418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Egyébként van valakinek Patton KR-je? Pontosan mennyivel lett keményebb a tornya buffal? Ha jól pattint, az egyik legjobb alternatíva lehet a Mutz mellett.
  • haflac
    Vedd meg a shop-ban a hiányzó díszeket,és még aranyat, kis szerencsével fasza prém tankot is kaphatsz.
  • yossarianHUN
    Valszleg nem, de az IM misik jutalmaként még mindig fogsz tudni kérni svéd leányzót.
  • yossarianHUN
    Ééééés további fröcsögés és arcoskodás. Mily meglepő. No mindegy, további jó riny... panaszkodást, ide azért már inkább nem ereszkednék le.
  • Megamax
    Biztosan nemtudni, max kuldetesbol tudod majd kiválasztani.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Holnap vége a karácsonyi eventnek és gondolom utána nem megszerezhető lesz a svéd női legénység. A kérdésem az lenne hogy nekem 1db női legénységi tag hiányzik azt később meglehet még szerezni majd valahogy?
    Köszönöm és elnézést ha már volt ez a kérdés
  • Pares
    Milyen érvelés? Ne nevettess. Majd a 100 akár hány csatáddal meg a nyilvánvaló negatív hozzáállásoddal te jobban tudod, hogy mi hogyan T49. Inkább hallgass.
  • Megamax
    Azt hogy semmi hivatalos info nincs mogotte amit mondtam, semmi nem tamassza ala.
  • TiborTamas
    És ezzel most mit szerettél volna mondani? Nem érzem a logikai kapcsolatot a 2 állítás között. :D
  • Megamax
    En meg tudok pár wg accountot amit barmikor hasznalhatok kedvem szerint.
  • ROMOTO
    Nincs tiltólistán, ha közben bármit kitalálnak, akkor is a köv. peccsig figyelmen kívül lehet hagyni.
  • TiborTamas
    Én ismerek pár embert, akiket kiraktak 7 napra, és rajta is vannak a listán, szóval nem csak kamuból beirkálták a neveket...
  • joe662
    Miért,az tiltott?Nem is tudtam.
  • Angelus1991ster
    Azt amúgy miért tették tiltólistára?
  • joe662
    Ezért nem használunk széfshuutot
  • Megamax
    Ne becsuld le a media hatalmát es az emberi hülyeséget. Hihetetlen dolgokra képes ez a két dolog külön külön de egyben maga a káosz.
  • Angelus1991ster
    Önkéntes boszorkányüldözők :D kurvajó :D
  • Megamax
    Lehet hogy teged nem erdekel hogy rajta e vagy sem, de kepzeld el pistike megtalalja a listát, elmeseli haverjainak a többi pistikenek es ugy dontenek rendőrősdit játszanak es aki a listann van azt akadalyozni fogják vagy mas formaban de basztatni fognak.
  • joe662
    Tegnap én is csak 1 csatát bírtam menni,aztán felmondta az idegrendszerem a szolgálatotde legalább abban az 1ben kemény voltam mint a kád széle
    Karélián védekezésnél elmentek az okosok támadni,persze ott pusztult mind
  • joe662
    Hidd el letojnám magasról. Akár rajta is lehettem volna,a minimapos löveg jelző,vagy a zoom out miatt,de nem.Számomra ez csak egy virtuális lövölde,virtuális emberekkel/1 embert ismerek személyesen/l,akiknek az esetleges negatív véleménye,annyira érdekel,hogy semennyire
  • yossarianHUN
    Kérdés, hogy van-e értelme. Nekem annyira nem kéne, az AW előtt még azt hittem, hogy lehet jó modern tankos játékot csinálni, most már nem vagyok annyira biztos benne.
  • Angelus1991ster
    Április 1-jei bolondozás miatt készítették. Sajna kacsa ez a videó.
    Viszont ezek az SD modellek ezek szerint rendelkezésre állnak, pár új pálya és kész a tier X+.
  • sempike

Most találtam, 2015-ös developer interjú. Modern tankokat (t11), irányított rakétákat és aktív páncélt ígértek csak hogy a legfontosabbakat kiemeljen. És már azt is megmutatták, hogy milyen tankok lesznek a t11-ben (3d modellel). Hát megalol...
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.15. 13:44:17
  • sempike
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

8 csata - 8 vereség.
    AMX CDC - 10 lövés ebből 8 a célpont előtt félúton a földbe csapódik. Két találattal max. XP a csapatban (minimális felderítés) t10-ben.
    110 - 8 lövés ebből 6 a földbe, 2 eltünt egy amx 50 100-ban sebzés nélkül. A t10 top heavy-jeink találat nélkül haltak el (Maus, E100 és a többi)

Azzal vigasztalom magam hogy még korán van és a WG-s botok játszanak játékosok helyett. Remélem délutánra javul a helyzet.

Jah a VKB még mindig nagyon durábilis. 12k csatás <2000 személyi értékelésű emberke kiáll vele a dombra keresztben és spotol... az oldalát mutatva... és a világon senki nem tudja sebezni hosszú percekig. 0 sebzéssel, spot damage-el lehozta a csatát...

Kipanaszkodtam magam, máris szebb a világ :)
  • yossarianHUN
    Nem erőlködtem aranyapám, elmondtam a véleményem, ahogy te is a tiédet, PLUSZ én érvekkel támasztottam alá, hogy szerintem miért eleve döglött koncepció a trollgunos light tank. Ehhez képest te azóta is csak fröcsögsz, meg nyomod ezeket a "hülyeségeket beszélsz", "csak mert te nem szereted", meg "tanujjá meg jáccani" okosságokat. Nem tudom, melyik felmenődet sértettem vérig azzal a végtelenül pofátlan dologgal, hogy megmondtam a véleményem a T9 lightos váltásról, de hadd ne süllyedjek le a vitakultúra általad használt, fokozhatatlanul cizellált szintjére.

• WR104
    Nekem a mult heten artyval az elso 3 csatam Ruinberg, Ruinberg majd Winterberg Utana rendesen jottek a palyek. Tegnap szinten arty teli Himmersdorf, Himmersdorf majd megint a teli Himmers. Raadasul tegnap mint a 3 buko lett.
  • Faboo
    Ami annyit jelent, hogy jó pár könnyű tankot kell nerfelni.
  • Angelus1991ster
    Ez egy kis áporodott WoT bulvár. Pár nap múlva a kutya nem emlékszik rájuk.
    Vicces, hogy az egyik játékos kb. 10 perce már játszott is.
  • Megamax
    Lehet hogy negatív vagyok de mit szólnál ha rajta lennél a listán es kozben nem is csaltal?
  • joe662
    Màr megint azok a negatív hullàmok:-/
  • Megamax
    Azert ugye vicces, csinaltak egy nem hivatalos listát ami vagy igaz vagy nem. Ilyet enis tudok es akar feltehetnem azon jatekosokat akiket nem kedvelek de semmi alapja nem lenne.
  • joe662
    Simàn:-)csak kifolytak a szemeim utàna:-)
  • Sherman0070
    Na ezt kerestem

Innen látni, hogy a sok tomato csal :'D
  • Angelus1991ster
    Van egy ilyen része is az oldalnak:
    http://wot-cheaters.tk/?p=stat2
    Lejjebb kell görgetned. Lengyelek kicsit túltolták :D
  • Sherman0070

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.01.15. 00:20:01
  • Plata
    Bocs de ez baromság,lehet lapulós spotter,8k spot sebzés is jött már úgy vele össze hogy jött telefon és a tankot ott kellett hagynom ahol épp volt,mire visszajöttem csata vége és kaptam rahedli sok xp-t.T49-nek festéssel meg camo skilles legénységgel jobb néha álcája tüzelés közben mint rohadt td-knek.
  • Plata
    Nem mondod hogy végignyálaztad?
  • Angelus1991ster
    Valahol megértem a korruptakat. Csapat fele legtöbbször használhatatlan, az mm egy ótvar, a pálya kiosztás ótvar, arty daganat stb..
    Ha lenne a PvE, a fasz szenvedne állandóan ezektől a "bugoktól".

Másik: Tog II mióta Prohorovka/Fiery Salient mágnes?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.14. 22:43:17
  • joe662
    A múltkor kérdezte valaki van-e?
    Van.
    Amelyben 215 honfitársunk is szerepel
    Banánlista vol.2
  • Pares
    Hát ha nem tudod, akkor olvass vissza, nem fogom neked is mégegyszer leírni, amit már leírtam néhányszor.