418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #386346 Egyébként van valakinek Patton KR-je? Pontosan mennyivel lett keményebb a tornya buffal? Ha jól pattint, az egyik legjobb alternatíva lehet a Mutz mellett. -
haflac #386345 Vedd meg a shop-ban a hiányzó díszeket,és még aranyat, kis szerencsével fasza prém tankot is kaphatsz. -
yossarianHUN #386344 Valszleg nem, de az IM misik jutalmaként még mindig fogsz tudni kérni svéd leányzót. -
yossarianHUN #386343 Ééééés további fröcsögés és arcoskodás. Mily meglepő.
No mindegy, további jó riny... panaszkodást, ide azért már inkább nem ereszkednék le.
-
Megamax #386342 Biztosan nemtudni, max kuldetesbol tudod majd kiválasztani. -
Bandeeka #386341 Sziasztok!
Holnap vége a karácsonyi eventnek és gondolom utána nem megszerezhető lesz a svéd női legénység. A kérdésem az lenne hogy nekem 1db női legénységi tag hiányzik azt később meglehet még szerezni majd valahogy?
Köszönöm és elnézést ha már volt ez a kérdés -
Pares #386340 Milyen érvelés? Ne nevettess. Majd a 100 akár hány csatáddal meg a nyilvánvaló negatív hozzáállásoddal te jobban tudod, hogy mi hogyan T49. Inkább hallgass. -
Megamax #386339 Azt hogy semmi hivatalos info nincs mogotte amit mondtam, semmi nem tamassza ala. -
TiborTamas #386338 És ezzel most mit szerettél volna mondani? Nem érzem a logikai kapcsolatot a 2 állítás között. :D -
Megamax #386337 En meg tudok pár wg accountot amit barmikor hasznalhatok kedvem szerint. -
Nincs tiltólistán, ha közben bármit kitalálnak, akkor is a köv. peccsig figyelmen kívül lehet hagyni. -
TiborTamas #386335 Én ismerek pár embert, akiket kiraktak 7 napra, és rajta is vannak a listán, szóval nem csak kamuból beirkálták a neveket... -
Miért,az tiltott?Nem is tudtam. -
Angelus1991ster #386333 Azt amúgy miért tették tiltólistára? -
Ezért nem használunk széfshuutot 
-
Megamax #386331 Ne becsuld le a media hatalmát es az emberi hülyeséget. Hihetetlen dolgokra képes ez a két dolog külön külön de egyben maga a káosz. -
Angelus1991ster #386330 Önkéntes boszorkányüldözők :D kurvajó :D -
Megamax #386329 Lehet hogy teged nem erdekel hogy rajta e vagy sem, de kepzeld el pistike megtalalja a listát, elmeseli haverjainak a többi pistikenek es ugy dontenek rendőrősdit játszanak es aki a listann van azt akadalyozni fogják vagy mas formaban de basztatni fognak. -
Tegnap én is csak 1 csatát bírtam menni,aztán felmondta az idegrendszerem a szolgálatot
de legalább abban az 1ben kemény voltam mint a kád széle
Karélián védekezésnél elmentek az okosok támadni,persze ott pusztult mind
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hidd el letojnám magasról. Akár rajta is lehettem volna,a minimapos löveg jelző,vagy a zoom out miatt,de nem.Számomra ez csak egy virtuális lövölde,virtuális emberekkel/1 embert ismerek személyesen/l,akiknek az esetleges negatív véleménye,annyira érdekel,hogy semennyire 
-
yossarianHUN #386326 Kérdés, hogy van-e értelme. Nekem annyira nem kéne, az AW előtt még azt hittem, hogy lehet jó modern tankos játékot csinálni, most már nem vagyok annyira biztos benne. -
Angelus1991ster #386325 Április 1-jei bolondozás miatt készítették. Sajna kacsa ez a videó.
Viszont ezek az SD modellek ezek szerint rendelkezésre állnak, pár új pálya és kész a tier X+. -
sempike #386324
Most találtam, 2015-ös developer interjú. Modern tankokat (t11), irányított rakétákat és aktív páncélt ígértek csak hogy a legfontosabbakat kiemeljen. És már azt is megmutatták, hogy milyen tankok lesznek a t11-ben (3d modellel). Hát megalol...
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.15. 13:44:17 -
sempike #386323 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
8 csata - 8 vereség.
AMX CDC - 10 lövés ebből 8 a célpont előtt félúton a földbe csapódik. Két találattal max. XP a csapatban (minimális felderítés) t10-ben.
110 - 8 lövés ebből 6 a földbe, 2 eltünt egy amx 50 100-ban sebzés nélkül. A t10 top heavy-jeink találat nélkül haltak el (Maus, E100 és a többi)
Azzal vigasztalom magam hogy még korán van és a WG-s botok játszanak játékosok helyett. Remélem délutánra javul a helyzet.
Jah a VKB még mindig nagyon durábilis. 12k csatás <2000 személyi értékelésű emberke kiáll vele a dombra keresztben és spotol... az oldalát mutatva... és a világon senki nem tudja sebezni hosszú percekig. 0 sebzéssel, spot damage-el lehozta a csatát...
Kipanaszkodtam magam, máris szebb a világ :)
-
yossarianHUN #386322 Nem erőlködtem aranyapám, elmondtam a véleményem, ahogy te is a tiédet, PLUSZ én érvekkel támasztottam alá, hogy szerintem miért eleve döglött koncepció a trollgunos light tank. Ehhez képest te azóta is csak fröcsögsz, meg nyomod ezeket a "hülyeségeket beszélsz", "csak mert te nem szereted", meg "tanujjá meg jáccani" okosságokat. Nem tudom, melyik felmenődet sértettem vérig azzal a végtelenül pofátlan dologgal, hogy megmondtam a véleményem a T9 lightos váltásról, de hadd ne süllyedjek le a vitakultúra általad használt, fokozhatatlanul cizellált szintjére.
-
WR104 #386321 Nekem a mult heten artyval az elso 3 csatam Ruinberg, Ruinberg majd Winterberg Utana rendesen jottek a palyek. Tegnap szinten arty teli Himmersdorf, Himmersdorf majd megint a teli Himmers. Raadasul tegnap mint a 3 buko lett. -
Faboo #386320 Ami annyit jelent, hogy jó pár könnyű tankot kell nerfelni. -
Angelus1991ster #386319 Ez egy kis áporodott WoT bulvár. Pár nap múlva a kutya nem emlékszik rájuk.
Vicces, hogy az egyik játékos kb. 10 perce már játszott is. -
Megamax #386318 Lehet hogy negatív vagyok de mit szólnál ha rajta lennél a listán es kozben nem is csaltal? -
Màr megint azok a negatív hullàmok:-/ -
Megamax #386316 Azert ugye vicces, csinaltak egy nem hivatalos listát ami vagy igaz vagy nem. Ilyet enis tudok es akar feltehetnem azon jatekosokat akiket nem kedvelek de semmi alapja nem lenne. -
Simàn:-)csak kifolytak a szemeim utàna:-) -
Na ezt kerestem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Innen látni, hogy a sok tomato csal :'D -
Angelus1991ster #386313 Van egy ilyen része is az oldalnak:
http://wot-cheaters.tk/?p=stat2
Lejjebb kell görgetned. Lengyelek kicsit túltolták :D -

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.01.15. 00:20:01 -
Plata #386311 Bocs de ez baromság,lehet lapulós spotter,8k spot sebzés is jött már úgy vele össze hogy jött telefon és a tankot ott kellett hagynom ahol épp volt,mire visszajöttem csata vége és kaptam rahedli sok xp-t.T49-nek festéssel meg camo skilles legénységgel jobb néha álcája tüzelés közben mint rohadt td-knek. -
Plata #386310 Nem mondod hogy végignyálaztad?
-
Angelus1991ster #386309 Valahol megértem a korruptakat. Csapat fele legtöbbször használhatatlan, az mm egy ótvar, a pálya kiosztás ótvar, arty daganat stb..
Ha lenne a PvE, a fasz szenvedne állandóan ezektől a "bugoktól".
Másik: Tog II mióta Prohorovka/Fiery Salient mágnes?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.14. 22:43:17 -
A múltkor kérdezte valaki van-e?
Van.
Amelyben 215 honfitársunk is szerepel
Banánlista vol.2 -
Pares #386307 Hát ha nem tudod, akkor olvass vissza, nem fogom neked is mégegyszer leírni, amit már leírtam néhányszor.