A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #385082 [spoiler]Engem se szeret a RNG.De ez van.Az RHM-nél kezdődött.Nekem valahogy nem működött igazán pedig mindent megpróbáltam.Az ágyúja a sírba vitt és az álca sem úgy működött rajta ahogy szerettem volna.Most a 9-es WT-nél vagyok.De már fontolgatom hogy ha vele játszom akkor nyílván meg kell dézsmálnom az asszony Xanax készletét.Egyszerűen rémálom a vele való játék.Még az RHM ágyú van rajta de nem sokára meglesz a következő.Hihetetlen dolgokat tapasztalok vele.10 lövésből jó ha fele talál ami igazán nem is volna baj,de a 10 találatból jó ha 2-3 sebez is még papír szarokba is.Egyszerűen csak a kritikálok jönnek de képtelen még egy light láncát is pirosra lőnni csak sárgára.A lövegsűllyedés az gyakorlatilag nincs.Semmi másból nem áll a játék csak egyfolytában a tornából amivel a nincstelen lövegsűllyedést próbálom elérni.Ahol be tudnám lőnni a terepet a kutya sem jön oda.Dombos rész egy rémálom.A sebessége vetekszik egy csigáéval a gyorsulása egy vasgolyó sebessége felfelé az emelkedőn.El sem lehet vele menekülni.Ha jön egy gyorsabb tank végem van mint a botnak.A toronyfordulása egy vicc,rádjönnek annyi még egy közepes sebességű tank is leforog.Ha eltalálnak a löveg résznél akkor rossz esetben 2 legénységi tag meghal plusz az ágyúnak is annyi.Ha láncot lőnnek az 90% piros.Ha eltalálnak az majd mind sebez is még ha kritikalt kapok akkor is,itt nem veszi le mellel a söfőr mint sok más tanklnál tapasztaltam.Retardmágnes,a csaták jó része 20-45% közötti esélyű ami hozza is azt.Álca nincs és még vak is a szentem.
Szóval tele van a tököm vele.[spoiler]
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.12.29. 11:00:20