World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Victory
Malinovka
WZ-132
Experience received:6 174 (x3 for the first victory each day) Credits earned 67 623
Battle achievements Patrol Duty, Scout, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Hofi)
Sztem ezt az 50% WIN bónuszt egyszerűen el kéne törölni, és simán csak az egyéni teljesítményt jutalmazni. Igy is hajtana mindenki a győzelemre (hiszen ha jó egyéni teljesitményt akarsz akkor ugyanúgy kell küzdened ami a győzelem felé visz) viszont nem lenne ilyen igazságtalanság.
Plusz nem idegeskednénk a lose sorozat miatt, hiszen a végső rewardra az hogy nyersz vagy vesztesz nincs hatással.
De nyilván ez nem lesz megvalósítva, bár egy threadet lehetne nyitni a suggestion mezőben egy egy ilyen screenshottal illusztrálva a végén, hogy mi az hogy a 0 sebzéses fiatalember ugyanannyi vagy több XPt kap egy csatáért mint az aki kitette a belét...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.01. 11:07:28
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.01. 10:53:05
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ilyen régimódi gondolkodású vagyok, hogy akkor érzem jobban magam, ha fizetek valamiért és nem ingyen "szereztem" meg, de régebben mondhatni rendszeresen vettem aranyat (hozzá jöttek a WG által adott aranyak, talán 2-3x lehetett egy keveset szerezni). Most már nem olyan gyakran, de azért veszek ritkán 2,5e-t, ha már játszom vele, még akkor is ha kevesebbet a nagyon sz.r csaták miatt. A magyar prém tankra fáj még a fogam, de aranyért nem elérhető és a boltban sincs mindig, most se. Máskülönben nem nagyon van olyan prém tank, ami érdekelne.
FTR írt erről egy jó hosszú cikket még 2014-ben, de érdekes cikk és nem sok minden változott (talán annyi, hogy most már az arany lőszert is meg lehet venni kreditért, még eggyel kevesebb költeni való arannyal)"gold sink".
Nem engem érint elsősorban, hanem akik rendszeres veszik vagy még inkább úgy mondhatjuk, hogy vennék az aranyat, ha lenne több értelmes felhasználása. A WG láthatóan béna volt mindig is kitalálni, hogy milyen értelmes dolgokra lehetne még költeni az aranyat vagy csak lesz.rták, mert nekik az is jó, ha szabad xp-t konvertál vele vérpista, hogy hamarabb megkaparinthassa a kiszemelt tier10 vasat, amivel kigurul a csatateret uralni <#crazya>#crazya>
Más téma, hogyan hogy az E50M nyerte a ToT-ot? A batchat egész jó előnnyel vezetett. Hm. Mindegy, megvan nekem mindkettő, sőt az E50M jobb is, mert akkor szeptemberben már rakom is vissza a legénységet a leo1-re. Egy 5 skilles bandám van, azt szoktam cserélgetni és most pont az E50M-n vannak.
barret #378087: A wn8 húzása nem ennyire egyszerű. Az OP tankoknak az egekben van az elvárt szintje, egy átlag játékos hiába ül OP tankba. A nerfelt tankoknak szintén (borsig, az összes arty stb), azokat kerülik is a wn8 huszárok. A wn8 "húzása" némi gondolkodást és tervezést igényel és első körben meg is kéne érteni pontosan, hogyan működik.
Én egy ilyen elemzés után töröltem a csába az xwm-t, mert ahogy már leírtam, talán többször is, ha valaki elkezd arannyal lőni, akkor 900-1000-el feljebb tudja tolni a wn8 szintjét. Lehet, hogy nem mindegyik tankkal, de sokkal igen és mivel az arany lőszer használata lassan kötelezővé válik egyeseknek, úgy a wn8 is inkább félrevezető, mint segítő dolog. Előtte is leginkább csak párharcokban meg a célpont választásnál használtam a wn8-t, mint segítséget, de egy arannyal felpumpált wn8-as szerencsétlen helyett inkább az ügyesen helyezkedőt kell kiszedni és így tovább. Inkább figyelem az ellenséget és az alapján próbálom meg osztályozni, ahogyan játszik. Nekem ez hasznosabb eddig és már nem hiányolom a wn8-t, egyáltalán nem hiányzik, sőt...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.01. 10:16:16
Lehet azt húzni,de akkor tudatosan arra kell CSAK koncentrálni!
Aki meg tankot akar fejleszteni,az már el is bukta a Wn8-át 😊
Lehet választani,kinek mi a fontosabb.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Mer'hogy prémtankot nem tudnak tönkre vágni SerB-ék?! Ne légy naiv... <#ravasz1>#ravasz1>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
angelus1991ster.blogspot.hu
hogy ... lehet a 2 soros tanklistát beállítani a ... hangárban és mi a ...ért nem lehet XVM-et telepíteni?
|Származási hely: Degec|
|Származási hely: Degec|
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.07.31. 21:22:04
A legénységnek megvan az első sor skillje - álca. A parancsnok majd megkapja a 6. érzéket, és a második sorba az álcát. A lövész pillanatkép, a vezető sima utazás, de töltőnek nem tudom, hogy mit tegyek a második sorba, mert ott mindegyik szinte csak a 100% elérésekor aktiválódik. Tippek?
Valamelyik nap például FV4202-vel Campinovkán 10-es csatában voltam.Szar volt az esélyünk tehát nem mentem a kezdő kör környékéről el csak kis távolságra.A tank és a legénység miatt elég jó a látótávolságom ezért próbáltam passzív spottolni mert tudtam ezzel tudok segíteni a csapatomnak.Minimálisat 1600 sebeztem és spottoltam 3700-at és megnyertük a csatát és még életben is maradtam.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A másik, amikor meg merem jegyezni, hogy elég gyenge a csapat, mert 3 perc alatt a 80% elhullik, utána persze én is, mert öten vesznek körbe, akkor még én vagyok a retardált, mert gyenge a statisztikám. Kérdem én, ki nem szarja le nagy ívben a statisztikát? Ez az egész xvm fos csak rossz hatással van a játékra! Továbbra is állítom, hogy egyes különleges "állatfajták" (pl. Quickybaby) kivételével, az átlag játékos esetén a statisztákról 80-85%-ban a MM dönt, és 15-20% az egyéni képesség. Ha 3 perc alatt 1-10 az állás, akkor mégis mi a retkes francot kellene csinálnom? Persze én vagy a retardált állat, hogy az ilyen meccseket nem tudom lehozni. Mert re-roll account után lehet klasszul mellkast döngetni, hogy milyen fasza csávó vagyok. Én szórakozni szeretek (-nék?), és a hülye statisztikákat bámulni.
Van pár tank, tipikusan medek, amikkel szeretek kigurulni, de valahogy kényszert érzek, hogy a fejlesztésekkel is haladjak és azzal kezdem általában (ez a csapdája ennek a játéknak, hogy valamilyen szinten függővé tesz, csak van aki tagadja ezt), de utána meg már nincs kedvem a számomra kedvesebb tankokkal sem menni. Ahogy ismerem magam, nem adom fel, ezt a hat ágat még kihúzom, de hogy aztán végleg megcsömörlök ettől a játéktól, azt nem tudom, de van rá jó esély, annyira sz.rok most már a csaták.
Más. Gyanúsan böszmeteg nagynak tűnt az FV304 arty a garázsban és mondom megyek egy kört vele, hogy mi van és nem, nem néztem el. Akkora bálna lett, hogy csak néztem bután. Most miért kellett ezt a szerencsétlen artyt teljesen tönkre tenni, ami az egyetlen akció-arty, ha lehet ilyent mondani. Mondjuk az ilyen rush csaták amúgy sem feküdtek neki és már nem volt szórakoztató az iszapbírkozó nehezeket támogatni és az ellent zargatni vele, mert egy oldal most már pikk pakk elesik, kevés olyan ember van, aki képes a tankját elrejteni, side scrap, hull down és a társai. Inkább a rohamcsapat nyomja a w-t és közben kattintgat az egérrel, amíg tart a hp. Esetleg a lövés idejére megállnak, persze szigorúan éppen ott, ahol meglátta az ellenfelet... Az Fv már így is használhatatlan volt, de most még be is szteroidozták és kb 2x méretre növelték, hogy végképp senkinek ne legyen kedve játszani vele. GJ WG. Én hülye még örök álcát is vettem rá aranyért akkoriban (soha többet örök álca normál tankra, maximum prémre).
Gyöngyszemek.
Westfield.Első ránézésre nyerhetőnek tűnik a csata,de a 2 top tank IS a csata indulásánál szépen levonul a K-7-8-9-be.Már tudtam hogy ezeket sem az eszükért lopják el.Kérdezi a csapat hogy mit csinálnak.A válasz ne ugassunk bele ők profik tudják mit csinálnak.Persze fent minket az ő hiányuk miatt ledozerol a túlerő.Az egyikük 0 másik 1 db sebző lövés leadása után hullik el.Biztos sníperolni akartak.Kár hogy nem volt a járókájukban taposóakna ezeknek a genetikai selejteknek.
Abbey.Az ellenségnél a 30. és a 32. másodpercben 2 tank halálra zúzza magát.1 perc 17-nél 1 tank vízbefullad.Már tudtam érdekes csata van kibotakozóban.A vége 15-0 lett a javunkra.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Rammsch31n: Tuti Winterbergen volt ez a szitu? Én nem emlékszem, hogy Ruinbergen lenne víz.
Fisherman, egy t49 megy spotolni a bal oldalon vagy 6 tanknak. Felspotol egy IS7-t és erre a 2x2 szakasz játékos szó szerint elspriccelt onnan, mert gondolom, megijedtek. Az ellenség egyszerűen lerohanta a t49-t aki utána telesírta a chat-et. Gondoltam valaki átlagos játékos, de nézem a fame klánból van <#confused>#confused> Ezek nagyon ritkán szokták ennyire ugatni a chat-ben, szóval el lehet képzelni, hogy milyen csatái voltak tegnap, ha ennyire kiakadt egy mostanában már általános baromságon. Utána elhúzódó harc a városban és nézem, hogy mind a 2x2 játékos afk vagy mi? Nem, csak várnak, mert 1 db ! E5 van előttük, de nem tudni pontosan hol. Szép. Előremegyek nekik, én is3-al voltam tier10 csatában, de ha senki nem mozdul az nem jó. Na akkor már mertek támadni is. Utána mit csinálnak? Foglalnak. Persze mind ott döglött meg, ahelyett, hogy visszajöttek volna segíteni, úgyhogy én meg ott döglöttem meg, amikor próbáltam resetelni. Most komolyan, játék tankokkal félnek bármit is csinálni az emberek?
Következő csatában, live oak, már csak pár tank maradt, de foglal az ellenség. A mi tankunk meg az ellenség bázisát próbálja felderíteni bokorról bokorra. Ilyen nincs, mondom. Beírtam neki, hogy a mi bázisunk a J2-ben van és ott foglal az ellenség, nem a saját bázisát foglalja az ellenség, mert azt nem is tudná. Ez tier8 csatában, nem kis tier-ben.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.31. 09:14:35
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.30. 22:12:17
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Lakevilleről a város közepéről, szinte a templomtól lőttem egy szellemet... bespotoltak a hegy mellől egy batchat artyt a bázisuk mellett jobbra... Becéloztam a bat artyt... és teliba kaptam egy m40/43-at... a nevetéstől a mozdulatlan bat artyt alig tudtam befogni.... 😄 végül sikerült de túlélte a hp-ja 1%-val... aztán nem is mozdultam sehova, mert már le volt futvaa csata... meg mert annyira nevettem... na csak ezért érdemes játszani. 😄DD