de sajnos az olyanokhoz egyenlőre nem hajlandóak nyúlni ami alapprobléma a játékban: a +/- 25% átütést, sebzést amit kb 10% ra kéne levinni vagy a +/- 1 tier bevezetésére ami szintés sok problémát orvosolna, de ezekre a lehetőségekre sem reagálnak újabban annyira kategorikusan mint korábban.
Szvsz mindenki várja meg az év végi nagy peccset, mert használhatóbb játékot fog kapni, attól még a játékosállomány mondjuk nem biztos hogy értelmesebb lesz és lehet hogy végeredményben ez fogja mindig a legnagyobb bosszúságot okozni amit semmilyen játékmechanika nem tud orvosolni.

A világért se védem őket, de én úgy tudom hogy a leírt szituációban segített volna ha bennvagy, mivel a nullázott csávó helyett téged számolt volna bele amikor a splash érte a haverotokat, ugyanis a körben lévő 3 legmagasabb capture pointtal rendelkező tankot számolja a rendszer.
Amikor a csávót resetelték, ő 0-ra esett vissza, igy a helyére te léptél volna...

Tehát van értelme 3-al több tanknak a cap körben, pont a resetelés miatt.

De természetesen javítson ki vki ha tévedek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 08:59:20

Újabb kiváló csapat. Különösen a T6-7 heavy-k nyújtottak "kimagaslót". <#banplz>

barret
Lehet hogy sok a kezdő,de a csapat fele Wn8-at húz,nem ritka a 40K meccses játékos... Csak körül kell nézni 😄