A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Grat! Nekem is kellene pár ágat befejeznem,de annyi a retardált,hogy nem sok lelki erőm van hozzá 
Az imént Párizs mapon,E50el,jobbra elmegyek,mert látom hogy a 2 db t10 hevi csak a csövüket forgatják,de azt is a mező felé.
Elmentem oda a lejtős utcához,ahol van egy kiszögellés a házon,oda betettem az elejét.Majdnem az összes ellen oda jött.
A hídon kigurul a halálcsillag,láncolom,a többiek is osztják,elhal,Alul kirongyol egy Jagdtiger,,de szerencsétlen olyan sebességgel jött,hogy mikor leláncolom,elfordul
annyira,hogy nem tud rámaöni,ott is maradt szegény.Ezután jött egy Obj704,szintén lánc,majd ö is ott marad,a többieknek is köszönhetően,Ezután megjelent egy Tiget2+Isu+Amxm4 is a híd alatt,mikor a seggembe kaptam 800minuszt.A saját artink volt,a mezőről.Gondoltam elmegyek megölni ezért,de mivel a csapattársak végig mögöttem bujkáltak,tuti elbukták volna,ha otthagyom őket.Na mind1nyertünk,Majd csata után kérdem a retardáltat,hogy ez mi volt
Aszongya:Mert nem hagytam kijönni az ellent a híd alól,és így ö nem tudta lőni öket
A múltkor egy Obj261 felezett meg Winterbergen,miközben keringőztem egy Stb1-el.Miután végeztem vele,megfordultam,de az objekt érezte,hogy itt baj lesz mert már menekült be a városba,1lövés+a maradékot lerammoltam
Nem is reklamált utána.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.28. 23:58:05