418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Nekem ez volt a 7végi akció, többet nem is játszom ma, mert innen csak rosszabb lesz...
    ISU-val majdnem 5k dmg...+ top gun. :D + a KV2-t 2x megmentettem xD de még csak egy köszönömöt sem írt be a hülyéje... hagynom kellett volna meghalni. ennek ellenére jót nevettem a 800 dmg-eken. :)
  • csagataj
    Van valami hétvégi akció? Nincs sehol kiírva, ma meg nem leszek a játék közelében.
  • Lichtmaschin
    Én a duplakilles egy lövéssel object küldi el vagyok leragadva, artyval. Valaki mindig megussza 1% hp val... Idegszetb@sz ilyenkor.... Direct kifejlesztettem az s51-et ezért. De elég szop@s vele játszani.
  • Tono34
    Ha nem kellene T55-ös küldihez arti nem artiznék...
  • Rammsch31n
    Az a vicces mikor az MM berak 3-3 artyt a lista tetejére... tegnap volt olyan... mily meglepetés az ellen artyja egymaga ölt 5-öt...
  • Userx2
    Amíg 4 k sebzést kitolsz, addig nincs gond. Én megkaptam az 1000+ a BC artytól. Amikor élevezem a játékot, mindig elfeledkezek a büdös patkányokról.
    Ha már téma volt az IM, mondom benyom a TD küldetést, hátha ad 1 egy kilőhető T9-es nehéz tankot. Ez, meg a TD 15 kéne a T28HTC-hez.
  • TiborTamas
    Hiszen ők csak használják a játéknak egy mindenki számára legálisan elérhető opcióját, ugyanúgy mint a drágalőszert használók, tehát ebből kiindulva szintén senkinek semmi joga nincs leszólni őket.

Egyébként szokjatok hozzá, mert ha behozzák az oldalankénti hármas limitet az artykra, akkor aztán tényleg szinte minden csatában ott lesz a 3, mert attól nem fognak kevesebben játszani velük és csak úgy fogja tudni bedobni mindet csatába a matchmaker...
  • Sherman0070
    Igen. 3/3-nál érvényesülni nem lehet, akármivel vagyok.
  • haflac
    Szerintem sokkal nagyobb probléma,hogy 3 van sokszor egy-egy oldalon.Persze ez még mindig jobb,mint ami régen volt,de maximum 1 arty,és minden rendben.Ja,és csakis kizárólag a lista LEGALJÁN.Top tank meg ehhez hasonló szarok,nuku.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.01.14. 01:12:07
  • Sherman0070
    Az a gond, hogy ezeknek +400 meccsük van akár 1 artyval is. Nem tudom, miért jó ráfüggni erre a tankosztályra....
  • haflac
    Igazán tönkremehetne az artysok számítógépében a tápegység mikor rányomnak a csata gombra.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.01.14. 00:53:46
  • Sherman0070
    Ez lett a vége.
  • Sherman0070
    Tegnap mi volt ez a sok 3/3 arty? Játszhatatlan így...
  • Rammsch31n
    Az lehet... de mikor Himmelsdorfon a hegy tetejéről beleversz az állomás előtt, attól egy kicsit balra, a bekötőúton robogó Grillébe 1000+-t az priceless. Minden másra ott a Mastercard. =ergo, sokkal mókásabb ha beadja az RNG. :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.13. 22:20:28
  • HTS s3rg1nh00
    aktiváltam 3 db 2 órás bónuszt,4/4 loss és még van hátra 1 óra 42 de elmegyek a faszomba filmet nézni,még épp csak az uninstallra nem nyomtam rá
  • ROMOTO
    Lehet hogy spéci volt, de az még nagyobb vicc hogy a t49 90mm lövegével némi goldammoval kb. dupla átlagsebzést lehetett kiosztani a 152mm hez képest, csak ezt kevesen vették figyelembe...
  • Rammsch31n
    Nemtom, nincsennek kínai tankjaim. :D Csak hozzászólásokban olvastam, hogy ez tűnik a legOPbbnak az összes ábrázolt közül.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.13. 19:20:25
  • Rammsch31n
    :(( Hát akkor meg totál hülyék ha official a T49-nek volt ez a gunja... ezért volt spéci eddig a többihez képest sztem... logikát náluk fölösleges keresni...azt mondják historically accurate, azt minden csak nem az. Mit számít, ha nekik viszont ez is az...úgy is kimagyarázzák, a nép meg csak les... mi a megoldás? Mivel azt írják, hogy ezek az adato még változhatnak... nyígni kell minden lehetséges helyen, hogy már pedig ez így volt jó... :@ Bár valszeg akkor is szarnak majd rá. :D
  • xotyi
    Bezzeg? :DD Hány bezzeg járművel büszkélkedhet a lesajnált szar gundep-es kínai ág? Épp ideje volt hogy valami értelme is legyen annak az ágnak és ne csak a kíváncsiak és a mazohisták kezdjenek bele. :D
  • Pares
    De a T49-től veszik el a troll ágyút, ami a valóságban csak arra lett megépítve, hogy azt az ágyút teszteljék vele. VICC. Gondolom a proto-Sheridanos verziónak jobb lesz a statja, de akkor is, az egy ótvar okádék ronda tank a T49-el szemben. Különben sem értem, mi értelme a tizes könnyű tankoknak, de mindegy. De akkor már megcsinálhatták volna úgy, hogy úgy ahogy van a T49-et feltolják tier 9-be, a tizes proto-Sheridannak meg odaadták volna ugyan azt az ágyút, csak jobb soft statokkal (célzásidő, célkereszt nagysága, pontosság, esetleg újratöltés), abban még logika is lett volna, tükrözte volna a való életben történt fejlesztéseket is...
  • Rammsch31n
    Angolul is! :D Meg oroszul is... remélem a 10-es kárpótolni fog majd mindkét ágon, mert 9-esként szarnak tűnik mindkettő... bezzeg a kínai OP lesz...
  • Pares
    Redditről:

WG EU Community Coordinator_mr_conway_[S] 11 pontok 3 órája
    I thought you guys might appreciate these, I am certainly looking forward to them a lot! :)
    The development team will start testing Tier IX Light tanks very soon. These will be popular Light tanks that are currently at Tier VIII (T-54 ltwt, Spähpanzer Ru 251, Т49 and АМХ 1390) and a new Chinese tank - the WZ-132A.
    Generally speaking these vehicles will keep all their features, and the Chinese scout will inherit its stats from the WZ-132-1.
    The outstanding changes are:
    The T49 will have just one 90 mm gun with improved battle characteristics;

The AMX 13-90 will have four shells in the magazine, while the characteristics of the gun will be significantly improved.
    All in all, other vehicles will also get some characteristics improvements, but there won’t be any fundamental changes of gameplay for them.
    Important! Note that these characteristics changes are not final and are subject to change by the results of the Super test.

Magyarán: a kurva anyjukat!
  • Rammsch31n
    Meh ezek a b-zik elveszik a troll ágyút? :D Még jó, hogy volt esélyem kipróbálni, mielőtt kiveszik. :(
    Vagy lehet majd a Sheridan lesz ilyen, mint ez? Ilyen trollos?

Az AMX-el sem tetszik, amit művelnek... a 4 az kevés a tárba... és milyen töltésidővel omg...

A többi sajnos vagy nem sajnos nem érint, mert közelükbe nem vagyok. :)
  • Pares
    Természetesen a trollágyúval.
  • WR104
    A 6 loszer/tar sokkal jobb mint a 4. A 6-bol jo ha 4 atutes van ami 1000 hp sincs a 4-bol meg 2-3 fog csak bemenni amivel egy masik light-ot sem tudok kivegezni. A kevesebb toltesido nem fog segiteni.
    En jobban orultem volna a volt Lorraine top agyujanak.
  • R3nton
    Hát megnéztem a statokat, sztem jobban járunk most ráhúzzuk az XP-ket a lightokra
  • R3nton
    Miben változik, miért most mennyi a célzás idő? Elég trének tűnik ez a 2.7, meg pontatlan is. Bár nekem nincs bajom a 13-90el.
  • asolyom
    Csak semmi páncélja nincs, vstab nem rakható rá, és trágya a mozgás közbeni szórás, de amúgy remek med.
  • R3nton
    Ezeket én se értem, mikor még behozták őket oké, de most már igencsak vissza kéne venni a t-54 proto árából és a t-34-3 árából is. Egyébként az SP ezzel az ágyú buffal elég évezhető lett, T34 is jó lett (mármint a heavy), sőt a P88 is nagyon jó lett sztem, meg is lett tegnap a 2. gunmark :)
  • R3nton
    Meg ugye az a baj, hogy emiatt a nagyon nagy reload idő miatt nem is igazán lehet a t-34-3-t igazi medezésre használni. Talán a Mutz és a T-44-100 van a legközelebb az igazi medes feelinghez. Mert ugye, a P88 sniper tank, T-54-proto már med és heavy között van, STA2 ilyen ninj támogató tank, mondjuk ez is elég jó medes feelinget hozhat sztem, CDC nagyon papír, az is hasonló támogató, mint a STA.
  • asolyom
    Az ilyen mértékű árkülönbség valóban furcsa. Nyilván a tier limitért is valahol fizetni kell, de akkor a SP miért olcsóbb? És éppenséggel a T-54 mod 1 is drágább, mint a többi 8-as med.
  • Userx2
    Használhatod medként is. Persze nagyon lassan forog tornya, de ott van hamar ahol kell.
  • R3nton
    hát gyorsabb a skórpió, mint a t-34 :D
  • R3nton
    Ha 7500 gold lenne, mint a többi, akkor talán oké, de így sztem ár-érték arányban tuti nem éri meg.
  • asolyom
    Csak mit kezd az ember a Skorpioval ha medezni szeretne.
  • yossarianHUN
    Viszont 42 helyett 30 másodperces töltéssel, és jobb célzásidővel. Nekem jöhet.
  • yossarianHUN
    Viszont kap egy normális ágyút. Halleluja, lehet, hogy leporolom.
  • Angelus1991ster
    Anno azt hittem, hogy a Batchat AP és t10-es Batchat-ből lesz az új t9 és t10-es light. Érdekesek.
  • Gyuszopapa
    Ja a 13-90 szinte ugyanaz lesz csak táranként 4 lövedékkel.Az így egy fos lesz.
  • HTS s3rg1nh00
    7,5 cm L/48