World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a szintjelzőröl azt hiszi hogy az az átlag killt jelenti az adott tankkal?
Meghogy ezt a tankot ajánlják a kezdőknek akkor neki mégis mit kéne ajánlani egy kitámasztós biciklit meg egy csúzlit? 😄
Add kölcsön, elintézzük. Ez akár egyszolgáltatás is lehetne, WN rontás...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.04. 14:22:47
ezt a nyomorékot... :"D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Meg közepes tierben.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Utoljára szerkesztette: barret, 2016.08.04. 11:10:31
Bérbe vehet? reklámfelület...
Navy Field nevű hajós MMOban műveltem ilyet, azt viszonylag jól le lehetett makrózni, meg is volt mind a 4 nemzetből rengeteg top hajó. Csak ott nem volt axcount statisztika igy nem volt hátránya.... mondjuk vicces, egyszer még a hivatalos fórumra is fel lett posztolva egy kép amin több hajó is fel van akadva egy sziklára (arra nem volt kiképezve a makró), és a hajók közt ott volt az enyém is. Sőt, a posztoló még le is írta a makró viselkedését (volt benne némi random hogy a térképen pl induláskor merre indul a hajóm, nem csak simán előre). Mondjuk ott azért lehetett egy playernek nagyon feltünő, mert a szerveren csak 50-100 ember volt egyszerre max, igy gyakran kerültek ugyanazok az emberek egy csatába.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.04. 10:45:33
Nem is beszélve a kicsit is gondolkodó stílusú játékosokról, akik tudják azt, hogy az utoljára érkezett tanknak illik beáldoznia magát, ha az ellen fenyegeti a foglalást és olyan a helyzet, hogy csak így lehet nyerni. Már többször megtettem azt, hogy "felkínáltam" magamat ha utoljára érkeztem és minimális foglalási pont veszteség mellett megúsztuk.
Viszont egy dolgon elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen a 4+ foglalás nagyon ritka dolog, ezért én a gyakorlatban talán soha nem próbáltam ki, hogy tényleg így van-e, azaz ha beállok negyediknek, akkor én is gyűjtöm a foglalási pontot. Ha ilyen szituációba kerül valaki, akkor nagyon könnyű leellenőrizni, feltéve, hogy sikerül a foglalás, akkor látható a csata végi összesítésben a foglalási pontszám. Másik lehetőség leellenőrizni, ha lövést kap az ember, mint negyediknek érkezett tank, akkor a foglalási idő/sáv mutatónak reagálni kell.
Ha lesz alkalmas csata, kipróbálom, bár a rush miatt mostanában már ritka, hogy foglalni kell.
asolyom: az elc érdekesen céloz, mert baromi jól középre megy a lövés még úgy is, hogy nincs teljesen becélozva. A válasz valószínűleg a puha, láthatatlan statokban van (szóráskép, bár az meg elvileg egységes, vagy mégsem?). A prok tudják jól, hogy mennyire kell becélozni vele, amikor már megbízhatóan fog lőni, mert egyébként tényleg horror a célzás ideje, ha teljesen kivárod.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.03. 18:00:09
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ez alapján a reseteléssel kapcsolatban van előnye annak ha 3 helyett 4 cappel, de nem úgy ahogy én "gondoltam", hanem egy picit másképp: a lényeg hogy amikor egyet meglőnek a cappelő tankok közül, akkor kevesebbet vesztettek volna a cappelésből ha van egy 4. tank is a körben (mivel a teljes cap pontszám nem 3 hanem 4 tank között oszlik el) mint amikor csak 3 volt.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 16:44:35
(ja és nem lennék ennyire ideges,ha hétvégén nem javítani próbáltam volna a heavy küldiket mikor az OI-val blokkoltam 3300-at és sebeztem 2300-at mire kilőttek...pedig már csak a HT15 hiányzott onnan is 😄)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

angelus1991ster.blogspot.hu
Ott lenne még a TD-s küldi vége, de a 3000 sebzés esélytelen a SU-85-tel. Meg a LT küldi vége is kellene...
Két hete szarakodok a LT15-ös küldivel(STUG IV).
Karélia, védekezünk. Szaladgálok a SP1C-vel fel-alá a pályán, nem is figyeltem a spottolásra, akit láttam, próbáltam lőni, ennyi.
Nyerünk valami 15:8-ra, mielőtt vége a meccsnek nézem a sebzésszámlálót: 1250 körül. Na gondoltam most se lett meg, de nem baj mentem egy jó meccset. Erre kiírja a game, hogy küldi teljesítve- kitüntetéssel stb.
Pislogok, mint hal a szatyorban, megnyitom a meccs statot. Pff: 4600!!spot damage. azt hittem beszarok.
Mentem is egy kört még a Stuggal is. 😊
Azzal ne spotterkedj.Túl nagy,kicsi a Camo értéke és a látótávja sem a legjobb, a többi light elveszi tőled a spottot főleg ha 7-8-as.Aktív spot sem igazán jó vele lassan gyorsul nagy mérete miatt könnyen eltalálják.Stabi rá és távcső.Irány a sebzés és inkább a statodat verd fel vele meg keresel egy kis kreditet is.
Fejlessz ki valami 8-ast light-ból.De ne a 1390-et,inkább RU-T54 light-WZ-132.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.08.03. 12:49:15
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.03. 12:44:02
Klasszikus példa, ha történelmileg csinálod meg a Tigrist meg a Shermant (ebbe ugye a paramétereik mellett beleértendő az is hogy egymással kell harcolniuk), akkor szerinted ki fog shermannal játszani?
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.08.03. 12:31:41
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 12:24:50
Tesztelhetnék már a nagyobb 1,5-2 km2-es pályákat is. Mire volna való az a szutykos Sandbox ha nem ezekre.
Továbbá tesztelhetnék a 1,5-szeresére megnövelt hp-s csatákat.
Akar ez a wg foglalkozni még egyáltalán ezzel a dologgal, hogy WoT? Vagy hátradőlés és beleszarás van.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Most jöhet a pihenés és a maradék küldetésekre görcsölés 😛
Szvsz mindenki várja meg az év végi nagy peccset, mert használhatóbb játékot fog kapni, attól még a játékosállomány mondjuk nem biztos hogy értelmesebb lesz és lehet hogy végeredményben ez fogja mindig a legnagyobb bosszúságot okozni amit semmilyen játékmechanika nem tud orvosolni.
Amikor a csávót resetelték, ő 0-ra esett vissza, igy a helyére te léptél volna...
Tehát van értelme 3-al több tanknak a cap körben, pont a resetelés miatt.
De természetesen javítson ki vki ha tévedek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 08:59:20